Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawniej pójście do kościoła to było spotkanie  Bogiem.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj to jest spotkanie z kamerami i szpiclami, którzy organizują prowokacje przeciw Bogu ducha winnym samotnym kobietom, które przyszły na mszę. Pojście do kościoła w dzisiejszej Polsce jest dla niektórych aktem heroizmu. 

Gość gość

Odebraliście mi nawet sacrum. Ale podobno istnieje jakaś nadprzyrodzona sprawiedliwość, kiedy na ludzką nie można już liczyć. 

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Odebraliście mi nawet sacrum. Ale podobno istnieje jakaś nadprzyrodzona sprawiedliwość, kiedy na ludzką nie można już liczyć. 

Dokładnie.

Nie przesadzaj, nie przejmuj się tym. Ja nie patrzę kto jest w Kościele jak idę

Gość mikkołaj

Dziś wyprawa do kościoła to rewia mody !!!!

Gość Gość

"Dawniej pójście do kościoła to było spotkanie  Bogiem."

Ty nie wiesz co piszesz!! Dawniej pójście do kościoła to była rewia mody (kto ma grubszy kożuch). I żeby od księdza dostać słone masło z Ameryki...

Przed chwilą, Gość mikkołaj napisał:

Dziś wyprawa do kościoła to rewia mody !!!!

No to już zależy od człowieka.  Nie wyobrażam sobie braku zasłoniętych ramion, najkrótsza bluzka do łokci, czy braku dlugich spodni, Nigdy też nie malowałam się idąc na mszę, no jedynie pudrem trochę

Gość bghsjkbfhvd

Policja prześladuje wierzące osoby bo wiedzą, że są one zagrożeniem dla ich skrywanych przestepstw i satanizmu. 

Gość bghsjkbfhvd

W państwie policyjnym można rzucić na dowolnego człowieka dowolne pomówienie, nie posiadając ŻADNYCH dowodów albo sfabrykowane, a potem przes.ladować tego człowieka aż się za.bije. 

Gość bghsjkbfhvd

Ewentualnie za.bić go / zgwałcić i za.bić na komisariacie. W imię faszywego oskarżenia, jakie sie na niego rzuciło. Bo kto ma broń, ten może wszystko. I władza wlezie mu do dópy. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość bghsjkbfhvd napisał:

Policja prześladuje wierzące osoby bo wiedzą, że są one zagrożeniem dla ich skrywanych przestepstw i satanizmu

Głosy ci to powiedziały? Czy obudziłeś się po 30 latach spania??

Bo teraz to można pałą dostać za krzywe spojrzenie na katolika.

Gość Sylwia
4 minuty temu, Gość bghsjkbfhvd napisał:

W państwie policyjnym można rzucić na dowolnego człowieka dowolne pomówienie, nie posiadając ŻADNYCH dowodów albo sfabrykowane, a potem przes.ladować tego człowieka aż się za.bije. 

Coś w tym jest.A osobiście to uważam że Boga ma się w sercu.Są teź Przykazania które każdy naprawdę wierzący prawdziwie katolik wypełnia np ,,Nie cudzołóż"!albo ,,Pamiętaj abyś dzień święty święcił""!Dziś Niedziela.Pominięcie mszy niedzielnej to ciężki grzech.

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość bghsjkbfhvd napisał:

Ktoś prawdę napisał.

Gość Gość

Pójście do kościoła w obecnych czasach to tak jak uczestniczenie w wiecu politycznym bądź spektaklu nienawiści, gdzie jakiś guru sączy z mównicy jad nastawiając jednych przeciwko drugim. W kościele regularnie opluwani są innowiercy, niewierzący, myślący inaczej, a kościół jako instytucja stał się przybudówką wiadomej partii. Jasna góra stała się mroczną górą z brunatnym bydłem ryczącym złowrogo niczym orkowie albo trolle rodem z filmów fantasy. W kościele rzadko usłyszysz o Jezusie i jego dobrej nowinie. Jeśli Bóg istnieje, prędzej go znajdziesz nad rzeką, w lesie czy na polnej drodze, ale na pewno nie w kościele.

Gość bghsjkbfhvd

Nie słyszę głosów w przeciwieństwie do ciebie. Policja gra na 2 fronty tak samo jak ty. 

Gość Sylwia

Jak jest PRAWO KONSTYTUCYJNE tak jest PRAWO KOSCIELNE.Brak poszanowania uczuć religijnych jest karalne.Nawet w Konstytucji jest o tym zapis.

Gość bghsjkbfhvd
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pójście do kościoła w obecnych czasach to tak jak uczestniczenie w wiecu politycznym bądź spektaklu nienawiści, gdzie jakiś guru sączy z mównicy jad nastawiając jednych przeciwko drugim. W kościele regularnie opluwani są innowiercy, niewierzący, myślący inaczej, a kościół jako instytucja stał się przybudówką wiadomej partii. Jasna góra stała się mroczną górą z brunatnym bydłem ryczącym złowrogo niczym orkowie albo trolle rodem z filmów fantasy. W kościele rzadko usłyszysz o Jezusie i jego dobrej nowinie. Jeśli Bóg istnieje, prędzej go znajdziesz nad rzeką, w lesie czy na polnej drodze, ale na pewno nie w kościele.

Tak, a kiedy byłeś ostatnio w kościele? Bo ja mimo wszystko chodzę, do różnych, i nigdzie nic takiego nie słyszę. Utkwiłeś mentalnie w propagandzie sprzed 30+ lat. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość bghsjkbfhvd napisał:

Tak, a kiedy byłeś ostatnio w kościele? Bo ja mimo wszystko chodzę, do różnych, i nigdzie nic takiego nie słyszę. Utkwiłeś mentalnie w propagandzie sprzed 30+ lat. 

Głupi czy pisior? W sumie na jedno wychodzi 😂

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Brednie!!Ty chyba nigdy w kościele nie byłaś/mie byłeś.Wierzący kierują się miłością i tolerancją ateiści atakują i opluwają .Codziennie to obserwuję.Szatan mąci.Odwieczna walka dobra ze złem.Bog jest miłoscią!!Jezus pocieszał.uzdrawiał.pomagał..Są w naszej wierze Przykazania i Uczynki względem ciała i duszy

1.Głodnych nakarmić

2.Spragnionych napominać

3.Wątpiących podtrzymać na duchu

4.Nagich przyodziać.

5.Bezdomnych w dom przyjąć.

6.Grzesznych napominać

7.Łączącym dobrze radzić.

Gdzie w tym jad???albo nienawiść?

Gość Sylwia
6 minut temu, Gość bghsjkbfhvd napisał:

Dokładnie ja też nie.

Gość bghsjkbfhvd
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A co w tym zdaniu jest głupiego? To że ci nie przytakuję? W takim razie sam jesteś idi.otą i to znanym tu ze swojej głupoty. 

Gość Sylwia

*spragnionych napoić

Gość gość

Zgraja dewotek znowu w akcji.

Gość gość

Idąc do Kościoła sama decydujesz po co tam idziesz.

Gość 222

2 napoić raczej

Gość Sylwia
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czemu mieszasz politykę z kościołem?Boga ma się w sercu !W duszy!Trzeba być odartym z uczuć żeby świadomie odrzucać Chrystusa i zwalać na jakąś partię.!

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość 222 napisał:

2 napoić raczej

Poprawiłam juź .Słownik mi zmienia.

Gość bghsjkbfhvd
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Decyduję że idę sie spotkać z Bogiem a nie z policyjnymi prowokatorami którzy usiłuja mnie zastraszać na rozmaite sposoby i mają z tego wielką frajdę, a ja stres i mysli samobójcze. Muszę przyznać, że przed 2016 rokiem tego nie było. 

Gość Sylwia
5 minut temu, Gość gość napisał:

Dokładnie.Sama decyduję.Idę bo chcę.!Nikt mi zabraniać nie będzie!.Ide tam by spotkac sie z samym Jezusem pod postacią Hostii.,,Kto spożywa moje ciało i piję moją krew ma życie wieczne a choćby i umarł żyć będzie.":Kościół i udział we mszy św to potrzeba mojego serca.Odczuwam nieustanny głód Boga.

Gość Sylwia

7.*błądzących