Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dddrrrrdddw

Sprawa spadkowa

Polecane posty

Go艣膰 Dddrrrrdddw

Umarla moja ciotka kt贸r膮 ledwie zna艂am tak jak ca艂膮 rodzine mojegi nie偶yj膮cego ojca. Nie xgcr mie膰 z tymi lud藕mi nic wsp贸lnego jednak moja druga ciotka powiedzia艂a mi ze bedzie sprawa spadkowa po tamtej i n8 tez cis si臋 nale偶y, dokumenty z艂o偶one zajmuje si臋 tym moja kolejna ciotka a ja nie wiem co robi膰. Nie chc臋 jecha膰 na spraw臋 bo to daleko ok 300 km nie mam na to czasu i ochoty, co mi grozi je艣li si臋 nie zjawi臋? Jakie sa konsekwencje prawne? Mam dosyc tej rodziny聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Mo偶esz da膰 jakiej艣 ciotce pelnomocnictwo albo poprostu odrzuci膰 spadek.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiaa

Mo偶e lepiej najpierw si臋 skonsultowa膰 z jakim艣 radc臋 prawnym- niech ona powie jakie s膮 opcje. Je艣li jeste艣 z Warszawy to mog臋 poleci膰 Pana Karola Wieczorskiego. Zajmuje si臋 takimi sprawami i cieszy si臋 dobrymi opiniami.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MagdaK

R贸wnie偶 jestem zadania, 偶e warto si臋 skonsultowa膰聽ze specjalist膮. A Pan Karol Wieczorski na pewno podpowie co robi膰 dalej. Ma du偶e do艣wiadczenie i wiedz臋 i cieszy si臋 skuteczno艣ci膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 22.01.2020 o 14:16, Go艣膰 MagdaK napisa艂:

R贸wnie偶 jestem zadania, 偶e warto si臋 skonsultowa膰聽ze specjalist膮. A Pan Karol Wieczorski na pewno podpowie co robi膰 dalej. Ma du偶e do艣wiadczenie i wiedz臋 i cieszy si臋 skuteczno艣ci膮.聽

jestem tego samego zdania, on ma bardzo du偶e do艣wiadczenie i wida膰, 偶e na bie偶膮co 艣ledzi wszelkie sprawy i precedensy

Udost臋pnij ten post