Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak rozpalić go na nowo?

Polecane posty

Gość Gość

Co zrobić gdy do sypialni wdziera się rutyna? Podzielcie się swoimi pomysłami 🙂

Gość Agnieszka

Zatrzasnąć przed nią drzwi.

25 minut temu, Gość Gość napisał:

Zadbaj, by Twój mężczyzna ciągle był Tobą zainteresowany. Mężczyźni są wzrokowcami, więc gdy założysz coś seksi.. to wzbudzisz podniecenie, a w jego oczach zobaczysz pożądanie. Rozmawiajcie o tym, co Was kręci i realizujcie to;)

Gość p212

to może przestańcie korzystać z sypialni i zacznijcie oddawać się miłosnym uniesieniom w innych zakątkach waszego domu, czasem wystarczy zmienić ich porę albo spróbować nowych pozycji, może jakieś przebieranki :)

Gość Misia
Przed chwilą, Gość p212 napisał:

to może przestańcie korzystać z sypialni i zacznijcie oddawać się miłosnym uniesieniom w innych zakątkach waszego domu, czasem wystarczy zmienić ich porę albo spróbować nowych pozycji, może jakieś przebieranki 🙂

Dokładnie dodałabym jeszcze jakieś miłe kuszące sms-y gdy jesteście w pracy oraz gify sex gify nic nas tak nie rozpala Jak sobie coś wyślemy a później Robimy to samo to oczywiście mówię też o tym żeby coś sexy założyć No i przede wszystkim sama poczuj się że jesteś boginią tej sypialni A może być na wycieczkę do lasu Zróbcie to w aucie nie wiem spontan na zawsze też wychodzi mi na dobre Pozdrawiam

Gość p212
1 minutę temu, Gość Misia napisał:

Dokładnie dodałabym jeszcze jakieś miłe kuszące sms-y gdy jesteście w pracy oraz gify sex gify nic nas tak nie rozpala Jak sobie coś wyślemy a później Robimy to samo to oczywiście mówię też o tym żeby coś sexy założyć No i przede wszystkim sama poczuj się że jesteś boginią tej sypialni A może być na wycieczkę do lasu Zróbcie to w aucie nie wiem spontan na zawsze też wychodzi mi na dobre Pozdrawiam

oczywiście sms-y są jak najbardziej wskazane, sex zaczyna sie w głowie, słowach, treści jaka sobie przesyłamy - co wyobrażamy kiedy już będziemy oddawać rozkoszy :) Naturalnie nie trzeba zamykać sie również w czterech ścianach, auto lub jakiś miły spacer w odpowiedniej porze też mogą być inspiracją :)

Gość Siostra Honorata

Polej go naftą i rzuć zapałkę a zapłonie na nowo. Kochana takiego ognia to ty nigdzie nie zobaczysz 😘

Gość Gmss

Zapal coś dobrego a macie sex.jak.nigdy w życiu PoZdrawiam gandziamafia 😂

Gość Siostra Honorata
49 minut temu, Gość Siostra Honorata napisał:

Polej go naftą i rzuć zapałkę a zapłonie na nowo. Kochana takiego ognia to ty nigdzie nie zobaczysz 😘

Czy już spłonął????😘😘😘😘😘😘

Gość Angelika 24

wprowadz do sypialni jakis zakazany motyw moze to go rozpali 

Gość Ania
21 godzin temu, Gość Gość napisał:

odmawiaj sexu 😜 nie pisz do niego miliona smsow i wiadomosci na fb, idz z kolezanka na piwo, zagraj nie dostepna 😜 poczekaj az sie sam zainteresuje toba 😜 wroc do randkowania 

Gość Juliana
38 minut temu, Gość Ania napisał:

odmawiaj sexu 😜 nie pisz do niego miliona smsow i wiadomosci na fb, idz z kolezanka na piwo, zagraj nie dostepna 😜 poczekaj az sie sam zainteresuje toba 😜 wroc do randkowania 

Mi tak doradzali. Wybierz się parę razy gdzieś bez niego ubierz się ładnie niech będzie zazdrosny. Efekt był taki że jak wracałam po trzecim wieczorku u koleżanek czekał na mnie był wściekły. Powiedział, że jak ja chodzę i szukam szczęścia poza domem to on też tak będzie robił. Po miesiącu przyznał się że mnie zdradził i że nie możemy być razem bo on to zrobił w odwecie ale mi już nie zaufa. A przecież ja go nie zdradziłam. Teraz od ponad pół roku jest sam. Dalej uważa że ja zdradziłam go pierwsza tylko się nie chce przyznac. I mówi że dalej mnie kocha i zaluje że mnie zdradził ale nie jest w stanie mi wybaczyć.

Gość Juliana

Najpierw mi było przykro że mnie zdradził, ale kiedy zaczął mi wmawiać że to ja zdradziłam przemyślałam sobie wszystko. Długi czas nam się nie układalo i to rozstanie chodź bardzo bolesne jednak było potrzebne.

Gość Anusa
13 minut temu, Gość Juliana napisał:

to rozstanie chodź bardzo bolesne jednak było potrzebne.

Tak sobie tuumacz. Sama chodziłaś po koleżankach zamiast z małżonkiem prowadzić konsumpcję schabowego. Jak chłop smacznego obiadu w domu nie ma -to idzie zjeść na miasto.

Gość FEministka00

Puścić siarczystego bąka!

Gość Juliana
52 minuty temu, Gość Anusa napisał:

Tak sobie tuumacz. Sama chodziłaś po koleżankach zamiast z małżonkiem prowadzić konsumpcję schabowego. Jak chłop smacznego obiadu w domu nie ma -to idzie zjeść na miasto.

Ty za to codziennie podajesz schabowego haha to i tak mu zbrzydnie. Tu nie chodzi o to co facet ma, tylko czego nie ma. Jak masz duże cycki będzie chciał małe, jak jesteś za chuda będzie chciał kształtną itd. nie jestes Alfa i omegą żeby w 100% go zadowolić. Są faceci którzy nie zdradzaja i tacy którym się nudzi jedna kobieta. Nie ma się co czarować to los na loterii.

Gość No tak

Mi by wystarczyło, gdyby zaczęła spełniać moje fetysze. Ale ona nie chce i się wstydzi.

Gość gość
2 minuty temu, Gość No tak napisał:

Mi by wystarczyło, gdyby zaczęła spełniać moje fetysze. Ale ona nie chce i się wstydzi.

Bądź cierpliwy.