Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotfrydka

Faceci jaka jest wasza wymarzona kobieta ?

Polecane posty

Gość gosc

Przestań. no co ty.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Kurczę a mi zawsze podobali się faceci którzy właśnie pracują na produkcji albo są pracownikami fizycznymi np. na budowach. Nie wiem dlaczego ale kojarzą mi się z siłą, zaradnością i wolnością 😉 Jakoś ci wymuskani w garniturach czy sportowych autach nigdy nie zwrócili mojej uwagi, tzn nigdy nie chciałam z takim być. Jakoś mnie to odrzuca, jak facet się lansuje za pomocą gadzetów, kasy czy ciuchów. Obrzydza mnie to.

A sama pracuje w sektorze kultury (konserwacja dzieł sztuki)., wcześniej jakiś czas pracowałam w urzędzie i chciało mi sie rzygać jak patrzyłam na tych lalusów którzy mieli sie za bóg wie kogo. Blee 

To chyba żart, prawda?

Gość marek p
19 godzin temu, Gość Gotfrydka napisał:

Jakie musi mieć cechy charakteru?

skromna ale nie głupia, potrafiąca panować nad emocjami

Gość pozory
3 godziny temu, Gość Dorota napisał:

Nie rozumiem w czym Pan Arystoteles ma problem,że nie wierzy,że jakieś takie kobiety istnieją. Ja sama mam burzę kręconych czarnych włosów,biust, tyłek,taki typ urody Salmy Hayek i w podobnym typie znam też inne kobiety.Do tego wygadana,wierna,gospodarna,z poczuciem humoru.I nawet takie kobiety zaglądają czasem na kafe by poczytać oczekiwania mężczyzn w dzisiejszych czasach.Można?można 😊

Więc dlaczego jesteś dalej sama będąc takim ideałem? księcia szukasz?

Gość różnica
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Często mężczyźni wypisują kobieta ma być miła, a co Panowie rozumiecie przez pojęcie miła? Jaka ona kurde ma być? Jak odróżnić kobietę miła od sympatycznej? 

Miła to taka która jest uprzejma i prawdziwa, zamiast udawać i aktorzyć. Sympatyczna może być sztuczna, na pokaz.

Gość nie polej majtek
3 godziny temu, Gość Dorota napisał:

A że pracuje z dużą ilością Arabów, Hindusow i innych narodowości to inna bajka..nawet i oni za czystą Polke mnie nie brali.Ale Ty wiesz lepiej.. 

To nie jest powód do dumy mieć codzienny styk z ciapactwem, raczej bliżej dna w Londyńskim szambie niż szczytu.

Gość Dorota
21 minut temu, Gość pozory napisał:

Więc dlaczego jesteś dalej sama będąc takim ideałem? księcia szukasz?

Bo wiąże się tylko w relacje z uczuciem , a nie z rozsądku  albo dla seksu lub by zadowolić kogoś takiego jak Ty. Nie jestem wyrachowana i nie traktuje ludzi przedmiotowo. Jak z kimś jestem to na 100%,Jak jestem sama to dlatego,że nie oszukuje siebie albo kogoś i nie udaje emocji. Po co ranić siebie i innych,by tylko zadowolić kogoś takiego  jak Ty,ze powinnam kogoś mieć ???Ja jestem sobą. A ludzie to nie zabawka.

Gość Dorota
27 minut temu, Gość nie polej majtek napisał:

To nie jest powód do dumy mieć codzienny styk z ciapactwem, raczej bliżej dna w Londyńskim szambie niż szczytu.

A czy ja napisałam,że jestem dumna???Na mojej  uczelni jest z 40%zagranicznych studentów i nie ma dla mnie różnicy, czy to polski czy ciapaty jak określasz..bo liczy się człowiek,a rasa,kolor skóry, pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy.Jak masz dobry charakter to widzisz wokół siebie ludzi wszedzie..jak masz wredny to nawet polski sąsiad za miedzą będzie Ciebie draznil..

Gość gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Często mężczyźni wypisują kobieta ma być miła, a co Panowie rozumiecie przez pojęcie miła? Jaka ona kurde ma być? Jak odróżnić kobietę miła od sympatycznej? 

Miła jest jednocześnie sympatyczna. A jaka jest miła? Niezrzędliwa, kontaktowa, uśmiechnięta, niezgrywająca księżniczki, nie jakaś próżna i "co to nie ona".  

Gość Gość

Salma jest piękna. Uroda, figura, biust... Mniam.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Salma jest piękna. Uroda, figura, biust... Mniam.

🙂🙂

7 godzin temu, Gość Dorota napisał:

Mądra kobieta nie wysmieje żadnej pracy,bo uczciwie pracując zarabiasz  ,a nie kradniesz..Tylko pusta.czki będą patrzyły na wykonywany zawód oceniając człowieka po tym gdzie zarabia.Rozgladaj się za tymi,co docenią Ciebie jako człowieka a nie Twój zawód. 

No Dorotka tutaj to przykozaczyłaś. Na plus oczywiście .