Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ali

Lepiej byc robolem w de niz profesoremw pl/Uwazacie ze w Polsce jest drogo?

Polecane posty

Gość Ali

17zl za axe.. a w niemczech 2euro ,... ...e 8zl.. i to bez promocji bo na promocji i pl 1.2 euro ida... w de sie nawet zule na ulicy axem pryskaja.. ale pomijajac to .. do hurwy nedzy jak moze byc 2 razu drozej... i szczerze smigam do de na zakupy raz w miesiacu i to jest porazka jakie ceny sa w de a u nas.. chemia zarcie a ciuchy.. to kpina na jakich ptomocjach laduja rzeczy w niemczech.. ..  lepiej byc robolem w de niz profesorem w polsce

Gość Marta

Wiadomo.. ktos , zwykly robol w de 1500euro.. jak ktos w dm robi to i z2200 plus xa ausbildung placa..bony karty znizki... na zwyklej tasmie masz 150p a jak porobisz dluzej to wiecej oczywiscie nie przez polska agencje.. to samo samovhody.. kupuja graty za 1000euro czy nawst 5 i 2 razy drozej sprzedaja  cofniete w polsce... w niemczech 12letnie zadbane auto potrafi z 5k euro kosztowac w polsce ktos da z 4tys to sukces

Gość gość

zgadzam się, na wchodzie  niemiec możesz też kupić nieruchomość w podobnej cenie jak w Polsce

Gość Lil xan

BOB BUDOWNICZY 

WSZYSTKO SPIERNICZYY..

Gość Aniaa

To jsst ..... ja zaplacilem w pl za chirurgiczne usuwanie zeba 750zl i czekalam 2tyg na prywatny termin.. w niemczech zrobilam drugiego (osemki) w e dni za 70euro plus chyba 10 za tabletki..  i owszem mialam pania dentystke co za 100 czy 150zl robila pieknie zęby, ale jej juz nie ma , a gdzie indziej to tylko kanalowka kanalowka 600 500 700zl masakra.. no .. jedynie co dentysta sie oplacal w polsce mojej ciotce to proteza jakas tam zebow ..to wyszlo z 3000tys zloty taniej w pl

Gość Agnieszka

Ta ale wschod niemiec to syf.. poza tym prawda jest taka.. choc wielu to zaboli.. Niemcy maja w dupie kupowac mieszkania.. oni kupuja ale domki chocby male ale domki, odziedziczaja je, itd albo maja kase a jak komus nie potrzebne albo ma to gdzies to wynajmuja .. i teraz tak najmniej zarabiajace 2 osoby maja 3tysiace razem.. minus 600euro mieszkanie w bonn np.. jedznie paliwo ciuchy.. to z 1200euro odkladaja co miesiac.. a ... nawet 1000.. po roku ile maja 12k euro czyli 50k zlotych.. a my jestesmy nauczeni kupna mieszkan i pchamy po 300tys za jakies ...e klitki.. a oni jak nawet sa biedni wynajmuja chate a jak im sie miejsce znudzi biora inne ...

Gość Adam..

Auto w polsce masz 2000tysiace  zlotych i wez kredyt czy cos.. tam ci ciagna po e00euro i masz to w dupie a jak w de sie mieszka we 2 to wgl.. baa ja znam mawet turasow co mieszkaja on ona i jej rodzice w 5 pokojowym mieskznaiu.. 2 mercedesy pod blokiem i pewnie na kacie sporo.. bo i po co maja sie wyprowadzac... lepiej kase odlozyc kupic auto jechac na wakacje...  taka prawda mysmy powinni wszyscy wyjechac do niemiec.. a tak siedzimy w pl jako podwykonawcy..i kupujemy ich produkty z naszym panstwowym podatkiem... 

Gość Alicja1256

W polsce ja 2 tysiace zloty a moj 2500.. 1500 wynajem... 1000 chemia, paliwo... 2000tysiace jedzenie a jak cos sis odlozylo to ciuchy itd.. w de ja 1500 on 1600.. razem 3100... 500 mieszkanie obok miasta, 100 internet i oplata za sprzatanie klatki i takie tam... zostaje 2500... 200 paliwo, zostaje 2500, (za 500 mozna nakupywac tony zarcia) ale jemy troche lepsze produkty i wydajemy z 900 euro na miesiac na jedzenie, wiec zostaje 1600euro... buty np nike 270 za 150euto albo ciuchy np z only zara itd vero moda.. i to tak czasem 300 euro na miesiac ciuchy a czasem 50 no ale zostaje 1300.... 100eueo to basen solarium karnet 20 euro co miesiac itd.. zostaje 1200.. i w rok mamy latwo liczac i zyjac jak paczki w masle odlozone14.400euro z czego zawsze 2200 wydajemy na urlop wiec zostaje 12tysiacy czyli ponad 50tysiecy zlotych...  a i w zyciu nie slyszalam o nieplatnych nadgodzinach chyba ze przez polskie pfuu agencje.. dziekuje nie mam pytan.. jezyk tzreba znac tylko troche.. wiadomo im lepiej tym lepiej

Gość Xonek12

Ja jestem patriota i zostaje w pl.. gardze takimi jak wy za granicami pfuu

Gość Krzysiek17

Jestes patriota ... chodzisz od stop do glow w polskich markach i oczywiscie tylko polskie spozywcze produkty.. to podziwiam bo na takie cos tylko bogaci moga sobie pozwolic tak jak i na wakacje nad polskim morzem.. pewnie w firmie tez polskiej robisz.. gratulavje

Gość Zwariowanakicia

Sprawdzcie sobie ile zarabia w niemczech smieciarz tzn ci cos oprozniaja kontenery i smigaja smieciarka..albo porownajcie 450euro z mini joba do polskich 2tysiecy 

Gość gość

ja siedze w Polsce bo odziedziczyłam trochę kasy i mam wygodnie życie tutaj, ale teraz jest coraz drożej i właśnie planuje wyjazd do DE bo ceny takie same a jakosć usług produkty lepsze tam.