Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola

Pomocy! Narzeczenstwo na niby

Polecane posty

Gość Pola

Dziewczyny,mam problem..Potrzebuje porady osob trzecich,sama nie mam juz na to wszystko sił.Moj problem polega na tym ze 6 lat temu poznalam faceta (Kamil) ktory niesamowicie mi zaimponowal,bylismy krotko razem jakies 2-3miesiace po czym rozstalismy sie z powodu pewnego incydentu ktory byl jednym wielkim nie porozumieniem..Po naszym zerwaniu poznalam nasteonego faceta z ktorym bylam niecale 3 lata po tym czasie znowu spotkalam Kamila i jakby cos zaiskrzylo,zaczelismy flirtowac,rozne spotkania itp nie bralam tego na powaznie bo balam sie kolejnego rozstania ale po czasie on stwierdzil ze mnie kocha i chce do mnie wrocic nie bylam zdecydowana poniewaz pare miesiecy wczesniej rozstalam sie z ex... Zgodzilam sie ale powirdzialam ze nie jestem pewna czego chce..Tak wszystko sie potoczylo ze nadal jestesmy razem,mija juz nastepny rok,jestem zareczona,on mega zakochany a ja? Czuje ze to nie jest to,to uczucie z dnia na dzien gaśnie...On sie stara jak moze,ale ja nie potrafie tego odwzajemnic .Co ze mna nie tak? Co mam zrobic by byc szczesliwa i nie ranic jego??