Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

W jakim wieku nacieszyliscie się już mlofoscia i byliscie gotowi na slub i dzieci?

Polecane posty

Gość Gosc

I w jaki sposob uzywaliscie mlodosci?

podrozowaliscie duzo?

imprezowaliscie?

mieliscie zwiazki i uprawialiscie seks?

Gość Gość

W XXII.

Gość gość

W wieku 26 lat nadal ciesze sie mlodoscia. Mam meza (to moj jedyny zwiazek) i dzieci nie bede miec wcale :)

Gość Gosc

W wieku 33 lat. 

Moje cieszenie się młodościa polegało na wynajdywaniu prac jako nauczycielka j.angielskiego w Azji, staży, wolontariatow i przeprowadzaniu się średnio co 2 lata do innego kraju. 

Dzięki temu mieszkałam w młodości w różnych krajach. 

W wieku 30 lat poznałam mojego męża i razem z nim przeprowadziłam się do Buenos Aires. W wieku 33 lat poczułam że chce się ustatowac, wróciliśmy do Europy, wzięliśmy ślub, a półtora roku później urodziła się nasza córka. 

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

18 miałem ale dziewczyny miały fu bdziu w głowie 😩

Za to ty cały czas masz bdziu w głowie aspołeczny i niezdolny do budowania więzi kaleko.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

24 minuty temu, Gość Gosc napisał: I w jaki sposob uzywaliscie mlodosci? podrozowaliscie duzo? imprezowaliscie? mieliscie zwiazki i uprawialiscie seks? X oj tak co roku na kolonie lub nad morze, imprezy może nie ale dużo czasu ze znajomymi, jeden związek ale się ograłem, wylatałem po dworze, salonach gier, na rolkach, rowerze, w piłkę, kosza, chodziłem po dachach, garażach, bawiłem się fajerwerki 🎆, na kursie tańca, pobylem hip hopowcem, skejtem na desce, chodzilem na basen, cwiczylem parkur, kalistenike, kulturystyke, chodzilem do kafejek internetowych grać z kolegami w cesa, gekido, jamrara gokarty, na place zabaw mcd, uczyłem się rzucać nożem tak żeby się wbił, na grzybach bylem, spróbowałem używek, cwiczylem breakdance, stawanie na rękach, złożyłem komputer, zrobiłem remont pokoju, czytałem prase w empikach oj dużo tego było nie sposób wymienić wszystko 👌😄

Samochwała w koncie stała. A kogo teraz to obchodzi zakompleksiony internetowy bycie? Liczy się tu i teraz, a nie pierdoły z dzieciństwa.

Gość Gość

Przestań spamować - nie interesują mnie szczegóły z twojego nudnego życia.

Gość 31 lat i już powoli

bym chciała mieć rodzinę