Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cień

Ta tęsknota....

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość Cień napisał:

Nie jeden raz w te drzwi pukano i nikt nie otworzył nie zniechęca mnie to gdyż możliwość jest taka akurat w tej chwili nie ma nikogo za nimi kto by otworzył i trzeba czekać na powrót aż wreszcie uchylą się te drzwi....

Jak było otworzone to nie wchodziłeś, teraz zamknięte to się tęskni? Ponosisz konsekwencje za to co robisz, itp. Jutro będzie lepiej.

Gość Cień
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jak było otworzone to nie wchodziłeś, teraz zamknięte to się tęskni? Ponosisz konsekwencje za to co robisz, itp. Jutro będzie lepiej.

Może i tak być

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobietom wystarczy że jakiś facet napisze coś w stylu tęsknię i już mają pełne gacie bo im się wydaje że to bardzo romantyczne...dlatego tak łatwo można je zfrajerzyc na gruby hajs udając jakiegoś tulipana weterana wojennego czy innego poete. 

Mnie takie słowa nie ruszają ..jak facet ponoć tęskni a wyśmiewa mnie,poniza i ciągle się msci 

Gość gość
6 godzin temu, Gość Cień napisał:

Kiedy wreszcie to przeminie?Ta tęsknota nie daje mi się na niczym skupić nie mogę jeść nie mogę spać już ledwo żyje:(

5 godzin temu, Gość Mocna kawa napisał:

Po tym co teraz przeżywam wiem że nigdy już nie będę wstanie nikomu zaufać.Nie chce być tak jak teraz chora z miłośći i chora z tęsknoty.To okropne jak cierpi serce ciało dusza....I te myśli i wspomnienia o tym wszystkim co łączyło😔

5 godzin temu, Gość Karol 23 napisał:

Najlepiej na rozstanie jest znaleźć nową milość i zapomnieć o przeszłości.Myślicie że wsi byli partnerzy też tak tęsknią przeżywają płaczą za wami? Nie! Mają w dupìe was wasze cierpienia i uczucia do nich.Wy się zaoracie psychicznie z tego bólu za nimi a oni będą sobie spokojnie żyć lub układać życie z kim innym.Wiadomo że strata uczucia boli ale nie można tak popadać w psychoze.Trzeba się podnieść z ziemi i jakoś żyć początki zawsze są trudne ale potem jest już tylko lepiej bo jest wychodzenie na prostą!

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Naprawdę jesteście chorzy psychicznie. Sami się wykonczycie przez żałosne sentymenty. Zamiast poznawać ludzi których jest wielu wolicie tkwić w spiērdoleniu umysłowym idealizujac zwykłego smiertelnika który jak się zesra to i tak jebje. Skoro z kimś nie jesteście to tak miało być i chúj. Dorośli ludzie a się rozczulaja jak niemowlęta .

5 godzin temu, Gość CH*J no i co napisał:

Zachowujecie się jak cıoty! Tylko jęczycie pıerdolicie jak wam źle jak tęsknicie a ch0j kogo to obchodzi że was serce boli?! nie wyszło to trudno nie ta miłość to następna a wgl to na ch0j komu miłość żeby potem pıerdolił jeden z drugim farmazony o gorzkie żale.Do spania ćpuny a nie siedzicie na forum i debılne tematy zakładacie jedno i to samo 

3 godziny temu, Gość Sunrise napisał:

Tęsknię też za takim jednym wariatem on nawet nie ma pojęcia jak bardzo mi na nim zależy

dlaczego piszesz sam ze sobą 😆

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kobietom wystarczy że jakiś facet napisze coś w stylu tęsknię i już mają pełne gacie bo im się wydaje że to bardzo romantyczne...dlatego tak łatwo można je zfrajerzyc na gruby hajs udając jakiegoś tulipana weterana wojennego czy innego poete.

Tak Ci się tylko wydaje ./patrzę na ciebie z politowaniem / nie skomentuje bo nie chcesz wiedzieć co myślę 🙂

Hejtowałes mnie wiem o wszystkim ze swoich źródeł bardzo nie ładnie .Po tamtym bym się tego spodziewała ale nie po tobie .Znam każdy twój nick a jest ich dziesiątki 🙂 .Wiem o śledzeniu  tylko nie wiem po co. Wiedz że wiem.

Gość gosc

A teraz wszyscy grzecznie do swoich zajęć 😋

Gość Karola

Chyba każdy kto jest nieszczęśliwie zakochany tęskni. normalne

Gość gość
1 minutę temu, Gość Karola napisał:

Chyba każdy kto jest nieszczęśliwie zakochany tęskni. normalne

Pewnie tak jest .Najgorzej jest z tym żyć i uspokoić serce. Powodzenia sobie i innym trzymajcie się 🙂

Gość gość

Tęskni, tylko  osobnik chory zazdrości  omamy pisze za dwóch. Najlepiej nic nie pisać popatrzeć. 

Gość gość

moze jest chory psychicznie:(

Gość gość

Chory jest napewno lubię spokòj te omamy wciąga innych. 

Gość Sandra

Nikogo nie obraża niech sobie pisze te swoje żale