Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaNiepodległa

Ponoć faceci czują się dyskryminowani... Wiem jak im pomóc

Polecane posty

Gość Xxx
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty, a dlaczego nie poderwalas żadnego Argentynczyka, albo Rosjanina albo kogo tam chcesz.  My się naprawdę nie obrażony 😁😁

Tak się składa się się umawiam z Rosjaninem który założył tu firme i chce mnie zatrudnić,tak że bliżej niż dalej wyrwać się z tego polskiego piekła 

Gość KobietaNiepodległa
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

ja byłabym księżniczką nawet gdybym była feministką 😄 a jestem lliberalną konserwą

a życie mnie wydupcyło już

Na jakim ty świecie żyjesz? To efekt tego disneyowskiego łajna. Normalnie powinni to dziadostwo wytępić za uprzedmiotawianie kobiet. 

2 minuty temu, Gość KobietaNiepodległa napisał:

Nie będę przepraszać bo nie mam za co. Nie żałuję niczego z tego co tu napisałam. 

idź po rozum do głowy.

Gość Gość

Ukrainki się zbuntowaly i dobrze. Ale one nie są ryja że chcą tyle samo zarabiać.  A Ty jak chcesz zarabiać tyle samo co facet to i dzwigaj tyle samo. 

Gość Xxx
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Komuś tu żal dooopy ściska. Mam dla Ciebie radę.  Bądź bardziej delikatna, mila, kobieca, nie jak gornik, a zaczną podrywac Cię lepsi faceci.

Można być delikatnym jak papier velvet albo mola Polak i tak o Ciebie nigdy nie zadba , będzie się tylko oglądał co mu ugotowalas albo czy mu się wypniesz

Gość Gość

Czyli też chce Ciebie do pracy?  Poszukaj takiego co będzie Cię kochał i nie każe iść do pracy. 

2 minuty temu, Gość KobietaNiepodległa napisał:

Na jakim ty świecie żyjesz? To efekt tego disneyowskiego łajna. Normalnie powinni to dziadostwo wytępić za uprzedmiotawianie kobiet. 

😄 XD 

Gość Xxx
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ukrainki się zbuntowaly i dobrze. Ale one nie są ryja że chcą tyle samo zarabiać.  A Ty jak chcesz zarabiać tyle samo co facet to i dzwigaj tyle samo. 

One dostawaly tyle co polki I one nie baly się wyjść na papierosa kiedy chca

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Komuś tu żal dooopy ściska. Mam dla Ciebie radę.  Bądź bardziej delikatna, mila, kobieca, nie jak gornik, a zaczną podrywac Cię lepsi faceci.

dokładnie. a nie kur;fa lewackie płacze przegrywów. jak coś MI nie wychodzi to na pewno jest wina KOGOŚ INNEGO 😄

Gość Xxx
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czyli też chce Ciebie do pracy?  Poszukaj takiego co będzie Cię kochał i nie każe iść do pracy. 

Ja sama chciałam tam iść bo zarobie dużo bo to zgodne z moim wykształceniem 

Gość Xxx
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

dokładnie. a nie kur;fa lewackie płacze przegrywów. jak coś MI nie wychodzi to na pewno jest wina KOGOŚ INNEGO 😄

Ty to zamilcz broker bo jesteś stara panna i Cię nikt tknac nie chce, a co ma lewacja  do tego że Polak chce mieć lewaczke w pracy i seksie ale konserwatystke w domu i uległy stosunku do życia 

Gość Xxx

Mnie najbardziej śmieszy jak facet gada że kobieta to ma być kobieta xD ale jak ora w robocie ponad swoje siły jak chlop to już mu brak kobiecości nie przeszkadza 

3 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Ty to zamilcz broker bo jesteś stara panna i Cię nikt tknac nie chce, a co ma lewacja  do tego że Polak chce mieć lewaczke w pracy i seksie ale konserwatystke w domu i uległy stosunku do życia 

🙀 broker fajny zawód

Gość Gość

Nie przesadzaj, ja jestem niepracujaca żona i nikt mnie nie zmusza do pracowania. To z kolei innym kobietom się nie podoba. 

Gość RudA

Brokułowa, znowu się czepiasz innych. Właśnie pracujesz sobie na kolejnego bana, tym razem dożywotniego. Co wtedy poczniesz, bez kafeterii? Będziesz napastowała ludzi na ulicy?😂😂😂

2 minuty temu, Gość RudA napisał:

Brokułowa, znowu się czepiasz innych. Właśnie pracujesz sobie na kolejnego bana, tym razem dożywotniego. Co wtedy poczniesz, bez kafeterii? Będziesz napastowała ludzi na ulicy?😂😂😂

myślisz, że w redakcji siedzą feministki i biali rycerze? 😮

Gość Werka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A ja bez faceta nie mogłabym żyć.  W sensie że bez miłości.

A różnice między plciami uważam za bardzo ekscytujące i nie ma co za bardzo z tym rownouprawiniem przesadzać. 

Jaką miernotą trzeba być by cieszyć się z tego, że nie ma się równych praw z innymi ludźmi. Brak równouprawnienia to brak równych praw, takich prostych praw jak równa pensja na tym samym stanowisku czy prawo do pracy w polityce. To nie ma nic wspólnego z różnicami między płciami, niech będą, one w niczym nie przeszkadzają. Niech kobieta gotuje, a facet naprawia auto, ale prawa równe. Czy mężczyzna bez rąk też powinien tracić prawa bo nie może wnieść pudła na trzecie piętro? Na szczęście już niewiele zostało do zrobienia w temacie równości i kobiety bez szacunku do siebie tej machiny nie cofną. 

Gość Xxx
1 minutę temu, Gość Werka napisał:

Jaką miernotą trzeba być by cieszyć się z tego, że nie ma się równych praw z innymi ludźmi. Brak równouprawnienia to brak równych praw, takich prostych praw jak równa pensja na tym samym stanowisku czy prawo do pracy w polityce. To nie ma nic wspólnego z różnicami między płciami, niech będą, one w niczym nie przeszkadzają. Niech kobieta gotuje, a facet naprawia auto, ale prawa równe. Czy mężczyzna bez rąk też powinien tracić prawa bo nie może wnieść pudła na trzecie piętro? Na szczęście już niewiele zostało do zrobienia w temacie równości i kobiety bez szacunku do siebie tej machiny nie cofną. 

Masz rację nie cofną tego że będziesz musiała sobie wnieść lodówkę sama na plecach , dzięki femino

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A ja bez faceta nie mogłabym żyć.  W sensie że bez miłości.

A różnice między plciami uważam za bardzo ekscytujące i nie ma co za bardzo z tym rownouprawiniem przesadzać. 

ten komentarz wygląda jakby był mój, piąteczka 😉

Gość Xxx
4 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Ciebie nikt nie trawi na tym forum, dziwaczko z urojeniami

Jaką miernotą trzeba być by cieszyć się z tego, że nie ma się równych praw z innymi ludźmi. Brak równouprawnienia to brak równych praw, takich prostych praw jak równa pensja na tym samym stanowisku

x

za taką samą pracę, na takiej samej umowie każdy ma taką samą płacę

x

czy prawo do pracy w polityce.

x

jeszcze za hodowlę jedwabników się weź

x

To nie ma nic wspólnego z różnicami między płciami, niech będą, one w niczym nie przeszkadzają. Niech kobieta gotuje, a facet naprawia auto, ale prawa równe.

x

są równe i nie jest to zasługa feministek

x

Czy mężczyzna bez rąk też powinien tracić prawa bo nie może wnieść pudła na trzecie piętro? Na szczęście już niewiele zostało do zrobienia w temacie równości i kobiety bez szacunku do siebie tej machiny nie cofną. 

x

nigdy w życiu nie pozwolimy Wam na zniszczenie naszej cywilizacji

Gość Xxx

Akurat rowne płace to nie zasługa feministek i tu się zgodzę, poprostu robisz to samo zarabiasz tyle samo ,jakby tak było że facet za to samo ma więcej to by żadna nie pracowała tylko robiła sobie xxxx dzieci i żyła z alimentów od jelenia, z resztą brakuje rak do pracy nikt sobie nie pozwoli na robienie konfliktów w miejscu pracy 

Gość RudA
14 minut temu, brokentiger87 napisał:

Myślę, że każdy dostaje to, na co zasłuży. Ty - bana. Ja? A zgadnij stara panno bez faceta 😂

Gość Facet

I co wam dało to rownouprawienie?  W facetów się zamieniliscie mentalnie i dziwicie się że jesteście traktowane jak faceci.  Jak się dwóch kolegów spotyka na vodke to każdy płaci za siebie. Tylko za prawdziwa dama można płacić. 

Poza tym mówicie tak jakby praca była sensem waszego życia. Trochę smutne.

Gość Gość

Zgadzam się z tym,  że w polszy nadal jest mnóstwo mizoginów, zacietrzewiencow i smiesznych konserwatystów, których ulubionym hasłem jest "kobiety do garów" albo że "babe trzeba od czasu do czasu uderzyć".

Na szczęście na zachodzie jest zupelnie inaczej od dawna i idzie to do nas pomału, a pokolenie januszy 50+ - również na szczęście- niedługo wymrze.

Gość Takuzi

No cóż, to że polaczki-cebulaczki to prostacy i chamy, to nawet w każdym innym kraju wiedzą. Chamskość polskich facetów jest dobrze znana na zachodzie. 

Tak jak my uważamy np. rosjan za wyjątkowych seksistów, chamów itd. tak np. na zachodzie nie widzą różnicy między rosjaninem a polakiem. No cóż, nie dziwię im się

Gość Facet

Tylko jak do się dzieje że Ci, Janusze, mizogini itp zakładają rodziny A te wyzwolone feministki są same.  Kobiety, niechcący, stworzyły świat idealny dla mężczyzn. Z jednej strony jak chcesz nadal możesz znaleźć tradycyjna kobiete, a jak jestes leniwy to znajdziesz sobie rownouprawiona która będzie pracowała równo z Tobą albo i ciężej.  A po 40 to są gotowe nawet Ciebie utrzymywać abyś tylko był. 

Gość Paulina

Dziewczyny a co ja mam powiedzieć? Jestem młoda osoba, mam 23 lata a już odczuwam skutki uboczne tego co tu robią mężczyźni.

Gość Gość
19 minut temu, Gość Facet napisał:

Tylko jak do się dzieje że Ci, Janusze, mizogini itp zakładają rodziny A te wyzwolone feministki są same.  Kobiety, niechcący, stworzyły świat idealny dla mężczyzn. Z jednej strony jak chcesz nadal możesz znaleźć tradycyjna kobiete, a jak jestes leniwy to znajdziesz sobie rownouprawiona która będzie pracowała równo z Tobą albo i ciężej.  A po 40 to są gotowe nawet Ciebie utrzymywać abyś tylko był. 

👏👏👏👏

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Paulina napisał:

Dziewczyny a co ja mam powiedzieć? Jestem młoda osoba, mam 23 lata a już odczuwam skutki uboczne tego co tu robią mężczyźni.

Tzn, jakie skutki uboczne?