Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Samotna

Dziewczyna szuka przyjaciolki

Polecane posty

Go艣膰 Samotna

Hej 馃槈 Mam 27 lat (ale wygladam na mniej), i czuje sie bardzo samotna. Niestety nie mam przyjaciolki i nigdy nie mialam. Pare miesiecy temu jedna kolezanka bez powodu zerwala kontakt bez powodu, a znajome ze szkoly kazda poszla w swoj膮 strone i kontakty sie urwaly dawno.聽

Dlatego tutaj poszukuje dziewczyny, z ktor膮 sie zaprzyjaznie. Szukam przyjazni na dobre i z艂e, na cale zycie, przyjaciolki ktora bedzie zawsze przy mnie bez wzgledu na wszystko,a ja przy niej, ktora bedzie mnie wspierac w kazdej sytuacji, ktorej bede mogla sie wygadac ze wszystkiego, ktora znajdzie dla mnie czas gdy bede potrzebowala jej obecnosci, oczywiscie wszystko z wzajemnosci膮, przyjaciolki ktora nie bedzie miala przede mn膮 tajemnic i bede mogla z ni膮 o wszystkim porozmawiac.聽

Niestety nie jestem typem imprezowiczki i nie chodze na imprezy, jestem raczej niesmiala i spokojna i raczej prowadze nudny tryb zycia. Wole spedzac czas we dwie, z moj膮 przyszl膮 przyjaciolk膮, np spotkac sie na kawe, spacer, rolki czy rower, lub pojechac nad jeziorko we dwie.聽

Poszukuj臋 osoby zbli偶onej do mnie wiekowo, kt贸ra tak jak ja czuje si臋 samotna, ci臋偶ko nawi膮za膰 jej kontakty, a bardzo chcia艂aby w ko艅cu pozna膰 bratni膮 dusz臋. Nie szukam kole偶anki - duszy towarzystwa, z milionem znajomych, bo szukam przyjaciolki tylko dla siebie, ktora bedzie moj膮 bratni膮 dusz膮 a ja jej.聽

Jestem w zwiazku, nie mam jeszcze dzieci.聽

Jestem z Leszna.聽

Jesli jest taka sama osoba jak ja to zapraszam 馃槈 moze w koncu Ci臋 znajde, bo nie ukrywajac szukam kilka miesiacy i nic, kazda pisze tylko pare dni i potem cisza, a ja takiej znajomosci nie szukam.聽

Buziaki 馃槈

Email- samotnadziewczyna@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ACHTUNG!!!

Prowokacja grubymi ni膰mi szyta聽i聽wiemy,聽lep聽jakiej propagandy聽kryje聽si臋 za tymi ni膰mi!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilonka

Chyba nie przyjaci贸艂ki szuka tylko cienia. Kto normalny spotyka si臋 z przyjaci贸艂mi non-stop maj膮c faceta

Udost臋pnij ten post