Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny

Chyba na prawdę się zakochałem w dziewczynie chorej na Chad

Polecane posty

Gość Smutny

Ona nie potrafiła być z jednym ja byłem przegrywem i chciałem mieć dziewczynę, spodobała mi się rok wcześniej ale myślałem '' gdzie taka dziewczyna na Ciebie nie spojrzy'' niby mieliśmy być przyjaciółmi na zawsze ale zerwała z chłopakiem i zaczęła mi robić jakieś Gfe... Na koniec wybrała przystojniejszego i z wieloma znajomymi spoko gość do dziś utrzymuje z nim kontakt zerwał z nią bo go zdradzała. Myślałem że się wylecze bo łącznie trzyma mnie to już 3 lata ale nie, wspomnienia są żywe a ja w dodatku nie poznaje żadnych nowych ludzi, jestem tylko przegrywem który siedzi w domu i przy niej czuł się dobrze, lubił się do niej przytulić, porozmawiać z nią. Chciałem kochać i być kochany. W sumie zerwała ze mną kontakt przez to jaki jestem ...any nie powiem że wszystko co robiłem było po to no ale modlilem się o to bo ja bez niej wytrzymałem może 4 miesiące i już do niej napisałem... Na swój sposób. Zablokowała mnie na fb a także numer tel. Raz do niej napisałem z innego numeru, tylko na zgodę ale nie odpisała. Tylko wiecie ja dalej za nią tęsknię myślę że w imię miłości mógłbym to wszystko znosić. Zresztą sam mam podobno schizofrenię także nie jestem idealny. Moja jedyna przygoda miłosna w marnym 22 letnim życiu.