Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Czy powinnam się do niego odzywać?

Polecane posty

Gość Ola

Cześć, od pewnego czasu pisze z pewnym chłopakiem. Poznałam go już w liceum ale wtedy nie zrobił na mnie większego wrażenia. Oboje mamy za sobą rozstanie, nie wiem niestety czy u niego było to coś poważniejszego czy nie, w każdym razie tak się złożyło, ze wybrał się ze mną w pewne miejsce gdzie bardzo dobrze spędziłam z nim czas. Odzywał się od tamtej pory przez 2 dni non stop, a ja znowu poczułam się jak nastolatka. W swoim poprzednim związku dawno nie czekałam tak na SMS od swojego ex, a teraz nie mogę wyczeka na SMS od tego sympatycznego chłopaka. Tyle ze od wczoraj on się praktycznie do mnie nie odzywa, wydawało mi się ze mu się podobam, powiedział nawet ze bardzo ładnie wyglądałam wtedy gdzie byliśmy razem, komplementował mnie ale kurcze, ta cisza nie daje mi spokoju. Wiem, ze ja tez mogłabym się odezwac, zrobiłam to ale nie odpisuje... myślicie, ze sobie za dużo wyobrażam? 

Gość Gość

Jeśli nie odpisał to znaczy, że jest zaskoczony że w ogóle ty napisałaś i że ma cię totalnie gdzieś. Ale nie martw się, trzeba być odważnym 🙂 i bardzo dobrze zrobiłaś 

Gość Ola

Na szczęście odpisał :) właśnie przed chwila :)