Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milioner

Cały czas się nudzę bo jestem milionerem, ale nikt znajomy nie ma dla mnie czasu bo cały czas siedzą w pracy lub zajmują się dziećmi

Polecane posty

Gość Milioner

A pracować mi się nie chce bo mam pieniądze. Zwiedziłem pół świata i już mnie nic nie rusza. Czasem bym chciał by ktoś znajomy chętnie poszedł ze mną na piwo i pogadać,ale się nie da bo czasu nikt nie ma. Kpbiety noe chce bo żadna mnie tak naprawdę nie kocha (jestem brzydki), a jedyne czego chcą ode mnie to pieniędzy.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Milioner napisał:

A pracować mi się nie chce bo mam pieniądze. Zwiedziłem pół świata i już mnie nic nie rusza. Czasem bym chciał by ktoś znajomy chętnie poszedł ze mną na piwo i pogadać,ale się nie da bo czasu nikt nie ma. Kpbiety noe chce bo żadna mnie tak naprawdę nie kocha (jestem brzydki), a jedyne czego chcą ode mnie to pieniędzy.

O 24 pójdziesz na 3 piętro,  gdy dzieci będą spać a mąż w delegacji.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

To tak jak leżaczek, rozumiem cie 😔

Znowu jak tylko wejdę na kafe znowu ta bezrobotna wiecznie gnijąca w domu pi/pa na wypisuje nic nie wnoszące komentarze o sobie. 

Gość gość
21 minut temu, Gość Milioner napisał:

hej ja też się nudzę, jestem bezrobotna, mam 28 lat, mieszkam z rodzicami bo mam lekką fobię społeczną ale w stresie się nasila, na codzień ćwiczę jogę i dbam o siebie, interesują mnie podróże i ekologia, masz ochotę się zapoznać? pieniędzy nie chcę bo dostaje rodziców i mam na wsyzstko co chcę.

Gość Milioner
7 minut temu, Gość gość napisał:

hej ja też się nudzę, jestem bezrobotna, mam 28 lat, mieszkam z rodzicami bo mam lekką fobię społeczną ale w stresie się nasila, na codzień ćwiczę jogę i dbam o siebie, interesują mnie podróże i ekologia, masz ochotę się zapoznać? pieniędzy nie chcę bo dostaje rodziców i mam na wsyzstko co chcę.

A w jakim województwie mieszkasz?

Gość gosc

No chyba że chcesz sexu - wtedy będziesz musiał zapłacić. To zależy jak bardzo brzydki jesteś. <Masz gdzies swój perofil?

Gość Bol

:classic_wacko:A ja siedzę w pracy za parę groszy i nic z tego nie mam.Partnerka chora .A ja tyram

Gość Celine Diżą

Też masz kod na simoleony?

Rozumiem Cię, tak po części. Też się nudzę w domu, bo dopiero szukam pracy. Niestety nie jestem bogata. Może oni ci zazdroszczą? Ja nauczyłam się nikomu nie zazdrościć, zwykle ludzie, którzy mają więcej pieniędzy/ lepszą pracę albo musieli pracować tak ciężko, że „zazdrośnicy” sobie tego nie wyobrażają, albo po prostu mieli szczęście, na co nic nie da się poradzić. A taka samotność dobija.

Gość xDD

nie masz znajomych milionerow?