Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskie

Jest ktoś z niską dziewczyną lub jakaś niska dziewczyna jest tu?

Polecane posty

Gość Niskie

150-157 cm. Jak o was dbać? Co was drażni? Jak uprawiać seks z wami? Czego nie mówić?

Gość Alex

Sex na wiatraczek: nasadzasz na wuja i walisz w łeb żeby się kręciła jak wiatraczek.

Gość Dziwne te pytania
3 godziny temu, Gość Niskie napisał:

150-157 cm. Jak o was dbać? Co was drażni? Jak uprawiać seks z wami? Czego nie mówić?

Czy ty jesteś normalny czy upośledzony ? Co to niskie kobiety to jakiś inny gatunek człowieka, przecież takie pytanie z góry są skazane na wnerw i drwiny. 

Gość HALO
8 godzin temu, Gość Dziwne te pytania napisał:

Czy ty jesteś normalny czy upośledzony ? Co to niskie kobiety to jakiś inny gatunek człowieka, przecież takie pytanie z góry są skazane na wnerw i drwiny. 

Raczej norma to 165+ cm. Niżej to trochę jak z dzieckiem lub karlicą...

Gość Uppp

Gość Gość
Dnia 2.07.2019 o 23:14, Gość HALO napisał:

Raczej norma to 165+ cm. Niżej to trochę jak z dzieckiem lub karlicą...

Średni wzrost kobiet na świecie to 160 cm. Jeśli 157 jest karlicą, to 163 jest godzillą, tyle z Twojej logiki. 

Gość Dziwne te pytania

Jestem dość niska albo średnia 158 ale te pytania autora są żenujące . A już co nas drażni a czego nie mówić to ...brak słów . Dlatego pytam : mongoł czy prowokacja. Niskie kobiety to nie 3rasa i nie dzieci, mają wszystko mniejsze ale żyją na tej ziemi od tys lat. 

Gość powiem tak

Mają wszystko mniejsze, no nie do końca tak jest. Ja jestem niska, a mam większe uszy od własnej siostry, która jest wyższa ode mnie. Moja mama jest niska (151), i wyobraź sobie że jej palce stóp są dłuższe od moich. A ja od niej jestem wyższa, choć niższa od siostry. Różnorodność jest cudowna i nie ma co się denerwować.;)

Gość 158
24 minuty temu, Gość powiem tak napisał:

Mają wszystko mniejsze, no nie do końca tak jest. Ja jestem niska, a mam większe uszy od własnej siostry, która jest wyższa ode mnie. Moja mama jest niska (151), i wyobraź sobie że jej palce stóp są dłuższe od moich. A ja od niej jestem wyższa, choć niższa od siostry. Różnorodność jest cudowna i nie ma co się denerwować.;)

Oczywiście masz rację zbyt to uogólniam , ale pewne organy maja mniejsze z całą stanowczością. Rzadko się zdarza żeby kobieta 155 miała stopę 39/40 a chyba zgodzisz się że od ujścia pochwy to dna macicy ma też pewnie troszke miej niż taka 178 .

Gość powiem tak

No nie wiem czy się zgodzić z pochwą.:) To tak jak niski mężczyzna ma małego małego, a wysoki długiego małego? To nie ma znaczenia we wzroście, odnośnie narządów intymnych, czy piersi. Zobacz ile niskich kobiet ma bujne piersi, a te wysokie mają maleńkie. Czy nogi. Ja mam krótki tułów a długie nogi, ręce mam długie jak na swój wzrost, a ramiona szkoda gadać. Natomiast zgadzam się ze stopami. Swoją drogą przy wzroście moim mieć 45 to byłoby zupełnie komicznie i nie umiałabym chodzić, tylko bym się przewracała. Lub przy wzroście faceta 199 rozmiar 35. No sama powiedz, że to nie zależy od wzrostu, długość czy szerokość, ani głębokość.

Gość KARŁY

Mnie ciekawi, skoro ktoś ma 150, to na starość jak się zacznie kurczyć, będzie mieć 140?

Gość Gość

O kuwa, właśnie przeczytałam, że  kobiety poniżej 160 cm. mają o 40 procent mniejsze ryzyko nowotworu (w stosunku do kobiet powyżej 170 cm.), mają też mniejsze ryzyko udaru, a gen związany z niskim wzrostem związany jest z długowiecznością. A ja mam 164 cm. czyli goowno dla mnie z tego wynika, ale wiem czemu znam tylko niskich starych ludzi. 

Gość asd
25 minut temu, Gość Gość napisał:

O kuwa, właśnie przeczytałam, że  kobiety poniżej 160 cm. mają o 40 procent mniejsze ryzyko nowotworu (w stosunku do kobiet powyżej 170 cm.), mają też mniejsze ryzyko udaru, a gen związany z niskim wzrostem związany jest z długowiecznością. A ja mam 164 cm. czyli goowno dla mnie z tego wynika, ale wiem czemu znam tylko niskich starych ludzi. 

ej no, te wszystkie babcie himalajskie mają z 144 cm

Gość Jarek

Uwielbiam niskie, drobne dziewczyny. Kiedyś o mało co nie związałem się z blondyneczką wzrostu ok.155 cm. Podobałem się jej, a ona mi się podobała. Mogliśmy być razem. Była tylko jedna przeszkoda. Otóż za wcześnie ją poznałem. Ja miałem 22 lata, a ona 15. Musiałbym na nią poczekać z rok, może 2 lata. Niestety ja nie miałem już na to czasu. Byłem jeszcze prawiczkiem. Marzyłem o seksie z dziewczyną, a jak tu zaproponować seks 15 latce, której rodziców bardzo dobrze znałem. Oni by mi tego nigdy nie darowali gdybym ją rozdziewiczył w tak młodym wieku. Odpuściłem sobie. Rok później poznałem moją partnerkę życiową, która również była dziewicą, ale miała 20 lat. Rozprawiczyliśmy się nawzajem. 

Gość KtośNormalny
20 minut temu, Gość Jarek napisał:

Uwielbiam niskie, drobne dziewczyny. Kiedyś o mało co nie związałem się z blondyneczką wzrostu ok.155 cm. Podobałem się jej, a ona mi się podobała. Mogliśmy być razem. Była tylko jedna przeszkoda. Otóż za wcześnie ją poznałem. Ja miałem 22 lata, a ona 15. Musiałbym na nią poczekać z rok, może 2 lata. Niestety ja nie miałem już na to czasu. Byłem jeszcze prawiczkiem. Marzyłem o seksie z dziewczyną, a jak tu zaproponować seks 15 latce, której rodziców bardzo dobrze znałem. Oni by mi tego nigdy nie darowali gdybym ją rozdziewiczył w tak młodym wieku. Odpuściłem sobie. Rok później poznałem moją partnerkę życiową, która również była dziewicą, ale miała 20 lat. Rozprawiczyliśmy się nawzajem. 

Jeżeli mam być szczery, to postąpiłeś bardzo dojrzale i mądrze. Gratuluję. 

Gość Xxxxx

Drażni mnie, że obcy ludzie myślą, że nie mam nawet 18 i traktują mnie jak dziecko. I mam problem z kupowaniem ubrań. Bo o ile te z działu dziecięcego pasują to mają często beznadziejne wzory. I mam rozmiar 34 buta, więc to katorga dostać jakieś eleganckie w tym numerze.

Gość Sylwia
Dnia 2.07.2019 o 11:38, Gość Niskie napisał:

Mam 158 sexu nie uprawiam od 10 lat bo tak Zadecydowałam.Wysocy mnie drażnią.Taniec z takimi to porażka. Nie mam kompleksów .

Gość Też Sylwiana
2 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Mam 158 sexu nie uprawiam od 10 lat bo tak Zadecydowałam.Wysocy mnie drażnią.Taniec z takimi to porażka. Nie mam kompleksów .

To Sucha . .

A mnie się podobają tylko wysocy 🙂🙂

Gość powiem tak

Cię dawno nie widziałam bella, wszystko oki doki? Jakiego jesteś wzrostu?

Gość gosc

Co za durny temat. Ludzie to mają nassrane

Gość asdd

dlaczego nasssrane?

Gość Valka

He he he 

Gość gosc

Bella to dragon. Nie poznajecie bałwana po ero-tekstach? 

Gość powiem tak

Ś wymyślił. Tak jak ja jestem święta i niewinna.;)

Gość ASSS

mnie zastanawia, dlaczego mnie nie podniecają kobiety ok 150 cm, anie te ok 160 cm, ani te 170 cm, tylko te mojego wzrostu, czyli 179

Gość gość

Niektórych facetów podniecają kobiety większe od nich, bo im sie kojarzą z relacją z matką. 

Gość ASDSAD

A niektórych mniejsze, bo to p.ed.of.ile

Gość asd
Dnia 9.07.2019 o 12:42, Gość ASDSAD napisał:

A niektórych mniejsze, bo to p.ed.of.ile

UWAŻAJ!

Gość Ahha

Małe są piękne, jeśli mają duży biust. A zazwyczaj mają...

Gość gość

Ja mam właśnie 157. Dbać należy o nas tak jak o każdą inną kobietę. Nie drażni mnie chyba nic związanego z moim wzrostem (taki wzrost ma zarówno plusy jak i minusy). Jak uprawiać seks? Wydaje mi się, że pole do popisu jest nawet większe niż w przypadku wysokich kobiet. Dla mnie nie ma czegoś takiego czego nie wolno mi mówić. Jednym mój wzrost może się podobać, innych odrzucać i jest mi to całkowicie obojętne, bo nie muszę się podobać wszystkim.