Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraklara54

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość klaraklara54

kochani 🙂

Mam dość nieregularne cykl bo zależy od miesiąca  albo wynosi od 24 do nawet 32 dni. W poniedziałek dostałam okres, skończył mi się praktycznie w sobotę i tej też nocy kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie doszedł we mnie, aczkolwiek robiliśmy to kilka razy...niespecjalnie też wycierając spermę. Dziś rano zauważyłam na bieliżnie taką strasznie bladą krew z dużą ilością śluzu. Co to może oznaczać? Czy jest szansa, że mogę być w ciąży? pomimo tego, że dni po okresie są raczej bezpołodne?  

Gość gość

Tak jak mówisz raczej są bezpłodne. Plemniki potrafią przeżyć kilka dni w drogach rodnych kobiety plus może dojść w danym cyklu szybciej do owulacji. Piszesz dziś czyli wnioskuję, że jest to 8 dzień cyklu. Szanse, że to ciąża są raczej niewielkie ale tego czy rzeczywiście nie doszło do zapłodnienia nie dowiesz się na forum tylko wykonując badania bądź za jakiś czas test ciążowy ale raczej bym polecała test beta hcg z krwi jest niedużo droższy od testu, a szybciej będzie pewność czy to ciąża i daje 100% pewności. 

Gość gość

Ja miałam cykle regularne. A w momencie kiedy zaszłam w ciąże, kochaliśmy się 7 dnia cyklu nie było śladu dni płodnych). Następnego dni się zaczęły i 11 dnia cyklu już byłam po owulacji. Dzisiaj jestem w 39 tygodniu ciąży 😉 Taki psikus od losu, mieliśmy się starać o dzidziusia  rok po ślubie, a wyszło pół roku wcześniej 😉

Gość Uczył
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ja miałam cykle regularne. A w momencie kiedy zaszłam w ciąże, kochaliśmy się 7 dnia cyklu nie było śladu dni płodnych). Następnego dni się zaczęły i 11 dnia cyklu już byłam po owulacji. Dzisiaj jestem w 39 tygodniu ciąży 😉 Taki psikus od losu, mieliśmy się starać o dzidziusia  rok po ślubie, a wyszło pół roku wcześniej 😉

Będzie córka?

Gość Uczył

autorko na bank nie jesteś w ciąży, ja też tak czasami mam że okres trwa 5 dni a jeszcze w siódmym czy w ósmym dniu mam takie pozostałości.

Gość BoSka

Jeśli nie chcesz zostać mamą to pomyśl nad antykoncepcją, taką która nie będzie uciążliwa i będzie dawała duże poczucie bezpieczeństwa. Ja osobiście używam diafragme caya, zakładam ją przed każdym stosunkiem i wyjmuje po, nie uczula, jest łatwa w zakładaniu i niewyczuwalna podczas penetracji.