Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

polska kraj upodlonych niewolników i tanich dzifek dla całego świata kraj czwartego świata nienawidzę polactwa

Polecane posty

Gość Bicku

Niewolnicze bydło gryzące się wzajemnie , tani niewolnicy i tanie dzifki dla całego świata od starożytności,  jedyne co się zmieniło to jeszcze większy poziom upodlenia polactwa i to że teraz polskie kürwy obsługują nie tylko niektóre rejony świata lecz cały świat.  

Każde inne kobiety,  także dużo biedniejsze mają jakąś tam godność,  polki nie mają jej wcale.  

Ja się nie nadaje na polaka bo nie wystarczy mi pełne koryto jaką ma niejedna świnia w chlewie,  nie mam mentalności niewolnika,  nie chce być cuckoldem ani kameruńską czy szkopską wycieraczką.  Kürwa,  jestem dumnym mężczyzną a nie polskim gòwnem,  biednym żałosnym brzydkim niskim śmieciem. Jébać popis i durne polactwo robactwo,  które same siebie nie szanuje. 

Gość Demencjaaa

Dokladnie! Jeszcze tepe dzidy sa agresywne idaja kazdemu staremu mlodemu takie cos z pijackiej rodziny prostackiej sie wywodzi. Dno!

musze mieszkac kolo czegos takiego. W swojej miescinie.

Gość Taka prawda

Zgadzam się z wami w 100 procentach !

Gość Smutne
18 godzin temu, Gość Bicku napisał:

Niewolnicze bydło gryzące się wzajemnie , tani niewolnicy i tanie dzifki dla całego świata od starożytności,  jedyne co się zmieniło to jeszcze większy poziom upodlenia polactwa i to że teraz polskie kürwy obsługują nie tylko niektóre rejony świata lecz cały świat.  

Każde inne kobiety,  także dużo biedniejsze mają jakąś tam godność,  polki nie mają jej wcale.  

Ja się nie nadaje na polaka bo nie wystarczy mi pełne koryto jaką ma niejedna świnia w chlewie,  nie mam mentalności niewolnika,  nie chce być cuckoldem ani kameruńską czy szkopską wycieraczką.  Kürwa,  jestem dumnym mężczyzną a nie polskim gòwnem,  biednym żałosnym brzydkim niskim śmieciem. Jébać popis i durne polactwo robactwo,  które same siebie nie szanuje. 

Niestety zgadzam się z Tobą. Wstyd mi za zeszmacone polskie kobiety i brak szacunku do siebie ludzi.

Gość gość

Bicku gdzie rezydujesz?

Gość Obserwatorj

Najgorsze sa te z malych miast i wsi koszmar puszczalskie takie kazdemu nadstawia wstyd na caly swiat

prostackie agresywne wzgledem siebie wyuzdane niedelikatne dziewuchy az mi opada jak je widze

moim idealem sa piekne delikatne subtelne w ...enkach najlepiej blondi

takie czysciutkie pachnace bez tych ohydnych agresywnych brwi :D i bez smolistyh wlosow na sile mimo ze czarne pasuja tylko hiszpankom azjatkom murzynkom ale te blade na sile sie czernia solara i te brwi komedia :D

Gość Obserwatorj

W delikatnych kieckach takich Zwiewnych a nie wulgarnych to moj ideal i buzia nie jak u taniej ruskiej prostytutki szlachetne rysy twarzy nieburdelowe

lubicie takie laski? Naturalnie ladne moga sie malowac ale zeby nie wygladaly na dziwy bo mi opada wtedy a do delikatnych nimf o lagodnych tearzach staje