Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska89

Moj facet pocalowal inna na imprezie pomocy

Polecane posty

Gość 8383

Powiedz że do niego wrócisz jak przelizesz jakiegoś jego kolegę serio mówię- jak się nie zgodzi to koniec

Gość Owa
1 godzinę temu, Gość Magda89 napisał:

Zachowaj się jak dama. Póki co, nie odbierałabym tel i nie odpisywała, poczekałabym aż wykaże trochę więcej inicjatywy. Nie rzucaj się na niego z pretensjami i wyrzutami (to będzie mega słabe) ale powiedz jak dama 

Przeczytajcie jeszcze raz co autorka napisała oszołomy.

3 godziny temu, Gość Goska89 napisał:

Zablokowalam jego numer i powiedzialam mu, ze to koniec. 

Już po ptokach. Teraz będzie starą panną.

Gość Goska89

Odchodze. Zasypuje mnie smsami, nawet wyzwiskami ze chce odejsc, ale nie daje sie juz prowokowac i nie odpowiadam 

Gość Goska89

... traktuje mnie bez szacunku o czym swiadczy nawet jego nocne poinformowanie mnie o tym. Zawsze byly jakies panie inne na tapecie, jak nie erotyki wiecznie to zachwycanie sie hipiskami albo surferkami i oczy na prawo i lewo wiecznie. Mam dosyc.

Gość 83838
5 minut temu, Gość Goska89 napisał:

... traktuje mnie bez szacunku o czym swiadczy nawet jego nocne poinformowanie mnie o tym. Zawsze byly jakies panie inne na tapecie, jak nie erotyki wiecznie to zachwycanie sie hipiskami albo surferkami i oczy na prawo i lewo wiecznie. Mam dosyc.

Jesteś mądra kobieta , Jak Cię wyzywa to znaczy że jest dnem totalnym ,powinien Cię na kolanach przepraszać nie wyzywać,nie daj się zlamac to wariat 

10 minut temu, Gość Goska89 napisał:

... traktuje mnie bez szacunku [...]

A gdyby nie ten 'imprezowy incydent', w dalszym ciągu byś z nim była i znosiła poniżenia? Może warto wypracować sobie godność osobistą i poszanowanie dla siebie, i w kolejnej relacji informować wprost o swoich zastrzeżeniach i oczekiwaniach. I konsekwentnie je egzekwować, nim facet straci szacunek i zacznie sobie 'pozwalać'. Są granice. Nikogo nie upilnujesz, ale postawa jest istotna. Wyciągnij wnioski na przyszłość i zweryfikuj własne błędy.

Gość Goska89

Strasznie mi ciezko, on jest poza miastem, tydzien, wlasnie przyjechalam do jego mieszkania pod jego nieobecnosc wlasnie aby odebrac moje rzeczy zanim tu wroci. Mieszkamy zagranica. On nie jest Polakiem.

Gość Gość

Autorko tematu, a Ty do końca normalna jesteś? Najpierw piszesz, że go zablokowałaś, a potem, że Cię zasypuje smsami, a Ty mu nie odpowiadasz, bo się nie dajesz prowokować? Mówisz, że nawet w nocy Ci napisał, że zawsze były inne i że Cię nie szanuje, a Ty zakładasz temat na kafe i szukasz pomocy? Ty na pewno masz 29 lat? Bo mam wrażenie, że mentalnie jesteś niedojrzałą 9-cio latką. Dajesz się oszukiwać, to Cię oszukuje. Idealnie do siebie pasujecie. Najlepiej idź go przeproś za swoje fochy i błagaj żeby wrócił. Takie ociężałe emocjonalnie panienki na nic lepszego nie zasługują.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Autorko tematu, a Ty do końca normalna jesteś? Najpierw piszesz, że go zablokowałaś, a potem, że Cię zasypuje smsami, a Ty mu nie odpowiadasz, bo się nie dajesz prowokować? Mówisz, że nawet w nocy Ci napisał, że zawsze były inne i że Cię nie szanuje, a Ty zakładasz temat na kafe i szukasz pomocy? Ty na pewno masz 29 lat? Bo mam wrażenie, że mentalnie jesteś niedojrzałą 9-cio latką. Dajesz się oszukiwać, to Cię oszukuje. Idealnie do siebie pasujecie. Najlepiej idź go przeproś za swoje fochy i błagaj żeby wrócił. Takie ociężałe emocjonalnie panienki na nic lepszego nie zasługują.

Dokładnie 3 dychy na karku i pustka w mózgu, klasyczny przykład infantylnej hipokrytki.

Gość 93939

Właśnie a jak kiedyś będzie Cię chciał pobić to przynieś posłusznie panu pejcz

Gość Gość

Jak już się podniesiesz z kolan po tych przeprosinach, to od razu mu się oddaj, żeby wiedział, że należysz wyłącznie do niego i że jest panem sytuacji. Wtedy na pewno będzie Cię szanował.

Gość Goska89

Odrzucam telefony i nie odpisuje na smsy. Gdybyscie zobaczyli to co on do mnie wypisuje to nie moglibyscie uwierzyc, ze jako facet mozna sie tak s...ic w wieku 31 lat. Napisal mi wlasnie (poniewaz chce mnie sprowokowac), ze wlasnie jest na imprezie siostry, ktora skonczyla ksztalcenie na pielegniarke w tym tygodniu i na imprezie same pielegniarki. Tak mi napisal. Jakim trzeba byc pasztetem, zeby tak bez szacunku mna poniewierac. 

Gość Goska89

Powiedzialam dosc, wiec nie rozumiem powyzszych komentarzy. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Goska89 napisał:

I potrzebowałaś do tego czterech godzin na kafe. teraz jeszcze piszesz jakim jest pasztetem, a przez 5 lat tego nie widziałaś??? Gratuluję refleksu. W szachy powinnaś grać, a nie w związek się bawić. Ty nie rozumiesz komentarzy, a ja takiego podejścia i zachowania jak twoje. Jakbyś nie umiała samodzielnie myśleć. Chociaż może nie umiesz i to jest twój największy problem, a nie puszczalski facet.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Goska89 napisał:

Taaaaa.......tydzień będziesz skamleć jak ci ciężko, a potem wrócisz z podkulonym ogonem. Na razie sobie wmawiasz, że podjęłaś decyzję, a już stękasz jak Ci ciężko. Jakbyś podjęła świadomą, ostateczną decyzję poczułabyś ulgę i nie musiałabyś sama siebie przekonywać jakim on jest pasztetem i jak cię nie szanuje.

Gość kisiel :)
5 godzin temu, Gość Goska89 napisał:

Jak w temacie. Zakomunikowal mi to przez telefon kompletnie pijany w nocy. Zablokowalam jego numer i powiedzialam mu, ze to koniec. Bylismy 5 lat razem. Ja 29, on 31 lat. Co mam poczac? Pomocy

co masz począć? najlepiej dziecko 🙂 🙂 

Gość łubudubu
1 godzinę temu, Gość Owa napisał:

Przeczytajcie jeszcze raz co autorka napisała oszołomy.

Już po ptokach. Teraz będzie starą panną.

co za traaaageeediaaaaaa...........

Gość Goska89

Tak, jest mi ciezko. Dopiero wczoraj w nocy dostalam w leb.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Goska89 napisał:

Odrzucam telefony i nie odpisuje na smsy. Gdybyscie zobaczyli to co on do mnie wypisuje to nie moglibyscie uwierzyc, ze jako facet mozna sie tak s...ic w wieku 31 lat. Napisal mi wlasnie (poniewaz chce mnie sprowokowac), ze wlasnie jest na imprezie siostry, ktora skonczyla ksztalcenie na pielegniarke w tym tygodniu i na imprezie same pielegniarki. Tak mi napisal. Jakim trzeba byc pasztetem, zeby tak bez szacunku mna poniewierac. 

a w pierwszym poście napisałaś, że powiedziałaś mu, że to koniec i  zablokowałaś numer. To jakim cudem zasypuje cię smsami i telefonami z zablokowanego numeru? Czy ty jesteś głupsza od samej siebie, czy teraz wymyślisz bajeczkę, że on ma pięć kart z numerami i je sukcesywnie wymienia, żeby Cię dręczyć?

Dziewczynko, już Ci tu napisano, że zbyt lotna nie jesteś, więc jak Ci się nudzi to się rozbierz i ubrań pilnuj bo wymyślanie historyjek z dooopy ewidentnie Ci nie idzie i kłamać też nie umiesz.

Gość Gotfrydka
31 minut temu, Gość Goska89 napisał:

To co olej jakiś nie stabilny emocjonalnie przuglup 

Gość Gotfrydka
34 minuty temu, Gość Goska89 napisał:

To masz odpowiedź że lepiej że się to stało i pokazał swoją twarz, a  niech do nich idzie , napisz mu z uśmiechem że życzysz mu szczęścia i dobrej zabawy z nimi , później już nic nie odpisuj

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gotfrydka napisał:

To masz odpowiedź że lepiej że się to stało i pokazał swoją twarz, a  niech do nich idzie , napisz mu z uśmiechem że życzysz mu szczęścia i dobrej zabawy z nimi , później już nic nie odpisuj

Nie ma co jej radzić na początku tematu napisała, że go zablokowała. a teraz że ją zasypuje telefonami albo smsami. Ewidentnie kłamie, albo sama jest niestabilna emocjonalnie i się nie może zdecydować. Raz udaje zdeterminowaną do odejścia, a raz pisze jak jej ciężko. Sama nie wie czego chce, szkoda czasu na takie "twardzielki".

Gość Gość

Śmieszna jesteś powiedziałaś mu, że koniec a teraz skamlesz, że poszedł na imprezę i moze się pocieszy z pielęgniarka. A co ma siedzieć w domu i pisać na kafe  i tworzyć kłamliwe pierdoły jak Ty?? Albo może ma się pocieszyć z Tobą? Ale przecież Ty go nie chcesz....

Kłamiesz, wypisujesz głupoty i wystawiasz się na pośmiewisko, nic dziwnego, że facet Cię nie szanuje skoro sama siebie nie szanujesz.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

A potem będzie chciał sprawdzić jak jest z inną w łózku. Pocałunek już wypróbował, więc o pocałunek mozesz byc spokojna 😂

z inną to tylko anal więc się nie liczy .

Gość Werka
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Gość Werka

Ty to najlepiej wiesz, bo z autopsji. 😂

Twoja matka mi opowiadała. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Werka napisał:

Twoja matka mi opowiadała. 

Werka tobie od tego dawania wszystkim naokoło już się wszystko myli. To twoja matka, tobie opowiadała. Weź dziewczynko na wstrzymanie, bo nie dość, że ci się faceci w łóżku mylą to jeszcze matki. 

Gość Gość

No i proszę autorka złapana na kłamstwie i wątek jej się skończył........jakie te baby są puste to aż żal. Jak się trzeba nudzić żeby takie farmazony wypisywać.

Gość Malutka

Czyli to zwykly kobieciarz. Dobrze ze go pogonilas, inaczej tylko by Ci doprawial rogi 

Gość momroo
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Idź na imprezę i też kogoś pocałuj.

jako odwet powinna dać doopy w kiblu 10 chłopa pod rząd i niech w nią leją mleko, to mu zrobi rewanż

Gość nie polak a zdradza hmm
12 godzin temu, Gość Goska89 napisał:

Strasznie mi ciezko, on jest poza miastem, tydzien, wlasnie przyjechalam do jego mieszkania pod jego nieobecnosc wlasnie aby odebrac moje rzeczy zanim tu wroci. Mieszkamy zagranica. On nie jest Polakiem.

ciapaty czy bambo cie zdradza? oj bidulka, a niby to polacy są tylko źli a tu prosze, NIE polak i też panne potrafi zdradzać, co za fenomen