Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość In BBC ckm

Piękny facet i brzydka kobieta czy to ma sens

Polecane posty

Gość In BBC ckm

Witam serdecznie Jestem bardzo przystojnym mężczyzną jakiś czas temu zaczepiła mnie nie ładna dziewczyna ale mnie adorowała i sama tak jakby podrywał a i Podobało mi się to i od jakiegoś czasu się spotykamy Ja jestem bardzo pięknym mężczyzną i często czuję na sobie wzrok przepięknych kobiet czy to ma sens

Gość Gość

Ale sens w czym? Bo skoro twierdzisz, że jesteś pięknym mężczyzną, to o co ci chodzi, że podobasz się kobietom? To normalne.

Zamiast narcystycznie rozpatrywać, czy 'brzydka' może z Tobą być, boś taki 'przystojny', skup się na swoich uczuciach do niej - jeśli są, to relacja ma sens. Ale jeśli kobieta Ci się nie podoba i Cię nie pociąga, ponadto czujesz się lepszy i się jej wstydzisz, nie warto kontynuować znajomości, tylko pozwolić Wam obojgu odnaleźć się w bardziej dopasowanym związku. Następnym razem zastanów się, nim nawiążesz bliższą relację tylko dlatego, że kobieta połechta Ci ego, tero rodzaju krótkotrwałe fascynacje i egoizm ranią.

Gość XXXXX

Wprowadźmy ustawę, że piękni mężczyźni mają być z brzydkimi kobietami, a piękne kobiety z brzydkimi kobietami. Oczywiście to był żart. Kogo to w ogóle obchodzi, kto z kim jest?

Gość Gość

Jeżeli oboje się kochacie, to jest sens, a jeżeli chcesz te uczucia zniszczyć skokiem w bok do ładniejszej to nie ma sensu.

Gość palexdlyu

Jeśli to tak na serio i nie jest to prowo,to współczuję Twojej dziewczynie takiego chłopaka,który nazywa ją brzydką i pyta się na forum czy to ma sens. Widziałeś od początku jak wygląda i związałeś się z nią. Nie widzę Cię a po tej wypowiedzi szczerze powiem,że nie umówiłabym się z kimś takim ja Ty. Szkoda dziewczyny...

Gość In BBC ckm
22 minuty temu, Gość palexdlyu napisał:

Jeśli to tak na serio i nie jest to prowo,to współczuję Twojej dziewczynie takiego chłopaka,który nazywa ją brzydką i pyta się na forum czy to ma sens. Widziałeś od początku jak wygląda i związałeś się z nią. Nie widzę Cię a po tej wypowiedzi szczerze powiem,że nie umówiłabym się z kimś takim ja Ty. Szkoda dziewczyny...

Ale ona nie jest jeszcze moją dziewczyną nie było żadnych deklaracji nie było seksu póki co spotykamy się mniej więcej 2 razy w tygodniu właściwie to ona Inicjuje wszystkie spotkania sylwetkę ma w porządku ale jej twarz jest no wiecie Taka nie za specjalna

Gość gość

Zdurniałeś? Zakoncz szybko tę znajomość, bo im dluzej to bedzie trwało to trudniej będzie Ci się wyplątać.

Chcesz mieć brzydkie dzieci? 😃

Gość Uuuuu

Uuuuuu

Gość Gość

Po co ci brzydka jak możesz mieć piękne? Przecież to bez sensu.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość In BBC ckm napisał:

właściwie to ona Inicjuje wszystkie spotkania

A co w niej u ciebie pociąga? Leci jedynie na twój wygląd? Czy w twojej duszy gdzieś głęboko widzi dobrego człowieka?