Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona

Mój mąż wsadził sobie tampona w tylek

Polecane posty

Gość Zniesmaczona

Leżę wczoraj na sofie i oglądam tv mój mąż wpadł do pokoju bez majtek chyba myślal że coś będzie ale ja tak patrzę a z tyłka wystaje mu sznurek pytam się: co to za nitka ci wystaje a on na to że chciał poczuć jak ja się czuję podczas okresu. Tylko wytłumaczyłam temu idiocie że tampony wkłada się w inną dziurkę. Nie mogliśmy go wyciągnąć myślałam że umrę że śmiechu. Czy wasi partnerzy też mają takie mądre pomysły.....?

Gość podczaszy

Czyli, że twój mąż stracił dziewictwo analne z tamponem?😬

Gość Gosc
Przed chwilą, Niegrzeczna napisał:

Czego to już ludzie nie wymyślą😂😂

Brak słów. 

Dobrze, że sobie podpaski nie założył 😂😂

Podpaska to pół biedy, jakby go dużym rozdziewiczył to i chyba pampers by się przydał :)

Gość podczaszy

Nie zrobił  tego, bo każdy facet wie, że podpaska to podkładka pod myszkę 😴

5 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Czego to już ludzie nie wymyślą😂😂

Brak słów. 

Dobrze, że sobie podpaski nie założył 😂😂

A może krwawił😟

Wakacji nadszedł czas i takich tematów będzie masa niczym wysyp grzybów po deszczu 😂

Kurde nie wiem może masz rację .Palec w tyłku to rozumiem ale tampon 😮

Gość Gorący
1 minutę temu, Niegrzeczna napisał:

Wakacji nadszedł czas i takich tematów będzie masa niczym wysyp grzybów po deszczu 😂

Są u ciebie grzyby? Fajnego maślaka szukam:d

Gość Zniesmaczona

Powiem tylko tyle kocham mojego męża bardzo mocno męskości mu nie brakuje ale ten wybryk przemilcze. Nie mogliśmy go wyjąć silowalam się dobre pół godziny żeby sznurka nie urwać. Miał trochę bólu przy tym ponieważ tampon zwiększył objętość. Po całym zajściu kazałam mu zaaplikować maść na hemoroidy bo ma znieczulenie miejscowe. Pozdrawiam was gorąco chciałam abyście się posmiali ze mną 😘

Gość Gorący
4 minuty temu, Niegrzeczna napisał:

Szukasz kapturka, koszyka i drogi do lasu? 😄

Kapturki chyba już niemodne :D Koszyk? Można do niego kocyk włożyć, wino czy szampana, jakieś słodkości, no i może być fajna polanka pod laskiem :)

Gość Gorący
9 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Koc, aparat fotograficzny, bluza z kapturem, coś na komary, butelka wody mineralnej i masa pozytywnego nastroju 😜🥀🍀

Skoro natura, upały, aparat fotograficzny to  może mała sesja fotograficzna  "Kobieta i Natura" ? Jeszcze pytanie? gdzie wy widzicie te komary? Spię przy otwartych oknach i JEDNEGO zabiłem w tym roku :d

4 minuty temu, Niegrzeczna napisał:

Widziałam ale mnie nie gryzą 😋Chyba dobra grupa krwi 😍

Może ja Ci zrobię zdjęcie? 😉

Upsss😲 

Gość Gorący
12 godzin temu, Niegrzeczna napisał:

Widziałam ale mnie nie gryzą 😋Chyba dobra grupa krwi 😍

Może ja Ci zrobię zdjęcie? 😉

Nie problem :D Kobiety są jednak bardziej fotogeniczne, kobiecie wystarczy kapelusz z jakimś dużym rondem którym może mieć na głowie, ewentualnie zasłonić nim to i owo :D Piękne fotki, pięknej kobiety? Który facet by ich nie chciał obejrzeć?  Gołego faceta jednak chyba w realu kobiety wolą oglądać :d

Gość gość

Kapelusza też możemy użyć jako rekwizytu.

Gość gość

Chcesz aktu?

Gość Gorący
1 minutę temu, Niegrzeczna napisał:

Chcesz akt? 😮

Zastanów się. Kapelusz też możemy użyć jako rekwizyt 🙂

Z aktem nie widzę problemu, jednak zawsze i wszędzie kobiety mają u mnie pierwszeństwo! Po "komisyjnym" ich obejrzeniu /moich i twoich/ pośmianiu się i... dopełnienia aktu  ;)  nastąpiłoby "komisyjne" ich niszczenie, czy tak ci odpowiadałoby? :)

Gość Gorący

Uparta jestem. 

Będziesz moim modelem 🙂Niszczarka jak najbardziej się przyda 😄

Czuję że zmiękłbym widząc twoje argumenty :D i... został tym modelem :d musiałabyś jednak jakoś podkręcić atmosferę :DD a później na ciebie kolej :D

Gość LWa
16 godzin temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Powiem tylko tyle kocham mojego męża bardzo mocno męskości mu nie brakuje ale ten wybryk przemilcze. Nie mogliśmy go wyjąć silowalam się dobre pół godziny żeby sznurka nie urwać. Miał trochę bólu przy tym ponieważ tampon zwiększył objętość. Po całym zajściu kazałam mu zaaplikować maść na hemoroidy bo ma znieczulenie miejscowe. Pozdrawiam was gorąco chciałam abyście się posmiali ze mną 😘

Fantazji mu na pewno nie brakuje 😄

Gość Guru wam mówił

Ja sobie wkładam koreczek analny (to takie specjalne urządzenie w doope)

Więc możesz polecić staremu żeby sobie kupił bo zapewne następnym razem wsadzi sobie ogórka banana kiełbasę itd ;) 

... to dopiero będziesz zniesmaczona. 

Gość GoscZuk
Dnia 28.06.2019 o 18:40, Gość Zniesmaczona napisał:

Leżę wczoraj na sofie i oglądam tv mój mąż wpadł do pokoju bez majtek chyba myślal że coś będzie ale ja tak patrzę a z tyłka wystaje mu sznurek pytam się: co to za nitka ci wystaje a on na to że chciał poczuć jak ja się czuję podczas okresu. Tylko wytłumaczyłam temu idiocie że tampony wkłada się w inną dziurkę. Nie mogliśmy go wyciągnąć myślałam że umrę że śmiechu. Czy wasi partnerzy też mają takie mądre pomysły.....?

Witam. Tampony I inne rzeczy, bylo ich wiele, ale najgorsze bylo jak wsadzilem sobie dildo mojej laski wI dupe a ona mnie nakryla....