Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka

Obsesja chłopaka

Polecane posty

Gość Karol Wieki

Zapomniałem jeszcze dwa słowa! Dziewczyny! Rubcie dobrze swoim facetom tak jak oni chcom to nie pójdom do innej! Laska musi dobrze robić bo od tego jest a od gadania i piwkowania do ziomek ma kumpli. 

Gość Księżycowy Książę

Panowie mają racje. Kobieta jest polem które mężczyzna powinien użyźniać jak i kiedy tylko ma ochotę. 

Gość Kiss
23 godziny temu, Arystoteles napisał:

jestem czub bo pisze prawdę? dlaczego tak wielu facetów narzeka na swoje kobiet a przede wszystkim zony w kwestii seksualnej? bo przychodzi moment, ze zeby miec seks ze swoja zona to swieto.. bo one wiecznie zmeczone, bol glowy, nie chce im sie itp itd.., daj spokoj

nie ma nic gorszego jak baba ktora zrzędzi, prawdziwym skarbem jest kobieta, ktora kocha to robic, chce... i robi to czesto i oczywiscie TYLKO ze swoim partnerem, niestety w dzisiejszych czasach takie kobiety to prawie jak dinozaury..., bo albo im sie rzadko chce, albo jak jest jurna to r0cha sie tez na boku.. i pies pogrzebany

ps. ty akurat wiesz czy twoj facet nie narzeka..., jakos smiem wątpic ze budzisz go codziennie lodzikiem z finałem w ustach, ze kiedy wraca z pracy ty juz czekasz rozebrana w dzwiach i ogolnie jestes na kazde jego zawołanie, rowniez w plenerze..., a dopiero jak facet ma taka kobiete to faktycznie naprawde nie narzeka

bo to, ze ty mu z łaski dasz raz na dwa dni to... litosci 😉 kogo to rajcuje..

Przez 3 lata odmówiłam mu ze 2 razy, bo źle się czułam. A on mi raz. Poza tym robię mu często masaże całego ciała oraz zlizuję z niego lody i bitą śmietanę 😛

Gość Księżycowy Książę
4 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Przez 3 lata odmówiłam mu ze 2 razy, bo źle się czułam. A on mi raz. Poza tym robię mu często masaże całego ciała oraz zlizuję z niego lody i bitą śmietanę 😛

Powinnaś też połykać jego nasienie i zlizywać je ze swoich piersi. Po tym można poznać dobrą kobietę.