Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co myślicie o grubych kobietach na kąpieliskach/plażach?

Polecane posty

Gość Gość

Roznagliżowanych w strojach kąpielowych...

Zwracaciena nie uwagę, w myślach oceniacie czy olewacie i nawet nie spoglądacie?  

Gość stulejarz

Myśle że grube lubiom sex analny

Gość gość

Pewnie że tak

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Roznagliżowanych w strojach kąpielowych...

Zwracaciena nie uwagę, w myślach oceniacie czy olewacie i nawet nie spoglądacie?  

w moim przekonaniu kobiety mogą być piękne, zgrabne i brzydkie zarówno w wymiarach "S" jak i "XXL". Wpływa na to wiele czynników. Po pierwsze proporcje. Jeśli przy wymiarach plussize są zachowane to taka kobieta o krągłych kształtach może być bardziej atrakcyjna niż o wyglądzie anorektyczki. Druga sprawa to wdzięk - to jak się porusza, jakie ma oczy, jak spogląda, jak uśmiecha. Dla mnie większym kryterium jest to czy kobieta jest zadbana czy nie. To, że szczupła ma zawsze dużo wdzięku i jest zadbana a XXL zawsze zaniedbana i nie ma wdzięku to celebrycki stereotyp i nie prawda. Czasami bywa odwrotnie. Chuda, z wklęsłą klatką z odpadającym lakierem z paznokci, z czarnymi od próchnicy zębami paląca papieros za papierosem na plaży opalająca się w cienkich bawełnianych majtkach spod których wystają włosy łonowe i białym biustonoszu z targu  i czytająca badziewne gazety oraz kobieta o pełnych kształtach, zadbana, z ładnie pomalowanymi paznokciami w fajnym stroju kąpielowym, odpowiednio wydepilowana, uśmiechnięta i zadbana, niepaląca z białymi zębami.

Gość Gość

Każdy ma swoich amamatorów takie dziewczyny reż są fajne

Gość gość

Niejednej takiej XXL bym z całą przyjemnością zapakował, niektóre z nich są super!

Gość Zatere

Myślę to samo co o grubych mężczyznach z bamborem zamiast sześciopaku

Gość Spotkałem

Spotkałem kiedyś piękną kobietę która była notorycznie zdradzana przez swojego faceta. Facet zdradzał ją z grubymi kobietami. Jak twierdził, grube są bardziej namiętne w łóżku bo bardziej im zależy. I pewnie coś w tym jest.

Gość wiem co mówię

Grubsze lepiej robią laskę

Gość Stefan58

Zawsze sobie myślę tak: czy jak walnie bździucha tu, w Mielnie, to echo doleci aż do Przemyśla?

Gość Oksana
1 godzinę temu, Gość wiem co mówię napisał:

Jestem szczupła i robię świetną łaskę 😜 Nie wrzucaj wszystkich szczupłych do jednego worka 😴

19 minut temu, Gość Oksana napisał:

Jestem szczupła i robię świetną łaskę 😜 Nie wrzucaj wszystkich szczupłych do jednego worka 😴

Hmm..

Gość gość
1 minutę temu, Bolek napisał:

Jest gorąco to wszystko ciągnie nad wodę - od to co myślę. Czy nad wodą czy na ulicy czy w klubie zwracam uwagę na kobiety które mi się podobają, inne pomijam. No chyba że takie 120kg/155cm  wciśnie się w  bikini i świeci tłuszczem to patrzę z politowaniem.

A może jest chora? Ma np. cukrzycę? Nie ma prawa do bikini i pluskania się w basenie? Dziwny jesteś. 

Gość gość

Ja wiem co ja mogę. Ty wiesz co świadczy o ludziach, którzy wypowiadają się o innych w ten sposób? Niezbyt dobrze świadczy. Ktoś kiedyś powiedział: powiedz mi o innych, a powiem ci kim jesteś.

Gość gość

Nie jestem całkiem normalna. A czy to ci przeszkadza, iż uważam, że nie należy oceniać i komentować innych? Nawet gdyby mieli dwie pary oczu.

Gość gość

Czytam to co jest napisane między jednym wyrazem a drugim. Ty tego nie widzisz, a ja tak. I wobec powyższego uznałam, że oceniasz ludzi pod względem wyglądu. Choćbyś ubierał słowa najpiękniej, nic tego nie zmieni. Tj. mojego postrzegania słów wypowiedzianych. 

Gość Gosc
14 godzin temu, Gość Spotkałem napisał:

Spotkałem kiedyś piękną kobietę która była notorycznie zdradzana przez swojego faceta. Facet zdradzał ją z grubymi kobietami. Jak twierdził, grube są bardziej namiętne w łóżku bo bardziej im zależy. I pewnie coś w tym jest.

A ona się  dowiedziała? Ale musiała  być  w szoku 

Prawda jest taka,że niektórzy na własne życzenie robią z siebie "worek tłuszczu" albo dziadkowie i rodzice już na etapie dorastania tuczą swoje wnuki,dzieci twierdząc,że tak wyglądają zdrowo.Nie mój cyrk i moje małpy.

Gość Oksana
22 godziny temu, acordeon napisał:

Hmm..

Nie wierzysz? 😎

Gość Siostra przełożona Honorat

Wstrętne jak się takie cielątko uwali na plaży wywali wymiona a my musimy na to patrzeć. Ludzie głodują na świecie a tu konsumpcjonizm i cukrzyca typu 2 zbiera żniwo 😘

Gość Natura
56 minut temu, Użytkowniczka napisał:

Nie oceniam. Nawet w jakimś sensie podziwiam. Gdybym ja była gruba to wstydziłabym się rozebrać ..

No i już wiemy, ze nie jesteś gruba. Taka autoreklama. Jednak nie wiesz jak byś się zachowała będąc gruba 😉 grube czy puszyste kobiety mają takie samo prawo by żyć. Mają prawi iść na plażę gdy jest upalnie. To takie same osoby jak Ty tylko mają więcej ciała, a powody mogą być różne. Nie mówmy nikomu jak ma żyć.

1 godzinę temu, Gość Natura napisał:

No i już wiemy, ze nie jesteś gruba. Taka autoreklama. Jednak nie wiesz jak byś się zachowała będąc gruba 😉 grube czy puszyste kobiety mają takie samo prawo by żyć. Mają prawi iść na plażę gdy jest upalnie. To takie same osoby jak Ty tylko mają więcej ciała, a powody mogą być różne. Nie mówmy nikomu jak ma żyć.

Tak to prawda. Dlatego nie oceniam. Takie same osoby jak ja czy ty

Gość Wrak

Lubię grubsze dziewczyny. Nie jakieś ogromne, ale kobieta powinna mieć trochę ciała, pupy, cyc i bułka powinny być pulchne.

Gość Gosc

Niejedna pulchna jest o niebo bardziej pociągająca seksualnie, jak chuda szkapa z wystającymi koścmi miednicy i bez cyckóf

Gość Gość
Dnia 27.06.2019 o 00:23, Gość Oksana napisał:

To oferta? 

Gość gość
Dnia 26.06.2019 o 16:46, Gość stulejarz napisał:

Myśle że grube lubiom sex analny

te co znam i je miałem lubią

Gość gość
Dnia 26.06.2019 o 22:47, Gość wiem co mówię napisał:

potwierdzam i się starają w seksie i chcą różnie . 

Gość Oksana
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To oferta? 

Nie oferta. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :P Nie lubię tylko gdy się wrzuca wszystkie szczupłe do jednego worka ;)