Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiy

Kalendarze adwentowe

Polecane posty

Gość Misiy

Kto lubi ? I jakie poza kosmetykami udało wam się znaleźć 

Gość Gosc

Badziewie za grubą kasę. Tyle.

Gość gosc

To góra niepotrzebnych śmieci niewartych pieniędzy

Gość Wcfgh
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

To góra niepotrzebnych śmieci niewartych pieniędzy

Moja zona robi dla dzieci sama 

Ale zbiera pomysly i różne rzeczy cały czas np naklejki kredki itd

Mieszkamy w Niemczech i tu jest ogromny wybór wcale nie takich złych choć to tez się wiąże z cena 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Wcfgh napisał:

Moja zona robi dla dzieci sama 

Ale zbiera pomysly i różne rzeczy cały czas np naklejki kredki itd

Mieszkamy w Niemczech i tu jest ogromny wybór wcale nie takich złych choć to tez się wiąże z cena 

No ja oczywiście miałam na myśli kupowane kalendarze z kosmetykami, miniaturkami, pilniczkami, których i tak się nie będzie uzywać. No i brokat, który później pływa w morzu, bo to tak naprawdę są maleńkie kawałki plastiku. Dlaczego ktoś, kto robi dobrze i recyklinguje inne rzeczy, żeby stworzyć kalendarz uważa, ze pisząc o śmieciach, piszę do niego? Czepialstwo dla samego czepialstwa!

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

No ja oczywiście miałam na myśli kupowane kalendarze z kosmetykami, miniaturkami, pilniczkami, których i tak się nie będzie uzywać. No i brokat, który później pływa w morzu, bo to tak naprawdę są maleńkie kawałki plastiku. Dlaczego ktoś, kto robi dobrze i recyklinguje inne rzeczy, żeby stworzyć kalendarz uważa, ze pisząc o śmieciach, piszę do niego? Czepialstwo dla samego czepialstwa!

Ja kupuje tylko ten z DM co roku z Balea i tam każdy produkt jest świetny przynajmniej ja wykorzystuje to zazwyczaj w całości i od razu ale to jeden tylko kalendarz  plus tez mialam z herbatami ziołowymi  tez z DM  (zwykle pudełko )

Ale to prawda vlogerzy prezentują  cala masę gownianych kalendarzy i zauważyłam że najwięcej śmieci jest w tych najdroższych albo tych gdzie wypromowania jest najbardziej marka 

Ja lubię dla córki kalendarze z playmobile ale to są rzeczy które wiem ze zostaną z nami na długo 

Gość Gosc

Mieszkam.w Niemczech i tu rzeczywiście kalendarzy jest bardzo dużo ale vlogerzy nie wybierają fajnych ale z wypromowania marka 

DM POLECAM też go kupuje 

A tu recykling jest na wysokim.poziomie i sporo osób zostawia puste pudełka i oddaje albo sprzedaje je dalej 

Gość gosc

No sory, ten pierwszy kalendarz Sephory w zeszłym roku to był jakiś żart. Czułabym się jak ostatni frajer gdybym go kupiła. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Mieszkam.w Niemczech i tu rzeczywiście kalendarzy jest bardzo dużo ale vlogerzy nie wybierają fajnych ale z wypromowania marka 

DM POLECAM też go kupuje 

A tu recykling jest na wysokim.poziomie i sporo osób zostawia puste pudełka i oddaje albo sprzedaje je dalej 

A MY MIESZKAMY W POLSCE 

Gość Gosc

Ile jeszcze wątków na temat kalendarzy założysz ? Napisz jeszcze w wątku u Szuszy, na temat taty Andziaks, tam jeszcze nie pisałaś jak szkodliwe są kalendarze 😕

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ile jeszcze wątków na temat kalendarzy założysz ? Napisz jeszcze w wątku u Szuszy, na temat taty Andziaks, tam jeszcze nie pisałaś jak szkodliwe są kalendarze 😕

Żeby Cię wkur.....ć choćby i z tysiąc pusty dzbanie 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

A MY MIESZKAMY W POLSCE 

i po co krzyczysz ?
Ona mieszka w Niemczech Ja mieszkam w Anglii a ty mieszkasz w Polsce i co w związku z tym???

Gość Gość

No sory, ten pierwszy kalendarz Sephory w zeszłym roku to był jakiś żart. Czułabym się jak ostatni frajer gdybym go kupiła. 

W takich właśnie gówn...ch jest bzdetów najwięcej 
tak samo jak ten z daglasa masakra jakaś 

Gość Gość

A MY MIESZKAMY W POLSCE 

Masz z tym jakiś problem?

Gość Gość

Ja lubię kalendarze ale zazwyczaj wybieram jeden z pełnowartościowymi produktami 
teraz kiedy nawet pomarańcze i mandarynki są ogólnie dostępne fajnie mieć coś z czym można poczekać na święta 
Ile razy słyszy się że nie czuć klimatu świąt czy że to już nie tak jak kiedyś i wszystko się dzieje za szybko za mocno 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W takich właśnie gówn...ch jest bzdetów najwięcej 
tak samo jak ten z daglasa masakra jakaś 

Z Daglasa na stronie a w sklepie miał różnicę w cenie 10 zł