Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakbyscie sie poczuli

Powiedzialam mojemu adoratorowi,ze nie ma szans bo...jest ...arzem

Polecane posty

Jak byscie sie poczuli tak szczerze??pytanie do chlopakow oczywiscie

podrywal mnie jeden..ale jak dowiedzialam sie ze mial 15 partnerek seksualnych w wieku 23 lat to podziekowalam.ja mialam jednego we wszystkim mam na mysli i sex i przytulanie, pocalunki.z nikim wiecej nic nie robilam.stwierdzil,ze jestem dziwna😂

Gość dfdd
6 minut temu, Gość jakbyscie sie poczuli napisał:

podrywal mnie jeden..ale jak dowiedzialam sie ze mial 15 partnerek seksualnych w wieku 23 lat to podziekowalam.ja mialam jednego we wszystkim mam na mysli i sex i przytulanie, pocalunki.z nikim wiecej nic nie robilam.stwierdzil,ze jestem dziwna😂

dziwna bo inna niz ta 15 tka ktora mu uległa 🙂 przezyl chłopaczek szok kulturowy

Gość gość

Kolejna zakompleksiona kłoda.

Gość powiem tak

Ciesz się, że nie spoliczkował cię za takie wyznanie. 

Gość Gosc

Też kiedyś to powiedziałam do adoratora, tzn. nazwałam go męską ku..wą, wtórowaly mi dwie koleżanki, tak go żeśmy zwyzywaly, że więcej mi się na oczy nie pokazał. On też miał kilkanaście, a miał 22 lata, tylko prostytutka może się takim zainteresować, o ile ma kasę. 

Gość Gosc

A mi to wisi ile kto miał partnerów. Nie moje sprawy by ludziom do łóżka wchodzić. Nie miałbym problemu by związać się z kobietą, która miała 15 partnerów. Nie moje sprawy, w ogóle bym jej o to nie zapytał. 

Gość gość

Liczbą partnerów interesują się tylko zakompleksieńcy.

Gość ...

Jesteś jedną z niewielu normalnych kobiet.

Gość gość

Jest raczej zakompleksioną kłodą.

8 godzin temu, Gość gość napisał:

Kolejna zakompleksiona kłoda.

Zdziwilbys sie, jak bardzo jestem pewna siebie i namietna w lozku.Lubie sex,ale z jednym.Z takim w ktorym sie zakocham i on we mnie tez.

Gość gość
55 minut temu, Gość jakbyscie sie poczuli napisał:

Zdziwilbys sie, jak bardzo jestem pewna siebie i namietna w lozku.Lubie sex,ale z jednym.Z takim w ktorym sie zakocham i on we mnie tez.

A kto mówi że z trzema? 🙂 Chyba że masz taką fantazję. Choć wątpliwe, bo fantazją na pewno nie grzeszysz.  

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A kto mówi że z trzema? 🙂 Chyba że masz taką fantazję. Choć wątpliwe, bo fantazją na pewno nie grzeszysz.  

Hahaha fantazje mam i to wielką , słaby z ciebie psycholog

Jesli nie masz wyboru to bierzesz co jest .. trafiają Ci się przechodzone , a nie takie jak ja

Każdy facet chciałby miec namiętną, kreatywną partnerkę. Doświadczenie można szybko zdobyć z jednym chlopakiem o ile jest otwarty a nie zakompleksiony i na wszelkie pomysły mówi nie, jest niewyrozumiały, nie chce douczyc.Ja wielu rzeczy dowiedziałam sie od chłopaka, bo byl swietny z charakteru i w łóżku też, porownujac opowiesci koleżanek.Miałam szczęście.Ale jak mowilam ja byle czego nie biore, musze dobrze poznac, zakochac sie i wtedy jestem dla tego jedynego. Może kiedyś jakiś trojkat będzie ale z kobietą,z 2 facetami  czułabym sie dziwnie

Gość gość

Kolejni co wchodzą innym do łóżka i liczą partnerów jak matematycy. Kompleksy, kompleksy, kompleksy...

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Też kiedyś to powiedziałam do adoratora, tzn. nazwałam go męską ku..wą, wtórowaly mi dwie koleżanki, tak go żeśmy zwyzywaly, że więcej mi się na oczy nie pokazał. On też miał kilkanaście, a miał 22 lata, tylko prostytutka może się takim zainteresować, o ile ma kasę. 

Baaardzo dobrze mu powiedzialyscie 👍👏

najlepsze jest to, ze 3/4 jak nie wiecej przypadkow to jest takich, ze to kobiety maja o wiele wiecej partnerow seksualnych niz ich ROWIESNICY

ja i moi znajomi  w wieku okolo 20-23 mielismy po 2-4 partnerki,  z kolei praktycznie kazda kobieta z ktora sie juz czlowiek zadawał miala minimum 10... taka jest roznica

Gość gosc1
2 godziny temu, Arystoteles napisał:

zazwyczaj to kobiety maja 3x wiecej partnerów seksuealnych niz faceci... , wiec jesli np facet w wieku 25 mial 3 kobiety to kobieta minimum 9, chociaz dzisiaj to kobiety w okolo 23 juz maja lekko 10

A ja  mam ponad 20 lat,jestem dziewicą i nie mam bladego pojęcia o mężczyznach. Zdziwienie?

Gość gosc1
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

najlepsze jest to, ze 3/4 jak nie wiecej przypadkow to jest takich, ze to kobiety maja o wiele wiecej partnerow seksualnych niz ich ROWIESNICY

ja i moi znajomi  w wieku okolo 20-23 mielismy po 2-4 partnerki,  z kolei praktycznie kazda kobieta z ktora sie juz czlowiek zadawał miala minimum 10... taka jest roznica

interesujecie sie kur.wami a potem zdziwienie.Natomiast tymi porzadnymi gardzicie,bo chcecie zeby najlepiej byla dziewicą i jednoczesnie była latwa.Tak sie nie da.Dziwne ze majac 20 pare lat nie rozumiesz tego

Gość ...
9 minut temu, Gość gosc1 napisał:

interesujecie sie kur.wami a potem zdziwienie.Natomiast tymi porzadnymi gardzicie,bo chcecie zeby najlepiej byla dziewicą i jednoczesnie była latwa.Tak sie nie da.Dziwne ze majac 20 pare lat nie rozumiesz tego

Nie gardzę porządnymi, właśnie takiej szukam, ale żadna nie jest mną zainteresowana.

Gość gosc1

żadna porządna czy w ogóle zadna kobieta?

ciekawa jestem ile tych ,,nieporzadnych'' zaliczyles

Gość ...
6 minut temu, Gość gosc1 napisał:

żadna porządna czy w ogóle zadna kobieta?

Żadna w ogóle.

6 minut temu, Gość gosc1 napisał:

ciekawa jestem ile tych ,,nieporzadnych'' zaliczyles

0. Tych porządnych też 0.

Do nieporządnych mnie nie ciągnie.

Gość gosc1

juz to widze jak cie nie ciagnie😂 wy naprawde myslicie ze kazda dziewczyna jest naiwna?

Gość ...
Przed chwilą, Gość gosc1 napisał:

juz to widze jak cie nie ciagnie😂 wy naprawde myslicie ze kazda dziewczyna jest naiwna?

Nie ciągnie. Do seksu też nie, nie mógłbym go uprawiać z kimś innym niż ukochana kobieta.

Wy naprawdę myślicie, że każdy facet jest taki sam?

Gość tępa kłoda
8 godzin temu, Gość jakbyscie sie poczuli napisał:

sr/anie w banie, masz mega KOMPLEKSY dziecino

Gość gość

"Porządna" to najczęściej jakaś brzydula której nikt nie chce. Albo aseksualna kłoda. Po co komu w ogóle takie?

Dnia 5.07.2019 o 04:10, Gość tępa kłoda napisał:

sr/anie w banie, masz mega KOMPLEKSY dziecino

możesz się tak pocieszać, prawda jest taka, że nigdy takiej jak ja nigdy nie bedziesz mial bo nie zaslugujesz

Dnia 5.07.2019 o 12:13, Gość gość napisał:

"Porządna" to najczęściej jakaś brzydula której nikt nie chce. Albo aseksualna kłoda. Po co komu w ogóle takie?

bzdura, zawsze mialam powodzenie 🙂 a z chlopaiem wyczynialam cuda i sama wychodzilam z inicjatywą. do tej pory czytam rozne poradniki i ksiązki zeby zaskakiwac nowymi umiejetnosciami. uwielbiam seks, przytulanie,calowanie

Dnia 5.07.2019 o 00:55, marawstala napisał:

Dobra decyzja : ) 

dziekuje ❤️ zrobilabys tak samo?

Dnia 5.07.2019 o 03:56, Pieszczoszka napisał:

I dobrze autorka zrobiła!! Dobrze, że działa w zgodzie ze sobą .

dziekuje ❤️ bycie soba jest najlepsze;)

Gość no jak jak ?
Dnia 4.07.2019 o 01:07, Gość jakbyscie sie poczuli napisał:

Olewka i robie swoje A PSY SZCZEKAJĄ NADAL (I NIE MOGĄ PRZEŻYĆ) 😉 🤣

Gość Gość
Dnia 4.07.2019 o 21:49, Arystoteles napisał:

zazwyczaj to kobiety maja 3x wiecej partnerów seksuealnych niz faceci... , wiec jesli np facet w wieku 25 mial 3 kobiety to kobieta minimum 9, chociaz dzisiaj to kobiety w okolo 23 juz maja lekko 10

Noo twoje stare koleżanki na pewno 

Gość Wiem co mówię

Kur...rz nie kur...rz tylko pomyśl jak on by cię psieprzył, nie tak jak niedoświadczony prawiczek. Chciałabyś minimum 3 razy na dzień.