Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Misiy

Kalendarze adwentowe

Polecane posty

Go艣膰 Misiy

Kto lubi ? I jakie poza kosmetykami uda艂o wam si臋 znale藕膰聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Badziewie za grub膮 kas臋. Tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

To g贸ra niepotrzebnych 艣mieci niewartych pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wcfgh
4 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

To g贸ra niepotrzebnych 艣mieci niewartych pieni臋dzy

Moja zona robi dla dzieci sama聽

Ale zbiera pomysly i r贸偶ne rzeczy ca艂y czas np naklejki kredki itd

Mieszkamy w Niemczech i tu jest ogromny wyb贸r wcale nie takich z艂ych cho膰 to tez si臋 wi膮偶e z cena聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Wcfgh napisa艂:

Moja zona robi dla dzieci sama聽

Ale zbiera pomysly i r贸偶ne rzeczy ca艂y czas np naklejki kredki itd

Mieszkamy w Niemczech i tu jest ogromny wyb贸r wcale nie takich z艂ych cho膰 to tez si臋 wi膮偶e z cena聽

No ja oczywi艣cie mia艂am na my艣li kupowane kalendarze z kosmetykami, miniaturkami, pilniczkami, kt贸rych i tak si臋 nie b臋dzie uzywa膰. No i brokat, kt贸ry p贸藕niej p艂ywa w morzu, bo to tak naprawd臋 s膮 male艅kie kawa艂ki plastiku. Dlaczego kto艣, kto robi dobrze i recyklinguje inne rzeczy, 偶eby stworzy膰 kalendarz uwa偶a, ze pisz膮c o 艣mieciach, pisz臋 do niego? Czepialstwo dla samego czepialstwa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

No ja oczywi艣cie mia艂am na my艣li kupowane kalendarze z kosmetykami, miniaturkami, pilniczkami, kt贸rych i tak si臋 nie b臋dzie uzywa膰. No i brokat, kt贸ry p贸藕niej p艂ywa w morzu, bo to tak naprawd臋 s膮 male艅kie kawa艂ki plastiku. Dlaczego kto艣, kto robi dobrze i recyklinguje inne rzeczy, 偶eby stworzy膰 kalendarz uwa偶a, ze pisz膮c o 艣mieciach, pisz臋 do niego? Czepialstwo dla samego czepialstwa!

Ja kupuje tylko ten z DM co roku z Balea i tam ka偶dy produkt jest 艣wietny przynajmniej ja wykorzystuje to zazwyczaj w ca艂o艣ci i od razu聽ale to jeden tylko kalendarz聽 plus tez mialam聽z herbatami zio艂owymi聽 tez z DM聽 (zwykle pude艂ko )

Ale to prawda vlogerzy prezentuj膮聽 cala mas臋 gownianych kalendarzy i zauwa偶y艂am 偶e najwi臋cej 艣mieci jest w tych najdro偶szych albo tych gdzie wypromowania jest najbardziej marka聽

Ja lubi臋 dla c贸rki kalendarze z playmobile ale to s膮 rzeczy kt贸re wiem ze zostan膮 z nami na d艂ugo聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Mieszkam.w Niemczech i tu rzeczywi艣cie kalendarzy jest bardzo du偶o ale vlogerzy nie wybieraj膮 fajnych ale z wypromowania marka聽

DM POLECAM te偶 go kupuje聽

A tu recykling jest na wysokim.poziomie i sporo os贸b zostawia puste pude艂ka i oddaje albo sprzedaje je dalej聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

No sory, ten pierwszy kalendarz Sephory w zesz艂ym roku to by艂 jaki艣 偶art. Czu艂abym si臋 jak ostatni frajer gdybym go kupi艂a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Mieszkam.w Niemczech i tu rzeczywi艣cie kalendarzy jest bardzo du偶o ale vlogerzy nie wybieraj膮 fajnych ale z wypromowania marka聽

DM POLECAM te偶 go kupuje聽

A tu recykling jest na wysokim.poziomie i sporo os贸b zostawia puste pude艂ka i oddaje albo sprzedaje je dalej聽

A MY MIESZKAMY W POLSCE聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Ile jeszcze w膮tk贸w na temat kalendarzy za艂o偶ysz ? Napisz jeszcze w w膮tku u Szuszy, na temat taty Andziaks, tam jeszcze nie pisa艂a艣 jak szkodliwe s膮 kalendarze 馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ile jeszcze w膮tk贸w na temat kalendarzy za艂o偶ysz ? Napisz jeszcze w w膮tku u Szuszy, na temat taty Andziaks, tam jeszcze nie pisa艂a艣 jak szkodliwe s膮 kalendarze 馃槙

呕eby Ci臋 wkur.....膰 cho膰by i z tysi膮c pusty dzbanie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

A MY MIESZKAMY W POLSCE聽

i po co krzyczysz ?
Ona mieszka w Niemczech Ja mieszkam w Anglii a ty mieszkasz w Polsce i co w zwi膮zku z tym???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

No sory, ten pierwszy kalendarz Sephory w zesz艂ym roku to by艂 jaki艣 偶art. Czu艂abym si臋 jak ostatni frajer gdybym go kupi艂a.聽

W takich w艂a艣nie g贸wn...ch jest bzdet贸w najwi臋cej聽
tak samo jak ten z daglasa masakra jaka艣聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A MY MIESZKAMY W POLSCE聽

Masz z tym jaki艣 problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja lubi臋 kalendarze ale zazwyczaj wybieram jeden z pe艂nowarto艣ciowymi produktami聽
teraz kiedy nawet pomara艅cze i mandarynki s膮 og贸lnie dost臋pne fajnie mie膰 co艣 z czym mo偶na poczeka膰 na 艣wi臋ta聽
Ile razy s艂yszy si臋 偶e nie czu膰 klimatu 艣wi膮t czy 偶e to ju偶 nie tak jak kiedy艣 i wszystko si臋 dzieje za szybko za mocno聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

W takich w艂a艣nie g贸wn...ch jest bzdet贸w najwi臋cej聽
tak samo jak ten z daglasa masakra jaka艣聽

Z Daglasa na stronie a w sklepie mia艂 r贸偶nic臋 w cenie 10 z艂聽

Udost臋pnij ten post