Gość Gosc Napisano Lipiec 4, 2019 Pytanie do kobiet czy z kazdym partnerem mialyscie orgazmy? Co w tym jest wazniejsze wielkosc, dlugosc stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 4, 2019 Nie z każdym, dla. Mnie ważna. Jest grą wstępną i podniecenie oraz pozycja. Nie w każdej uda mi się osiągnąć orgazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 4, 2019 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Nie z każdym, dla. Mnie ważna. Jest grą wstępną i podniecenie oraz pozycja. Nie w każdej uda mi się osiągnąć orgazm W jakiej najczęściej osiagasz orgazm? A wielkość ma znaczenie w osiagnieciu orgazmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 4, 2019 Najczęściej na jeźdźca, u mnie jest tak że im większy tym mniejsze zadowolenie. Nie oznacza to, że gustuje w mikro. Typowa średnia europejska jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 4, 2019 1 minutę temu, Gość Gosc napisał: Najczęściej na jeźdźca, u mnie jest tak że im większy tym mniejsze zadowolenie. Nie oznacza to, że gustuje w mikro. Typowa średnia europejska jest ok A kształt ma znaczenie?jaki preferujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Lipiec 4, 2019 Gra wstępna ma znaczenie. Wielkość nie bo facet nawet z małym może się dobrze ruszać A z dużym nie dokonca. Umiejętności są ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Lipiec 4, 2019 56 minut temu, Gość Kinga napisał: Gra wstępna ma znaczenie. Wielkość nie bo facet nawet z małym może się dobrze ruszać A z dużym nie dokonca. Umiejętności są ważne Po jakim czasie penetracji dochodzisz?pierwsza masz orgazm czy partner? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
posejdonka 7 Napisano Lipiec 26, 2021 Dnia 4.07.2019 o 19:31, Gość Gosc napisał: Najczęściej na jeźdźca, u mnie jest tak że im większy tym mniejsze zadowolenie. Nie oznacza to, że gustuje w mikro. Typowa średnia europejska jest ok Na jeźdźca tak ,ale z kolei do innych pozycji lepszy taki ciut dłuższy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan6Nowak6 16 Napisano Lipiec 27, 2021 Dnia 4.07.2019 o 19:44, Gość Kinga napisał: Gra wstępna ma znaczenie. Wielkość nie bo facet nawet z małym może się dobrze ruszać A z dużym nie dokonca. Umiejętności są ważne A co jeszcze ma wpływ na intensywność Twojego orgazmu? Są jakieś rzeczy np. nie związane stricte z "fizjologią"? Jakieś słowa wypowiadane przez partnera, albo jego zachowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Lipiec 27, 2021 2 minuty temu, Jan6Nowak6 napisał: A co jeszcze ma wpływ na intensywność Twojego orgazmu? Są jakieś rzeczy np. nie związane stricte z "fizjologią"? Jakieś słowa wypowiadane przez partnera, albo jego zachowania? Ona to pisała z konta gościa (kiedyś tak można było) dwa lata temu. Raczej więc na odpowiedź nie licz. Ale może inna kobieta Ci odpowie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental-cuckold 32 Napisano Lipiec 31, 2021 No spoko, ale Dnia 27.07.2021 o 09:21, ddt60 napisał: Ona to pisała z konta gościa (kiedyś tak można było) dwa lata temu. Raczej więc na odpowiedź nie licz. Ale może inna kobieta Ci odpowie No spoko, ale temat to temat, może jeszcze inni chcieliby się wypowiedzieć / poczytać. Uczeni zastanawiają się nad pytaniami, zadanymi jeszcze w starożytnej Grecji, a może i wcześniej, mimo, że pytających dawno już nie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 31, 2021 A mnie ciekawi czy są tu kobiety, które nigdy nie miały orgazmu z partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Lipiec 31, 2021 (edytowany) 24 minuty temu, Mejka napisał: A mnie ciekawi czy są tu kobiety, które nigdy nie miały orgazmu z partnerem. Już były takie wątki i podobno jeśli im wierzyć to tak. Twierdziły, że osiągały tylko przez masturbację a z partnerem nigdy, nawet jak naśladowali to co one robiły w trakcie masturbacji. Skarżyły się na partnera i szukały pomocy. Niektóre też nauczyły się osiągnąć orgazm przez zaciskanie ud i ten sposób trudno uzyskać w relacji partnerskiej. Często taki sposób masturbacji lub inny, nietypowy o czym pisała już Wisłocka utrudnia uzyskanie orgazmu podczas seksu z partnerem. Bywa że zawsze kobieta musi " dokończyć sama". Dlatego lepiej masturbować się typowo pieszcząc łechtaczkę palcem Edytowano Lipiec 31, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazy 1 Napisano Lipiec 31, 2021 Super lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental-cuckold 32 Napisano Sierpień 1, 2021 20 godzin temu, Mejka napisał: A mnie ciekawi czy są tu kobiety, które nigdy nie miały orgazmu z partnerem. Tutaj na forum czy są to nie wiem. W realnym życiu na pewno, na przykład takie mężatki, które poznały co to orgazm dopiero z kochankiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach