Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Myślicie, ze się jeszcze do mnie odezwie?

Polecane posty

Gość Justyna

Jak wyżej. Pisze z nim od kilku tygodniu, sama nie wiem czy to ja wychodzę z inicjatywna czy on. W SMS mnie bardzo komplementuje, zaproponował mi pomoc w remoncie pokoju w ten weekend, jednak odnoszę wrażenie, ze mu się narzucam. Jednego dnia pisaliśmy SMS przez kilkanaście godzin, a od wczoraj od 18 cisza... głupio jest mi znowu napisać SMS, nie chce wyjść na natrętna... 

Gość Justyna

Kurcze, wiem :P ale jakoś tak się stresuje, może niepotrzebnie się nastawiłam na coś więcej, nie chce wyjść na namolna wiec pewnie sama się nie odezwę... ech ;P

Justyna, jeżeli Wasza relacja jest bliska, to pisz do niego. Buziola mu wyślij, to wystarczy Faceci też lubią, gdy kobieta wychodzi z inicjatywą i to wcale nie świadczy o namolności:)

Gość Gość

Napisanie sms to "narzucanie się"??? Polki to mają jednak nasrane we łbach. 

Gość Kaska

Dlaczego nasrane we łbach? Równie dobrze, chłopak może być w ogóle w szoku, ze dziewczyna do niego pisze i odpisywać jej po prostu z grzeczności. Nie rozumiem komentarza powyższego. 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Napisanie sms to "narzucanie się"??? Polki to mają jednak nasrane we łbach. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kaska napisał:

Dlaczego nasrane we łbach? Równie dobrze, chłopak może być w ogóle w szoku, ze dziewczyna do niego pisze i odpisywać jej po prostu z grzeczności. Nie rozumiem komentarza powyższego. 

Oczywiście że tak, trzeba brać różne opcje pod uwagę. 

Chętnie posłucham, co na ten temat mają do powiedzenia mężczyźni?

Gość Justyna

Również chętnie posłucham co sadza na ten temat panowie :) 

3 minuty temu, Gość Justyna napisał:

Również chętnie posłucham co sadza na ten temat panowie 🙂

Zatem Autorko, pozostaje nam tylko cierpliwie poczekać na męskie wyznania:)

Gość gość

Napisz taką wiadomość: Cześć, kupiłam farby, wałki i pędzle. O której będziesz w sobotę? Jak nie odpisze, oznaczać to będzie, że nie chce pomalować pokoju. 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Kaska napisał:

Skoro cię komplementuje, to "nie jest w szoku". Głupawe tłumaczenie kolejnej królewny z drewna, która nie potrafi napisać głupiego sms do chłopaka, bo korona jej z głowy spadnie. 

Gość Romeo

Łodiridi Łodiridi ha ha ha pięknoto Ty 

Gość Justyna

Owszem, komplementuje mnie ale to nie jest równoznaczne z tym, ze mu się np narzucam 

Gość Gosc

Również uważam, że macie nasrane we łbach. Masz ochotę pisać, to pisz i tyle. Po co te gierki co? Taka jesteś, taką masz ochotę, taką masz potrzebę i tyle. Po co od samego początku robisz jakieś szopki i udajesz kogoś kim nie jestes? Chcesz, to pisz i tyle. 

Gość Gosc

Również uważam, że macie nasrane we łbach. Masz ochotę pisać, to pisz i tyle. Po co te gierki co? Taka jesteś, taką masz ochotę, taką masz potrzebę i tyle. Po co od samego początku robisz jakieś szopki i udajesz kogoś kim nie jestes? Chcesz, to pisz i tyle.