Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gatka

Ochota na seks gdy się jest samą

Polecane posty

Gość Gatka

Jestem 33 letnią kobietą.

Świadomą tego, czego chcę.

Mam niemalże dorosłe dziecko (15l). Marzę o drugim, o sensownym facecie. Ale bez przymusu. Nie szukam na siłę, o ile w ogóle.

Prowadzę osiadły tryb życia. Odcinam sukcesywnie mojego byłego partnera, któremu trudno jest zrozumieć, że wolę z nim tak, czyli na odległość.

Jako że seks jest dla mnie ważny, to spotykam się w tym celu z mężczyzną z miasta oddalonego od mojego o 300 km. Jest nam dobrze. Jestem z nim szczęśliwa. Jestem bardzo szczęśliwa. Nie potrafię powiedzieć jak bardzo! 

Widzenia mamy raz na tydzień, dwa. To są chwile mojej największej radości. Stworzyłam sobie dzienniczek orgazmów. Uważam ten stan za sukces życiowy po poprzednim 15-letnim związku!!!

Nie, nie planujemy związku. Tak jak jest jest ok. Nie mam siły na związki...

Teraz pytanie: czy mając faceta na seks i nie chcąc z niego rezygnować, mogę szukać kogoś na życie? Uważam że będę spokojniejsza przy takim szukaniu, gdy popęd zrealizuję z kims innym. Warunki do szukania miałabym idealne, bo jestem zaspokojona też emocjonalnie i mogłabym bez tego szumu w głowie kogoś sensownego znaleźć, a nie rzucać się na byle co z niezaspokojenia.

?

Gość Nastolatka

15 letnie dziecko "niemalże dorosłe" co ty babo masz w głowie? Mam 18 lat i w życiu bym nie chciała takiej matki jak ty. 

Gość Jan
2 minuty temu, Gość Gatka napisał:

czy mając faceta na seks i nie chcąc z niego rezygnować, mogę szukać kogoś na życie?

Wierzę, że kobieta, która ma tego faceta, nie chciałaby zostać postawiona w sytuacji, w której ten facet mówi jej, od teraz będziesz druga, bo znalazłem sobie kogoś na poważnie. Teraz już wiesz, czy mogę?

Gość Nastolatka

Mi też się chce seksu I wypowiem się ze lepiej samemu sobie zrobić niż z byle kim 

Gość Gatka

Pytanie jest proste: czy to nie jest optymalne dla mnie, szukającej?

Gość Symhm
2 minuty temu, Gość Nastolatka napisał:

Mi też się chce seksu I wypowiem się ze lepiej samemu sobie zrobić niż z byle kim 

Jesteś jeszcze dzieckiem, musisz się szanować!!

szczerość na tym portalu szczególnie z goscia nic nie znaczy ale szanuje to .

ale to bardzo nie ferr nie mówie o tym facecie moze taki układ ,ok

i co dalej ?

jak poznasz kogos a nie bedziesz pewna to co >

dalej z tamtym ? raczej tak rozumiem

a kiedy nabierzesz pewności po ilu dniach ,miesiącach co , chyba sama nie wiesz z ym problem .

wiekszość facetów chce szczerości jesli naprawdę liczy na stały zwiazek i gdy się dowie o tym to ups potraktuje ciebie tak samo.

nie obraź się proszę o tylko przenośnia .

najgorsza małpa to taka która trzyma nie puści gałęzi dopuki nie znajdzie lepszej , to dobre dla małp dla ludzi i kobiet to lekko mówiąc oblesne i podłe i nie pisz że jak poznasz to zaraz z tamtym zerwiesz , wiesz  ze to kłamstwo a więc do pas

Oj muszę zweryfikować swoje poglady coraz wiecej dzieci 30lletnich co za czasy

Gość Gatka

Chodzi mi o mnie!

Czy będąc spełniona w seksie będę mogła znaleZc kogoś poważniejszego, kogo lepiej ocenię, z kim nie będę też sypiała, bo będę sypiała z kimś innym...

Moim zdaniem takie podejście świadczy o powadze moich zamiarów: bo nie zależy mi na seksie, ale na tym, by trafić na kogoś sensownego z kim nie pójdę do łóżka przez permanentny brak współżycia, tylko zatrzymam się na tym kim jesteśmy. Przynajmniej przez jakiś czas.

Gość Gosc4

Dzienniczek orgazmow? Jestes szurnięta, dwa, z obcymi ludzmi ustalasz takie rzeczy a nie z tym z ktorym sypiasz? Szurniecie kolejne, Żonaty jest? // trzy piszesz nie mam sily na zwiazki( mowiac o aktyalnym) a za chwile czy moge sobie szukac kogos do zycia( ...niecie3) albo provo albo wariatka

Gość Gatka

Tak, dzienniczek orgazmów 😊

Nie mam siły na zowazek, ale chcę zobaczyć jak będzie gdy będę szukała kogoś, gdy moje popędy są zaspokojone

o sory za mój wpis pomyliłem tematy.nigdy nie wypowiadam sie na takim.

muszę lepiej przesiewać.

bardzo przepraszam za spam i proponuje inny temat bardziej erotyczny bedzie w sam raz

pa

3 godziny temu, Gość Gatka napisał:

będę mogła znaleZc kogoś poważniejszego, kogo lepiej ocenię, z kim nie będę też sypiała, bo będę sypiała z kimś innym...

Jeezzuu ⛔🐒

Gość nie kumam
12 godzin temu, Gość Gatka napisał:

Chodzi mi o mnie!

Czy będąc spełniona w seksie będę mogła znaleZc kogoś poważniejszego, kogo lepiej ocenię, z kim nie będę też sypiała, bo będę sypiała z kimś innym...

Moim zdaniem takie podejście świadczy o powadze moich zamiarów: bo nie zależy mi na seksie, ale na tym, by trafić na kogoś sensownego z kim nie pójdę do łóżka przez permanentny brak współżycia, tylko zatrzymam się na tym kim jesteśmy. Przynajmniej przez jakiś czas.

Pytanko.... w jakim celu szukasz niby kogoś sensownego i co to ma wogóle znaczyć "sensowny"? czyli o co idzie?

Gość gosc

oj tam oj tam.

pisze przecież że jest świadoma kobieta i wie czego chce. takich odpałów kręci się więcej.   

gdyby nie Internet człowiek by nawet nie wiedział.