Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 28, 2019 Kto艣 mo偶e wie, czy jest sucha karma dla kot贸w, ale nie twarda jak kamie艅, tylko taka p贸艂mi臋kka? S艂ysza艂am o sanabelle - karma p贸艂wilgotna, ale nigdzie nie mo偶na jej kupi膰. Kto艣 mo偶e potrzebowa艂 takiego 偶are艂ka i znalaz艂 odpowiednie dla starego kota z problemami z z臋bami? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc Napisano Grudzie艅 14, 2019 sucha jak i mokra podaje z bozity, kot dobrze na nia reaguje bez zadnych skutkow ubocznych, ma spoko sk艂ad i dobra cene. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anonim Napisano Grudzie艅 15, 2019 Dnia 8.12.2019 o 10:20, gosia napisa艂: ja swojemu staruszkow ipodaj臋 聽karm臋 bozita 聽kt贸r膮 poleci艂 mi znojomy weterynarz , jest karma kt贸ra ma dobry sk艂ad , bez gmo bez konserwant贸w i opakowania sa przyjazne srodowisku A wiesz mo偶e czy marka Bozita produkuj karmy bezzbo偶owe dla kot贸w nietoleruj膮cych glutenu ? M贸j wiekowy ju偶 kotek jest alergikiem, wi臋c szukam dla niego naprawd臋 dobrej jako艣ci karmy聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 16, 2019 17 godzin temu, Go艣膰 anonim napisa艂: A wiesz mo偶e czy marka Bozita produkuj karmy bezzbo偶owe dla kot贸w nietoleruj膮cych glutenu ? M贸j wiekowy ju偶 kotek jest alergikiem, wi臋c szukam dla niego naprawd臋 dobrej jako艣ci karmy聽 my艣l臋, 偶e pr臋dzej znajdziesz cos odpowiedniego w Bozicie niz na sklepowych p贸艂kach w markecie, tak偶e jak najbardziej warto si臋 zapozna膰 z produktami Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zegnam81 Napisano Grudzie艅 16, 2019 WYPIERDALAJ ...ONA ...O...WYjezdzam z tego burdelu TY SZMATO ZAIEBANA. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc Napisano Grudzie艅 20, 2019 dobra, sucha karma i miekka co jest wazne dla kotow w starszym wieku aby nic ich nie podarznialo to bozita. ja mam starszego kota i sprawdza sie bardzo dobrze, nie mamy problemow, wetarynarza odwiedzamy rzadko dzieki tej karmie;. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karolcia23 Napisano Grudzie艅 25, 2019 Dnia 20.12.2019 o 11:49, Go艣膰 gosc napisa艂: dobra, sucha karma i miekka co jest wazne dla kotow w starszym wieku aby nic ich nie podarznialo to bozita. ja mam starszego kota i sprawdza sie bardzo dobrze, nie mamy problemow, wetarynarza odwiedzamy rzadko dzieki tej karmie;. A jaka dok艂adnie karm臋 podajesz ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PaPa81 Napisano Grudzie艅 25, 2019 NAWET NIE ZDAZYSZ MRUGNAC A JUZ BEDE STAD WYJEZDZAL... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc Napisano Grudzie艅 27, 2019 Dnia 25.12.2019 o 16:34, Go艣膰 Karolcia23 napisa艂: A jaka dok艂adnie karm臋 podajesz ? u nas ostatnio troche starosc dopadla kocura, zmienic karme na bozite? troche mu doda energii? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰 bosc Napisano Grudzie艅 27, 2019 Dnia 20.12.2019 o 11:49, Go艣膰 gosc napisa艂: 2 godziny temu, Go艣膰 gosc napisa艂: u nas ostatnio troche starosc dopadla kocura, zmienic karme na bozite? troche mu doda energii? wiesz musisz pr贸bowa膰 . U nas bozita zda艂a test ale wiadomo ka偶dy kot inny聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Pa藕dziernik 31, 2022 (edytowany) My podajemy swojemu albo mokre saszetki Pate聽 Josery albo sucha karme Senior Edytowano Pa藕dziernik 31, 2022 przez Wikta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
saszeciunka 0 Napisano Listopad 1, 2022 moja kotka ma slabe zeby bo juz ma swoje lata, podaje jej karme z josery i namaczam woda Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Stycze艅 5, 2023 Ja tez daje josere 聽saszetki bo suchego nie lubi z zadnej firmy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach