Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reniabenia

jak zapobiec pajączkom

Polecane posty

Gość reniabenia

Przeraziłam się jak zobaczyłam dzisiaj moją kolezankę w mini, zawsze nosi spodnie, długie spódnice, dzisiaj założyła krótką i normalnie cąłe nogi w pajączkach 😞 czy w ogóle pajączkom można zapobiec?

Gość Nika

Przyczyną może być kiepskie krążenie żylne. Oprócz tego często występują inne objawy, jak "ciężkie nogi". Na szczęście da się z tym walczyć, wystarczy zwiększyć ilość spacerów, odpowiednia gimnastyka. Na krążenie żylne dobrze wpływa ruszczyk, ja biorę maxi3venę, która go zawiera. Dobra też jest rutyna.

Gość Gosc, gosc,gosc

Nie da sie oszukac genow i jezeli ktos jest obciazony ta przypadloscia to spacery i inne tego typu porady mozna sobie odpuscic bo to i tak nic nie da.

Gość Gosc, gosc,gosc

Nie da sie oszukac genow i jezeli ktos jest obciazony ta przypadloscia to spacery i inne tego typu porady mozna sobie odpuscic bo to i tak nic nie da.

Gość bazinga

Pajączki na pewno ładnie nie wygladaja, zapobieganie to m.in, nie siedzenie z nogą na nodze ale prawda jest też taka że jak ktoś ma tendencje do pękania naczynek to lepiej u niego zadziąłja suplementy, ja brałam maxi3vena, pajączki mi się zmniejszyły i rzadzij w ogóle coś się noweo pojawia bo żyły się wzmocniły a te tabletki też dziąłaą obkurczająco na żyły i wtedy takie pajączki nie sa tak widoczne

Gość bazinga

Pajączki na pewno ładnie nie wygladaja, zapobieganie to m.in, nie siedzenie z nogą na nodze ale prawda jest też taka że jak ktoś ma tendencje do pękania naczynek to lepiej u niego zadziąłja suplementy, ja brałam maxi3vena, pajączki mi się zmniejszyły i rzadzij w ogóle coś się noweo pojawia bo żyły się wzmocniły a te tabletki też dziąłaą obkurczająco na żyły i wtedy takie pajączki nie sa tak widoczne

Gość miszkaa

Przy problemach z ciężkimi nogami, pajączkami  bardzo dobrze sprawdzają się kapsułki maxi3vena, najlepiej brać je systematycznie przez  dłuższy czas, wtedy są najlepsze efekty. U mnie pajączki z nóg sie zmieniszyly a nogi po całym dniu siedzącej pracy nie puchną już.

Gość Gość

Tabletki nic nie dadzą.Można nimi zapobiegać.

Laser chyba leczy.