Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Dopiero jak zbrzydlam jedna baba sie przyznala,ze bylam piekna.

Polecane posty

Gość tja

Powiedziala mi,ze mialam taryfe ulgowa u facetow i z tego powodu mnie nie lubily.Przykre,ze z nich takie hipokrytki.

Gość tja

Dlaczego taki temat zakladam ? Bo mnie to boli,ze w zyciu zadnego milego slowa od nich nie uslyszalam,tylko krytyka,wysmiewanie sie i jad.A teraz nagle szczerosc sie w nich obudzila.

Gość tja

Co tak cicho ? Niewygodny temat ?

Gość tja

Wasze milczenie o czyms swiadczy,pewnie wam glupio.

Gość Gość

A dlaczego ty masz ciągle pretensje do obcych tobie kobiet z forum zamiast te dąsy i zazalenia pisać do nich bezpośrednio? Nie stać Cię na szczerość w realu czy aż tak ułomna jesteś sądząc że baby z twojej pracy tu cie szukają? Ludzi Z forum  gòwno obchodzi czyjś wygląd. To ty robisz z tego szopkę i szukasz uwagi.

Gość tja
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A dlaczego ty masz ciągle pretensje do obcych tobie kobiet z forum zamiast te dąsy i zazalenia pisać do nich bezpośrednio? Nie stać Cię na szczerość w realu czy aż tak ułomna jesteś sądząc że baby z twojej pracy tu cie szukają? Ludzi Z forum  gòwno obchodzi czyjś wygląd. To ty robisz z tego szopkę i szukasz uwagi.

Te osoby,do ktorych to adresuje i tak tu siedza i beda wiedzialy,ze to do nich.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość tja napisał:

Te osoby,do ktorych to adresuje i tak tu siedza i beda wiedzialy,ze to do nich.

Masz dowody? Jeśli nie to masz paranoje. 

Gość tja
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Masz dowody? Jeśli nie to masz paranoje. 

A jakich dowodow oczekujesz ? I dlaczego mialabym tobie cokolwiek udowadniac ?

Gość Gosc kobiecy
1 godzinę temu, Gość tja napisał:

Powiedziala mi,ze mialam taryfe ulgowa u facetow i z tego powodu mnie nie lubily.Przykre,ze z nich takie hipokrytki.

Mnie Twoja uroda ani grzeje an8 chłodzi, bo jesteś mi obojętna, a ja jestem normalna i nie zwracam uwagi na kobiety,bo zawsze będzie młodsza,ładniejsza itp.. a mi Ciebie żal. Musisz być smutną osobą, by myśleć o zazdrości innych.

Gość tja
3 minuty temu, Gość Gosc kobiecy napisał:

Mnie Twoja uroda ani grzeje an8 chłodzi, bo jesteś mi obojętna, a ja jestem normalna i nie zwracam uwagi na kobiety,bo zawsze będzie młodsza,ładniejsza itp.. a mi Ciebie żal. Musisz być smutną osobą, by myśleć o zazdrości innych.

Moze masz racje,moze jestem smutna osoba...ale inne kobiety mnie tak gnoily przez cale zycie,ze czuje do nich nawet obrzydzenie.

Gość gość
1 minutę temu, Gość tja napisał:

Moze masz racje,moze jestem smutna osoba...ale inne kobiety mnie tak gnoily przez cale zycie,ze czuje do nich nawet obrzydzenie.

Rozumiem. Mnie w pracy nie lubią niektóre koleżanki,bo chodzę tylko w ...enkach,obcadach,a nie w dżinsach jak one..A kto im zabroni???kobieta kobiecie wilkiem.

Gość Gość

Kiełbasa pièrdoli kocopoly jak codziennie. Ot stare inafntylne i bezrobotne babsko próbuje się usprawiedliwiać poprzez ludzką zawiść. Ciekawe że inne piękności jakoś nie mają problemu a ona przeciętnie ładna płacze jak księżna Monako. 

Gość Typowo

A dlaczego zbrzydłaś?

Gość mnjkjjjjjjjj

baby sa ...nie.te. chlop jak pracuje to skupia sie na robocie. baby na obra.bianiu du.py i tak by sie nie narobic

Gość Dzoanadzona

To teraz zobaczysz jak to jest byc przecietna lub w koncu stara kobieta bez taryfy ulgowej u facetow. Co w tym zlego?

byla szczera bo gorzej traktowana od Ciebie i wprost przyznala ze bylas konkurencja podbierajaca facetow. Co zlego w szerosci? Wolisz falszywa brzydsza kolezanke tlo bez powodzenia ktora na Tobie odreagowuje frustracje i zal z tym zwiazany? Udaje przyjazn tylko no sorry ale kolezanki maja podobna atrakcyjnosc po co Ci brzydsze zeby poczuc sie lepiej ich kosztem?

Gość Dzoanadzona

Moze ich prowokowalas bylas wyzywajaca i na reke bylo Ci wywyzszanie przed inne?

Gość mnjkjjjjjjjj

nie. nie wywyzszalam sie. te pissdy sie wwyzszaly jak krolowe angielskie. ja ide do roboty robic a nie w celach towarzyskich

Gość mnjkjjjjjjjj

wrecz przeciwnie. lubie zgrywac przed babami sierotke zakompleksiona niepewna swej wartości a w duchu mam na  nie wyeb,ane. nosze milion masek 😄

Gość tja
15 minut temu, Gość Dzoanadzona napisał:

To teraz zobaczysz jak to jest byc przecietna lub w koncu stara kobieta bez taryfy ulgowej u facetow. Co w tym zlego?

byla szczera bo gorzej traktowana od Ciebie i wprost przyznala ze bylas konkurencja podbierajaca facetow. Co zlego w szerosci? Wolisz falszywa brzydsza kolezanke tlo bez powodzenia ktora na Tobie odreagowuje frustracje i zal z tym zwiazany? Udaje przyjazn tylko no sorry ale kolezanki maja podobna atrakcyjnosc po co Ci brzydsze zeby poczuc sie lepiej ich kosztem?

W szczerosci nie ma nic zlego tylko w tej hipokryzji,ktora trwala tyle lat.Dopiero musialam zbrzydnac,zeby sie do tego przyznala,ze chodzilo o moja urode i dlatego bylam zawsze traktowana przez inne kobiety jak czarna owca.

Gość Dzoanadzona

Ja tez robie w pracy a nie ogladam urode innych

Wkurzaja mnie idioci pusci faceci co albo do mnie albo innych sie wydurniaja zamiast sprawe zalatwic glupie psy :)

jak wyladnialam to zaczeli byc mili pomocni prosic o numer puszczac na pasach trabic wysylac zapro na fb i pytac o spotkanie mimo ze mam zwykla kiecke spodnie albo kurtke zima tyle ze wlosy blondrozpuszczone. Idioci. Predzej z druga baba sie dogadam o podobnych pogladach. Normalnie na sportowo sobie wyjdziemy na spacer a nie na podryw. Banda ...ow pustych siebie warci. W sumie jako brzydsza latwiej znalezc milosc ale powodzenie male i tez klopot pzzynajmniej nie sciagniesz pustaka ktory odejdzie bo ciaza czy zbrzydniemy postarzejemy sie

Gość Dzoanadzona

Serio to myslalam ze jestes glupia jak te puste lale dla tych ...ow burkow szcucie tylkiem i cyckami na insta i te sprawy :) niech sobie robia co chca ale nadajemy na innych falach. Facetom glupim tez dziekuje.

bylam nieprzyjemna bo nie lubie glupoty

Gość Dzoanadzona

Juz wiem czemu mogly Cie nie lubic. Moze wyczuly ze czujesz sie ladniejsza oceniasz je negatywnie? Jak mialam klopoty z cera to widzialam jak mi patrzyly na twarz na pryszcze i to mile nie bylo. Wole w oczy.

Gość mnjkjjjjjjjj

nie oceniam nikogo przez pryzmat urody a pracowitosci i uczciwosci / kombinatorstwa. to niektorych meczy...