Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameel

Drobna pomoc nic nie kosztuje

Polecane posty

Hej wszystkim użytkownikom Kafeterii,

przychodzę do was w dość nietypowej sprawie. Chciałbym prosić was o pomoc, która zajmie dosłownie 30 sekund a mi pozwoli zdobyć kwalifikacje i miejsce wśród wyróżnień publiczności.
O co chodzi? InPost znany większej ilości osób jako Paczkomat zorganizował konkurs na wygląd paczkomatów. Z dniem jutrzejszym konkurs zostanie zakończony a do zdobycia nagrody publiczności dzieli mnie dosłownie 10 głosów, które próbuje zdobyć bezskutecznie od wczoraj. Niestety mało komu chce się wejść i kliknąć 3 przyciski ;) 
Zanim powiecie, że to konkurs a ja chce sobie "kupic głosy" chcialbym abyście przynajmniej zobaczyli jakie paczkomaty być może pojawią się i u was w mieście :) Gdyby nie fakt, ze moj projekt znajduje się na ponad 200setnej stronie i szansa, ze ktos przez 1,5h bedzie klikal w kolejne strony jest zerowa a zapewniam ze został w to włożony nie lada wysiłek ;)

Jak zagłosować? Wchodzicie w poniższy link i klikacie serduszko. Zostaniecie przekierowani na facebooka, gdzie potwierdzacie glos (sa one unikatowe a inpsot wymaga posiadania konta facebook). Nastepnie zeby sprawdzic czy glos zostal oddany klikacie link jeszcze raz albo mozecie wpisac moj numer projektu 6251. Pełne serduszko oznacza oddany głos. Będę bardzo wdzięczny za pomoc a jeśli będzie to możliwe odwdzięczę się jako grafik :)

https://artinpost.pl/galeria?s=6251