Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

przytul mnie

Polecane posty

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A na chúj  mi kiwi od Ciebie? Nie pocieszaj się tym że niby tylko ja ci cisne bo dobrze wiesz że nie tylko. Brzydza mnie zdesperowani ludzie którzy się doszukuje przyczyny swojego zyebania w innych ludziach. Tak jak ty.

wyczytałam, że to łagodzi zaburzenia, które zdradzasz. w więzieniu też może dostaniesz

Gość Gość
5 minut temu, brokentiger87 napisał:

myślę, że powinnaś o tym komuś opowiedzieć, wieczi, a nie żalić się tutaj. nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, choć myślę, że terapia z kiwi powinna być ok jako medycyna naturalna

Gdybym czuła takie ciśnienie w lechtaczce to po prostu znalazlabym faceta który je spuścilby a nie błagała obcych o tulenie co jest żałosne. Tylko ty jesteś tak żałosna. 

Gość Gość
3 minuty temu, brokentiger87 napisał:

wyczytałam, że to łagodzi zaburzenia, które zdradzasz. w więzieniu też może dostaniesz

W więzieniu takich rzeczy nie ma. Wiem bo byłam. I co łyso? Wszędzie widzisz wieczi. To choroba psychiczna albo zakochanie. Chociaż to to samo. Brzydza mnie kobiety twojego pokroju. Stare a o umyśle dziecka.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Stare a o umyśle dziecka.

Ona nie jest jeszcze taka stara, ale infantylna na pewno. Ciekawe czy jest taka w realu, czy tylko na forum przybiera tą pozę?

nie rozumiem tego zarzutu o infantylność. czy zachęcam kogoś do wspólnej zabawy samochodzikami?

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

nie rozumiem tego zarzutu o infantylność. czy zachęcam kogoś do wspólnej zabawy samochodzikami?

Haha. W zabawie samochodami przez dorosłych jest mniej infantylizmu niż w tobie. Sam fakt że tak go rozumiesz jedynie potwierdza moje słowa. To pisałam ja kobieta która zwa tu wieczorną.

Gość Gość

Gorzej. Zachęcasz do tarmoszenia futra tygrysa, za którego się uważasz. Normalne to? Moim zdaniem dziwne, delikatnie mówiąc 😁

Gość Gość

🐯

Argumentów zabrakło jełopie czy czekasz na obronę przez swojo ekipe kafe śmieci? 

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

wieczi ale jesteś w formie dziś

Zawsze jestem choć nie zawsze mam ochotę to pokazać. Za to ty się sypiesz kobieto. Mentalnie tynk ci z kopuły odpada i pleśnią oblazla. 

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

p'i;e;r;d;olisz

piękny tiger

Dyskusja na gorszym poziomie niż leżaczek. Regres umysłowy postępuje szybko. Gdzie twoja ekypa w tym momencie? 

Gość Kiwi ryj ożywi

Brokuła sie przytkala od nadmiaru ziemniaków Waldemara kiepskiego. A może wzięła się za ten nadmiar roboty który tak szumnie zapowiadała 🤔

Gość Wybaczcie

Przepraszam. Pyr bo przecież jestem z Poznania.

Gdzie twoja ekypa w tym momencie? 

x

schowała się przed złowrogą, trójnogą, skrzydlatą, syczącą wieczorną

Gość Gość
4 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Gdzie twoja ekypa w tym momencie? 

x

schowała się przed złowrogą, trójnogą, skrzydlatą, syczącą wieczorną

Znowu podswiadome odniesienie do męskiego trojnoga przeniesione na moja osobę. Po prostu pożycz marchew od swojej obrończyni królika i zaspokoj te pierwotną potrzebę bijaca na twój dekiel. Nie odgryzam lbow bo bym sraczki dostała. Zwłaszcza takich tolsycznhc

Gość Gość

Czytam Was kobitki i nie mogę się nadziwić😁 Jedna zakłada durny temat, można rzec już tysięczny z serii "tulenie", a druga jedzie po niej. Jak napisałem, że ta pierwsza ma szał kaczpy, zostałem wzięty za tą drugą. Równocześnie ta pierwsza podbija temat w którym po niej jedzie ta druga i w efekcie ta druga jedzie po tej pierwszej jeszcze intensywniej. Czy ta pierwsza jest masochistką, czy może czeka na odsiecz żeby wszyscy po wszystkich jechali w jej temacie? Normalnie dom wariatów!!!😂😂😂😂

Gość Gość

Czytam Was kobitki i nie mogę się nadziwić😁 Jedna zakłada durny temat, można rzec już tysięczny z serii "tulenie", a druga jedzie po niej. Jak napisałem, że ta pierwsza ma szał kaczpy, zostałem wzięty za tą drugą. Równocześnie ta pierwsza podbija temat w którym po niej jedzie ta druga i w efekcie ta druga jedzie po tej pierwszej jeszcze intensywniej. Czy ta pierwsza jest masochistką, czy może czeka na odsiecz żeby wszyscy po wszystkich jechali w jej temacie? Normalnie dom wariatów!!!😂😂😂😂

A po co czytasz takie rzeczy w takim miejscu? Nie masz co robić w życiu czy szukasz inspiracji bo jest ono biedne w kobiety?

Gość Gość

A po co czytasz takie rzeczy w takim miejscu? Nie masz co robić w życiu czy szukasz inspiracji bo jest ono biedne w kobiety?

Nie dowiesz się. To jest moja słodka tajemnica 😁

Gość Dziura tajemnic
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie dowiesz się. To jest moja słodka tajemnica 😁

To taki trik na nawine które w tym momencie napisalyby o co chodzi i wiercily dziure w dupie w podjarze.Otóż  ja sràm na to. Sama twoja obecność wskazuje że nie jesteś normalnym mężczyzna więc to żadna tajemnica.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Dziura tajemnic napisał:

To taki trik na nawine które w tym momencie napisalyby o co chodzi i wiercily dziure w dupie w podjarze.Otóż  ja sràm na to. Sama twoja obecność wskazuje że nie jesteś normalnym mężczyzna więc to żadna tajemnica.

Zwisa mi opinia jakiejś nawiedzonej psycholki😂 

Gość Gość

Zwisa mi opinia jakiejś nawiedzonej psycholki😂 

I własnej dlatego zaczytujesz się w kłótnie pełne opinii o sobie nawzajem dwóch nawiedzonych wariatek? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I własnej dlatego zaczytujesz się w kłótnie pełne opinii o sobie nawzajem dwóch nawiedzonych wariatek? 

Tak, właśnie dlatego 😘

Gość Gość

Czyli patologia.

Gość Gość

Czyli patologia.

Fetysz😘

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Leżaczek miał drzemke 😘😄👌

Twój wielbiciel fetyszysta zawalił gruche do broken bo cie nie zastał. 

Gość Gość

Twój wielbiciel fetyszysta zawalił gruche do broken bo cie nie zastał. 

Twój wielbiciel. Do Ciebie zwaliłem😘

Gość Gość

Twój wielbiciel. Do Ciebie zwaliłem😘

Ja też jestem aseksualna.