Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Marysia

Najlepszy catering dla dzieci? /WWA

Polecane posty

Go艣膰 Marysia

Cze艣膰 kochane,

od pewnego czasu prowadz臋 艣wietlic臋 dla dzieci. Generalnie super sprawa, ale nasz catering dla dzieciaczk贸w to jeden wielki niewypa艂. Ci膮gle jakie艣 op贸藕nienia, a jedzenie okropne. A naprawd臋 nie jestem wybredna.聽

Wobec tego, jak w tytule - czy znacie i polecacie jaki艣 przyzwoity catering? Zdrowo i smacznie. Najlepiej 偶eby specjalizowa艂 si臋, albo chocia偶 obejmowa艂 kuchni臋 dla dzieci 馃檪

+ s艂ysza艂y艣cie o "SMAKU艢"? oferte maja niezla, opinie tez zachecajace :))聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Maja

nic innego nie mialam ci polecac, jak wlasnie smakusia 馃槈聽spelniaja kryteria nawet najbardziej wymagajacych (najbardziej wymagajacych dzieciaczkow) 馃槃聽w przedszkolu moich jest smakus i o dziwo wola jesc tam niz w domku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Florka
34 minuty temu, Go艣膰 Maja napisa艂:

nic innego nie mialam ci polecac, jak wlasnie smakusia 馃槈聽spelniaja kryteria nawet najbardziej wymagajacych (najbardziej wymagajacych dzieciaczkow) 馃槃聽w przedszkolu moich jest smakus i o dziwo wola jesc tam niz w domku

haha, moje to samo, az poczulam sie zazdrosna 馃檪聽oczywiscie zartuje, ciesze sie ze dzieciom smakuje jedzenie w przedszkolu. To najlepsza rekomendacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara

Moje przedszkole wsp贸艂pracuje ze smakusiem ju偶 jaki艣 czas i p贸ki co jestem z niej zadowolona. Atrakcyjna oferta, zawsze si臋 wywi膮zuj膮 ze zlece艅. Mog臋 艣mia艂o poleic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorota

Do艂膮czam si臋 do rekomendacji 馃槈聽wspolpracuje ze smakusiem juz jakis czas i nigdy nie mialam zadnych uwag聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

Nie ma lepszego cateringu ni偶 My Space Catering dla dzieci. W przedszkolu do kt贸rego chodzi moja c贸rka by艂o ju偶 wiele firm cateringowych, z ka偶dym by艂 jaki艣 problem, w ko艅cu przerzucili si臋 na M&S. I od tej pory wszystko si臋 zmieni艂o- dzieci zacze艂y ch臋tnie je艣膰, do domu wraca艂y najedzone聽 i zadowolone. Zatem moje rekomendacje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila Solec

Mog臋 podpia膰 si臋 pod powy偶sz膮 rekomendacj膮 cateringu My Space Catering. Dania s膮 super idealne dla dzieciak贸w przedszkolnych.聽

Udost臋pnij ten post

W polskich szko艂a te偶 zazwyczaj jedzenie jest marnej jako艣ci. Dlatego szko艂y powinny poszuka膰 alternatywy. Zdrowy Catering Dla Dzieci Krzepka Rzepka oferuje zdrowy catering dla dzieci. Ich 艣niadania, obiady i podwieczorki sk艂adaj膮 si臋 z du偶ej ilo艣ci warzyw i sezonowych owoc贸w. Obiady s膮 dwudaniowe, a zupy, opr贸cz roso艂u, s膮 gotowane na wywarze warzywnym. Szczeg贸艂y s膮 na ich stronie https://krzepka-rzepka.pl/聽 . Tutaj s膮 namiary na nich: Al. Prymasa Tysi膮clecia 46, 01-242 Warszawa, lok. 109 (biuro).

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰