Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Moja matka mi zniszczyla psychikę

Polecane posty

Gość gosc

Mam 26 lat, ogromne kłopoty w relacjach z ludźmi a zwłaszcza kobietami. Bardzo niska samoocena.  E domu krzyk, wyzwiska, bicie i zero miłości. Wynajmuje sam mieszkanie byle nie mieszkać z nia i na nic mnie nie stać. Co mi radzicie. Myślałem o wynajęciu pokoju z max 1 osoba. Co o tym myślicie

Gość vghb

Dobry pomysl, warto sprobowac. 

Gość Bedz

Usun jadra w czechach bo juz nigdy nie bedziesz nomalny.

Gość gość

Popracuj nad  pewnością siebie i wyjedź za granicę, tam zaczniesz od nowa i będzie Cię starć na więcej niże w tej zacofanej Polsce

Gość Zpaznokcilakier

I tak źle i tak niedobrze. Nie masz wśród rodziny kogoś komu mógłbyś  powiedzieć , że potrzebujesz pomocy ? Wynajęcie pokoju to dobry pomysł, ale musisz liczyć się z tym. ,że nie będzie tak swobodnie jak w mieszkaniu. To przykre co piszesz. Skazanie się na poniewierkę to nie szczyt szczęścia.  

Gość gość

A i może tam kogoś poznasz jeśli weźmiesz się do pracy nad sobą i odzyskasz pewność siebie.

Jeśli nie masz wykształcenia, albo pieniędzy na rozkręcenie własnego biznesu, to dla Ciebie najlepsze wyjście w tej sytuacji.

Z matką ogranicz kontakty do minimum, lub w ogóle zerwij bo działa na Ciebie negatywnie.
Głowa do góry pierwszy ważny krok jak wyprowadzka już zrobileś bo najgorsze co moglbys zrobic to mieszkać z nią dalej.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

I tak źle i tak niedobrze. Nie masz wśród rodziny kogoś komu mógłbyś  powiedzieć , że potrzebujesz pomocy ? Wynajęcie pokoju to dobry pomysł, ale musisz liczyć się z tym. ,że nie będzie tak swobodnie jak w mieszkaniu. To przykre co piszesz. Skazanie się na poniewierkę to nie szczyt szczęścia.  

100 razy lepiej jest wynajmować pokój niż mieszkać  toksyczną matką. Ja wynajmowałam pokój przez kilka pierwszych lat mojej pracy i uwierz mi,że bardzo obecnosci współlokatorek nie odczułam bo i tak, kiedy wracałam zmeczona z pracy z nimi wiele nie przebywałam.

Tylko szukaj mieszkania z ludźmi pracującymi, a nie studentami, to wtedy prawdopodobnie będzie spokojnie w mieszkaniu

Gość gość

A raz wynajmowałam pokój ze współlokatorką, która pracowała w galerii handlowej i kiedy ja wychodziłam na 8 ona jeszcze spała, a wracała dopiero po 22, kiedy ja kładłam się spać, wiec prawie się nie widywałyśmy 😉

Zresztą nieraz raźniej jest wynajmować pokój jak się dobrze trafi niże wracać samemu do pustego mieszkania