Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Podjąłem głupia decyzję ze względu na kobiete ona o tym nie wie

Polecane posty

Gość Jej oczy jedyne takie

Ona na Ciebie czeka, odezwij się, zaproś na kawę, człowieku zrób cokolwiek bo stracisz miłość swego życia 

Jak Cię kocha to do niedzieli do Ciebie przyjdzie,niech ten na górze zadecyduje. Zobaczysz ja jest twoja i przeznaczona i zrób wszystko żeby była w twoim życiu,ona chce,,ona wie od poczatku kim jesteś, ona Cię już dawno przejrzala dowiedziała się o tobie wszystkiego i chce byc dla ciebie

Dlaczego jej mie chcesz?

Gość O co kaman?

Ja nie rozumiem autora o co mu chodzi a ciekawi mnie ten wątek.Kobieta go kocha a on co ucieka? Przenosi się? Nierozumiem.Zawsze może sie rozchorowac i wycofaja  decyzję.Mało z tego rozumiem 

Gość Zosia 025
1 godzinę temu, Gość O co kaman? napisał:

Ja nie rozumiem autora o co mu chodzi a ciekawi mnie ten wątek.Kobieta go kocha a on co ucieka? Przenosi się? Nierozumiem.Zawsze może sie rozchorowac i wycofaja  decyzję.Mało z tego rozumiem 

Tego chyba nieda się zrozumieć.

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość O co kaman? napisał:

Chodzi o to ze on sie moze boi wielkiej milosci, jakby brzydzi tym? Ze to nie do pomyslenia zeby wiesc normalne ustabilizowane zycie i nie wierzy w to. Z drugiej strony chcialby tego i boi sie i boi porzucenia wiec zyje samotnie i uwaza ze spotka lepsza gwiazde bez wad bo musi byc jak on chce, idealnie. 

Zycze powodzenia

Gość O co kaman?,

Wszystkie moje wypowiedzi są  do zatwierdzenia przez mediatora ,po co wszystko mi kasuje, przecież nie pisze wulgarnie

Gość I taka prawda

To kiedy Cię przenoszą, sam się zglosiles, !?A miałeś tu dobrze,w sierpniu