Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka ja jestem żałosna

Nie potrafię go przestać kochać

Polecane posty

Gość Jaka ja jestem żałosna

Jestem żałosna! Nie umiem na nowo ułóżyć sobie życia.Nie potrafię zapomnieć o nim.Tęsknię i pustka  to najlepsze co teraz może mnie opisać.Nie mogę pojąć dlaczego osoba którą kochałam której ufałam mogła mi wyrządzić taką krzywdę.W ciągu sekundy zabrać mi to co jest dla mnie wszystkim.Zabrać mi siebie.Każdego ranka budzę się i w głowie mam myśli rozpamiętuje wszystko na nowo i tak w kółko.Czuje smutek złość i poczucie krzywdy.Każdego dnia na nowo wali się mój świat i nie sposób go odbudować.To cierpienie jest nie do wytrzymania a w duszy mam takie zakamarki, których istnienia nawet się nie domyślałam......

Gość Zosia 025

Współczuję ci.Naprawdę bardzo.

Wiem że rozstania nigdy nie są łatwe.

Jednak musisz uzbroić się w cierpliwość.Sytuacja nie jest optymistyczna ale musisz wierzyć że uda ci się o nim zapomnieć to trudne dla ciebie teraz ale z każdym dniem będzie coraz lepiej.Czas jest zbawicielem dla duszy i serca po rozstaniu.Powodzenia trzymaj się!☺

Gość szaaarrriiikkkk
1 minutę temu, Gość Zosia 025 napisał:

Współczuję ci.Naprawdę bardzo.

Wiem że rozstania nigdy nie są łatwe.

Jednak musisz uzbroić się w cierpliwość.Sytuacja nie jest optymistyczna ale musisz wierzyć że uda ci się o nim zapomnieć to trudne dla ciebie teraz ale z każdym dniem będzie coraz lepiej.Czas jest zbawicielem dla duszy i serca po rozstaniu.Powodzenia trzymaj się!☺

Nowe  trole som wsrod nas….sik!

Gość Zosia 025
4 minuty temu, Gość szaaarrriiikkkk napisał:

o co ci chodzi?

Gość gość
10 minut temu, Gość szaaarrriiikkkk napisał:

Do budy zjĕbie pilnuj swojego ogona i trolla wypatruj sobie w swoim zapchlonym pysku 

Gość Fagas
1 godzinę temu, Gość Jaka ja jestem żałosna napisał:

Jestem żałosna! Nie umiem na nowo ułóżyć sobie życia.Nie potrafię zapomnieć o nim.Tęsknię i pustka  to najlepsze co teraz może mnie opisać.Nie mogę pojąć dlaczego osoba którą kochałam której ufałam mogła mi wyrządzić taką krzywdę.W ciągu sekundy zabrać mi to co jest dla mnie wszystkim.Zabrać mi siebie.Każdego ranka budzę się i w głowie mam myśli rozpamiętuje wszystko na nowo i tak w kółko.Czuje smutek złość i poczucie krzywdy.Każdego dnia na nowo wali się mój świat i nie sposób go odbudować.To cierpienie jest nie do wytrzymania a w duszy mam takie zakamarki, których istnienia nawet się nie domyślałam......

Żałosna i to nawet zabardzo weź się ogarnij nie ten to inny baby zawsze sobie poradzom troche cýca i pisdy i baran jakiś się złapie

Gość Mati
2 godziny temu, Gość Jaka ja jestem żałosna napisał:

przejdzie ci za jakis czas teraz wszystko jest swieze.Pytanie tylko co bylo powodem rozstania bo o tym nie piszesz nic co do emocji nie chowaj tego daj im upust bo zwariujesz 

Gość powodzenia

Jeśli jesteś wierząca pomódl się realnie a nie tu