Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytryanka

Co chce w ten sposob pokazac?

Polecane posty

Gość cytryanka

Mam kolege ktory do mnie swiruje ,ale nie daje mu szans , gdy spotykam ie z jakims chlopakiem na randke czy sex to on jest wciaz mily nic nie mowi ale przez dobry tydzien prawie w ogole sie nie odzywa, rzadko mi odpisuje, przestalam watpic ze to przypadek

Gość cytryanka

up

Gość Gość

Ja też nie wierzę w przypadki, po prostu jesteś łatwa, każdy może cię zaliczyć 🙂 albo każda... I to Jeszcze jaka, hahaha 😂. Przestaje się odzywać bo ma cię w doopie 

Gość cytryanka

ale ty jesteś głupia, umawiam sie ciagle z tym samym chlopakiem na sex a na randkach bylam z 4 w ciagu roku i nic nie ma poza tym bylam dziewica do 23 roku zycia, masakra jakie tłuki tu siedzą, spojrz na siebie bo najwieksze hejterko moralizatorki najbardziej sie puszczaja tyle ze w ukryciu, albo sa tak szpetne ze rzucilyby sie na kazdego gdyby tylko mialy okazje wiec to jest to samo niezaleznie czy sie spotykasz z kims czy nie 🙂 

Gość cytryanka

up

Gość gość
4 godziny temu, Gość cytryanka napisał:

ale ty jesteś głupia, umawiam sie ciagle z tym samym chlopakiem na sex a na randkach bylam z 4 w ciagu roku i nic nie ma poza tym bylam dziewica do 23 roku zycia, masakra jakie tłuki tu siedzą, spojrz na siebie bo najwieksze hejterko moralizatorki najbardziej sie puszczaja tyle ze w ukryciu, albo sa tak szpetne ze rzucilyby sie na kazdego gdyby tylko mialy okazje wiec to jest to samo niezaleznie czy sie spotykasz z kims czy nie 🙂 

Goń się puszczalska szmato! Liczyłaś na oklaski?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Goń się puszczalska szmato! Liczyłaś na oklaski?

👍👏