Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci to tchórze

Polecane posty

Gość xyzed2
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz co ja chętnie wejde w dialog i jestem gotowa zrozumieć, że komus nie odpowiadam. Nawet bez rozwijania tematu za to szczerze. Życie - tak bylo jest i będzie. Tylko żeby miał odwage to wyartykuować, skoro inne glupoty latwo przechodziły przez gardło. Inaczej niż miekkość i tchórzostwo tego nazwac nie można. O tym jest ten temat i dlatego uwazam ze takich panow nie ma co żałować. Zero klasy.

Nie przeżywaj tylko się ciesz ,że nie jesteś już z takim tchórzem. Wg mnie nie masz powodów do złego humoru.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

A próbowalyscie same wyjasnic?

Próbowałam się z nim kontaktować, ale on mnie ignoruje. Poznałam go trochę, i już wiem że on nienawidzi wyjaśniać czegokolwiek 

Gość Owa
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nawet bez rozwijania tematu za to szczerze. (...) takich panow nie ma co żałować. Zero klasy.

Związek to co najmniej dwie osoby. Każda z osób w związku widzi swą rolę inaczej, jeżeli pomiędzy partnerami nie ma rozmowy. Wtedy jest to "bez rozwijania tematu" i on sobie przypuszcza i ona i żadne się nie odezwie bo uważa się za lepsze od drugiego. Takie osoby są stworzone do singielstwa, wyłącznie.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość xyzed2 napisał:

Uogólniając : każda kobieta ,to wredna zakłamana ...,której zależny tylko na forsie :D:D:D

Mi na przykład w ogóle na kasie nie zależy. Mój tchórz byl biedny jak mysz kościelna

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dziewczyny zareczam, że to teraz normalne, glowa do gory i do przodu. Wolalabym glupie „przestalem cokolwiek czuć nie chcę tego kontynuowac” niż intensywny kontakt i ucieczke w niebyt z dnia na dzień. Mnie sie  nie chce wyjaśniać. Nie to nie. Tchorzliwe ciotki z jajcami nam dookola wyrosły. Kulturalne wyjscie z relacji to  nie na ich nerwy. Neurotyczne gamonie.

Idealnie napisane 

Gość Oytsxc

"Tchórzliwe ciotki z jajkami nam dookoła wyrosły"  hahahahahaha.

Gość Kijjjjj

Nieraz myślę że w Polsce jeden facet drugiemu tyłek podciera.

Gość Dobra rada

A gdzie Dragon tchórz?????????????????????

Gość gosc

A Dragon jak zwykle wyjdzie jak się ściemni,kolejny męski odważny na świecie

Gość Oytsxc
2 godziny temu, Gość Jestemmoja napisał:

Polscy faceci to chamy, mizoginy, buce, niezależnie od wieku, stare dziady żyją w jakiejś szklanej bańce, myślą że im wszystko wolno bo mają jaja i pindola, młodzi nielepsi, lecą za każdą jak kundle podczas cieczki, z tą różnicą że to trwa cały rok. Do tego jeszcze pijaki, marudy, weseli tylko jak se wypiją. Polacy to najgorsi macho, szowiniści, chyba nawet gorsi od muzułmanów. W Anglii poznałam wiele związków Polka z muzułmaninem czy hindusem i tam kobieta rządziła. W Polsce kobiety chodzą na baczność. Jak dla mnie to większość Polaków powinno dostać porządny wpieprz. Może nauczyliby się trochę pokory. 

Brawo!! Cała prawda.

Gość Gość.

Ja wiem jedno, że Wy ''Baby'' to pieprzone hipokrytki. I to nie raz się potwierdziło. 
Wy oczywiście najlepiej wiecie i chcecie pouczać, niczym mistrz Yoda, wziąć faceta pod buta i majtać nim na wszystkie strony, a tak naprawdę, to same zachowujecie się gorzej i traktujecie gorzej.. ale już abstra...ąc od facetów, bo to Wasza natura przecież, że musicie na kimś wieszać psy, dowartościować się, a potem i tak przyjść do faceta, gdy cieknie kran, ale facet idealnym jest do tego tworem, to już wiadomo od zarania dziejów, natomiast najlepsze jest to, że nawet już na przedstawicielkach Waszej płci nie potraficie się pohamować, same dla siebie jesteście podłe. Niedługo same się powykańczacie z tej frustracji. Ale to jak wspomniałem Wasza natura. Jesteście wiecznie sfrustrowane, roszczeniowe, wiecznie Wam źle, a facet to ma Wam tylko co robić? Dobrze? Jak facet ma problem to do kosza wyrzucacie.
A Wasze płytkie myślenie mnie dobija, że facetom, to tylko ''seks'' w głowie, same generalizujecie. To Wasz wymysł jakiś, gdyby faceci byli aseksualni, to byście drętwe chodziły. Taka jest natura i z tym się nie wygra. Nudny jest ten Wasz argument, tak Was to boli, jak macie pretensje, to petycje do Boga trzeba pisać, czemu tak jest. Baba się do błędu nie przyzna nigdy, to jest święta prawda, lepiej się z Wami nie wiązać, bo im więcej się Wam daje, to tym bardziej macie muchy w nosie i wiecznie Wam coś nie pasuje. Nie potraficie uszanować normalnych mężczyzn, wiec nie ma co się Wami przejmować, lepiej spełniać marzenia i realizować się, ale i Wam nikt nie każe mieć dzieci i siedzieć w domu, macie tak samo prawo się realizować i spełniać marzenia, to nie Egipt, gdzie nie macie praw, macie wolną wole.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Jestemmojążoną napisał:

Miałam podobnie i około pół roku wrócił z podkulonym ogonem... Wyśmiałam go 

Wrócił bo pewnie nie miał wtedy innych opcji a chciał pociupciac wiec Przypomniał sobie o Twoim istnieniu 😂. Żałosne i naiwne są kobiety które w takiej sytuacji by sie cieszyły ze wrócił i dały mu szanse. 

Gość Straciłem_nieprzytomność
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Wrócił bo pewnie nie miał wtedy innych opcji a chciał pociupciac wiec Przypomniał sobie o Twoim istnieniu 😂. Żałosne i naiwne są kobiety które w takiej sytuacji by sie cieszyły ze wrócił i dały mu szanse. 

Zawsze facet winny, głupie ...y. Ale jak Wy przypominacie sobie o istnieniu faceta, to Wam trzeba dywan czerwony rozłożyć na trawniku i te Wasze podchody, żałosne to Wy jesteście łechtaczki wszechświata.

Gość Bedz

Panowie, strona 1, użytkownik Jan.

Małżonki idealne tylko szczepione przeciw wzw muszą być a to można zrobić za 200 i spokój.

Gość Alan
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Próbowałam się z nim kontaktować, ale on mnie ignoruje. Poznałam go trochę, i już wiem że on nienawidzi wyjaśniać czegokolwiek 

No proszę jaki z Ciebie pomysłowy dobromir, przeciez tak pieprzycie, ze pierwsza odezwac sie do faceta to wstyd, Ty sie kontaktowalas? Pewnie odje*alas sama lipe i pewnie czekalas, az cie przeprosi za to, ze go urazilas. W ogole co trzeba miec w glowie, zeby takie smuty tu opowiadac. Pustostany umyslowe babskie.

Gość Owa
1 minutę temu, Gość Alan napisał:

Ty sie kontaktowalas? Pewnie odje*alas sama lipe i pewnie czekalas, az cie przeprosi za to, ze go urazilas.

On ma już inną -taką, która nie czeka.

Gość Facet

Taaa......kiedyś próbowałem być szczery z kobietami to się jeszcze bardziej obraziły. Jednej powiedziałem że ja rzucam bo kiepska jest w te klocki i mało zgrabna jak się rozbierze to powiedziała że lepiej jakbym nic nie mowil. 

Drugiej powiedziałem, że uważam ja za głupsza od siebie a nie chciałbym z taka świadomością żyć całe życie. To się poryczala. 

I bądź tu szczery.

Gość Taki_tam.
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Taaa......kiedyś próbowałem być szczery z kobietami to się jeszcze bardziej obraziły. Jednej powiedziałem że ja rzucam bo kiepska jest w te klocki i mało zgrabna jak się rozbierze to powiedziała że lepiej jakbym nic nie mowil. 

Drugiej powiedziałem, że uważam ja za głupsza od siebie a nie chciałbym z taka świadomością żyć całe życie. To się poryczala. 

I bądź tu szczery.

To się nazywa Babska hipokryzja Mój Bracie. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

I bądź tu szczery.

Nie misisz być do bólu szczery, wystarczy ze cokolwiek napiszesz kobiecie ze to konczysz, np bo do siebie nie paaukecie, nawet jakiś ogolnik podaj a nie To całkiem urywać kontakt zeby potem się martwila np czy cos Ci się nie stało. 

Gość Alan
13 minut temu, Gość Owa napisał:

On ma już inną -taką, która nie czeka.

Wy też w takich okolicznościach nie próżnujecie. To jest takie Wasze właśnie pieprzenie, wszystko co moje to ''super, zajeb*ste''', a co jego ''to ble, fuj" jak mógł? czerwony fiutek. 

''Chce słyszeć Twój zapach''

Gość itd

Kobieta - egoistyczna, sadystyczna, narcystyczna osobowość oprawiająca sie w miłość, w celu wykorzystywania samca, wszelkie wartości, w celu wykorzystywania samca, ośmieszająca seksualność samca, w celu wykorzystywania samca, by odnosić pełną satysfakcje z bycia pożądaną, seksu fizycznego, korzyści pienieżnych, materialnych i intelektualnych.

Gość Owa
3 minuty temu, Gość Alan napisał:

To jest takie Wasze właśnie 

To było z pogratulowaniem dla niego, że znalazł sobie "lepszą" patrię, a już byłej dał wybór do singielstwa, jako jedyny słuszny według gazety cosno-Politama.

Gość Gosc

Czy, któraś z was zastanawia się w ogóle nad tym, że może tak go wykończyłyście psychicznie, że on nie ma zamiaru wam niczego tłumaczyć? Że wie na 100%, że żadna z was niczego nie zrozumie?

Nie mówię, że każda taka jest ale z takich właśnie powodów odszedłem od mojej byłej bez słowa wyjaśnienia. 2 lata próbowałem z nią rozmawiać, tłumaczyć, prosić itp. nigdy, to nic nie dało ta kobieta nie miała w ogóle refleksji na temat swojego zachowania.

Po 2 latach stwierdziłem, ze słowa zupełnie nic nie dadzą i zwyczajnie odszedłem. Nie słuchała wcześniej to i przy rozstaniu by nie słuchała. 

Gość Jestemmojążoną
2 godziny temu, Gość xyzed2 napisał:

To ciebie facet w cztery litery kopnął więc piszesz pierdoły:D Widocznie miał powód ,no ale ty przecież taka idealna jesteś :D:D:D

Poza tym nie jestem szowinistą i swojej żony nie traktuję tak jak piszesz w swoim bzdurnym wpisie.

Ciekawa jestem kto gotuje, sprząta, pierze itd. u ciebie w domu... Większość facetów "jest wymęczonych" hahahahaha 

Gość Jestemmojążoną
2 godziny temu, Gość Owa napisał:

To właśnie kobietom ma się chcieć. Jest równouprawnienie. Dlatego rolą chłopa jest wytworzenie i nauczenie umiejętności kobiecych. Rolą kobiet jest podejmowanie działań męskich na gruncie rodziny, prcy, hobby. Szydełkowanie odeszło z kręgów zainteresowań Pań -weszła mechanika.

Faceci nie są tchórzami, są cwani i rozwydrzeni. W Polsce nie ma równouprawnienia. Wszystko jest pro-męskie, wszyscy zawsze na kobiety jadą, jak facet się puszcza to ogier, ma powodzenie, a kobieta - jest tania i łatwa. Nawet po rozwodach wszyscy kobietę obwiniają, nawet jak facet zdradzi, bo mu czasu nie poświęcała, więc inna go pocieszyła. 

Faceci muszą nauczyć się gotować, zajmować domem, prać itd. I trzeba odejść od tego gadania o "prawdziwych mężczyznach" bo wtedy mamy - mizoginów, katoli, damskich bokserów, zchamiałych januszy drapiących się po jajach i pierdzących po kapuście. 

Gość Kropka

Jestem w związku z Niemcem. Jest cudownym mężczyzna. Z Polakami były tylko łzy, zanizona samoocena i myśli autodestrukcyjne. Teraz mam raj na ziemi. Polecam dziewczyny. Życie jest jedno 

Gość Normalny.

Faceci nie są tchórzami, są cwani i rozwydrzeni. W Polsce nie ma równouprawnienia. Wszystko jest pro-męskie, wszyscy zawsze na kobiety jadą, jak facet się puszcza to ogier, ma powodzenie, a kobieta - jest tania i łatwa. Nawet po rozwodach wszyscy kobietę obwiniają, nawet jak facet zdradzi, bo mu czasu nie poświęcała, więc inna go pocieszyła. 

Faceci muszą nauczyć się gotować, zajmować domem, prać itd. I trzeba odejść od tego gadania o "prawdziwych mężczyznach" bo wtedy mamy - mizoginów, katoli, damskich bokserów, zchamiałych januszy drapiących się po jajach i pierdzących po kapuście. 

Co za głupoty. 
1.  W Polsce jest uprawnienie, kobiety mają wybór, mogą być kim chcą, mogą studiować, możecie spełniać się zawodowo, nikt nie zmusza Was do dziecka. 
2. Twoje argumenty są infantylne. Nie wiem, w jakim towarzystwie się obracasz, natomiast ten argument jest płytki, ale dla mnie facet, który jest w związku bądź zalicza bez zastanowienia, to ...ia*z, proste. U normalnych ludzi to się tak nazywa. 
3. Rozwody, to przeważnie wina dwojga osób. Nigdy nie ma, że ktoś bardziej się przysłużył, ktoś mniej. Najważniejsze, to trzymać się razem, tylko w dzisiejszych czasach to piękne słowo nie egzystuje, ludzie stali się wygodni i zamiast stawiać czoła problemom, wolą zamienić sobie na lepszy model.
4. Ja mieszkam sam, wykonuję wiele kobiecych czynności w domu, nie jest to dla mnie nic uwłaczającego męskości. Te czynności, które tu wymieniłaś potrafię, nawet więcej. I pracuje normalnie. Funkcjonuje.
5. Dziwisz się, że tworzy się społeczność Mizoginów? Wy kobiety też nie jesteście święte. 

Gość no taaaa..

Ciekawa jestem kto gotuje, sprząta, pierze itd. u ciebie w domu... Większość facetów "jest wymęczonych" hahahahaha 

Idź Ty Babo na 12 godzin do roboty, to pogadamy, pierdo*niesz na wyro, jak komornik w meblościankę. 
To, że facet ma zniszczone dłonie, to dlatego, abyś Ty mogła mieć piękne i gładkie. Jak zrozumiesz dziewczynko aluzję, to odezwij się. 
Pieprzycie tak o pokorze, a same jej nie macie, jesteście cholernymi hipokrytkami. 

Gość intt
1 godzinę temu, Gość no taaaa.. napisał:

...a same jej nie macie, jesteście cholernymi hipokrytkami. ..

no tak, kobiety potrafia tylko truc, a zeby cos zaoferowac to juz nie, no chyba ze gotowanie pranie i sprzatanie w zwiazku

Gość Dobra rada
2 godziny temu, Gość Jestemmojążoną napisał:

Nie chciałem się wypowiadać, ale twoja głupota jest wręcz porażająca. Masz problem z porzuceniem, widać to bez większego zagłębiania się w psychoanalizę. Facet dał Ci wyraźnie znać, a Ty po prostu nie potrafisz tego przyjąć. Polecam wizytę o specjalisty.