Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

PRZMEK AKURAT WRACAM OD PSYCHIATRY, MAM NOWĄ TERAPIE BO CHCE W KOŃCU PRZEŁAMAĆ SWOJĄ ŻYCIOWĄ NIEMOC

Polecane posty

Gość Gość

i dostałem jeden nowy lek wspomagający, jak to wszystko mi już nie pomoże to już nic mi nie pomoże. Mam nadzieję że Pan Bóg dobrze poprowadzi i że to w końcu da pożądany efekt i w końcu przełamie się i pójdę do pracy i ogarnę się życiowo, a mam mega motywację by to zrobić bo mam już dość chodzenia do lekarza i jeżdżenia do urzędu pracy gdzie mnie tylko upodlają. Jak już tylko chociaż miesiąc popracuje to już wiem że wszystko będzie dobrze i będę mógł odstawić leki przeciwlękowe i w końcu żyć normalnie! Trzymaj Przemek za mnie kciuki bo wierzę że jak mi się uda to będę dla ciebie motywacją i dobrym przykładem i że ty wtedy też podejmiesz walkę!

Gość gosc
6 minut temu, maciej w napisał:

TY ĆPUNIE A WIESZ ŻE PO TYCH PSYCHOTROPACH JESZCZE BARDZIEJ PIERRDOLI CI SIĘ W GŁOWIE TYLKO ?

JEDYNA TERAPIA DLA CIEBIE TO BĘDZIE WTEDY JAK SZWAGRY PRZESTANĄ CIĘ SPONSOROWAĆ I  WYJEEBIĄ  Z DOMU

TAK JA WIEM JAK TO BRZMI ALE GWARANTUJE CI ŻE WTEDY BARDZO SZYBKO BYŚ ZNALAZŁ MOTYWACJE DO PRACY 

A SZWAGROM BYŚ BYŁ WDZIĘCZNY ŻE TAK POSTĄPILI...

A CIEBIE CO ZMOTYWUJE DO PRACY NIEEEROBIE JEEBANY?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

A CIEBIE CO ZMOTYWUJE DO PRACY NIEEEROBIE JEEBANY?

Jak matka straci do niego cierpliwość i wyjeebie go z domu to raz dwa się ogarnie

Gość gosc
1 minutę temu, maciej w napisał:

MNIE MOTYWUJE DZIEWCZYNA KTÓRĄ KOCHAM

Czyli twoja własna graba marzycielu xD

Gość gosc
Przed chwilą, maciej w napisał:

ja podobam się dziewczynom w przeciwienstwie do ciebie

haha😄😄😄