Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscgosc

Mój ojciec powiedział do mnie przy moim dziecku, a swoim wnuku "zamknij ryja".

Polecane posty

Gość Goscgosc

Chce się tylko wyzalic. Niestety muszę korzystać z pomocy moich rodziców przy opiece nad synem, gdy jestem w pracy. Chętnie zatrudniłbym nianie, ale zwyczajnie mnie na nią nie stać. Czasami zawożę syna do drugich dziadków i tam jest ok. Samotnie wychowuje dwuletniego syna, gdyz mój mąż nie żyje. Jednak nie podoba mi się, że mój ojciec w ogóle mnie nie szanuje przy moim dziecku. Mój syn bardzo lubi dziadka, ale denerwuje mnie, że mój ojciec w nosie ma moje zdanie. Traktuje mnie jak ... i pokazuje to. Dziś powiedział do mnie "zamknij w końcu ryja", a mój syn podłapał i zaczął powtarzać 😕 Tyle razy go prosiłam, żeby okazywał mi szacunek, że przykro mi, że własny ojciec tak do mnie mówi, ale on uwielbia mnie i moją matkę dręczyć psychicznie. Najchętniej odcielabym się od niego, ale zarabiam zbyt mało, żeby zatrudnic nianie. Tak tęsknię za moim mężem, za normalną rodziną.. Boje się, że mój syn ma kiepski wzorzec mężczyzny. Ojca nie ma, jestem z nim sama, a dziadek traktuje mnie jak śmiecia. 

Gość gość

Twój ojciec to debi/l. Przecież za kilka lat dziecko przestanie cię szanować.

Gość gość

Twój ojciec to debi/l. Przecież za kilka lat dziecko przestanie cię szanować.

Gość Gosc

Zapisz dziecko do żłobka. 

Gość Gość gość gość

Powinnaś bezwzględnie poszukać żłobka albo opiekunki. A może jednak dziadkowie z drugiej str Ci pomogą? Twój ojciec, to słaby przykład dla takiego małego dziecka. Póki nie jest jeszcze za późno, postaraj się zmienić dziecku opiekunów. Trzymam kciuki 😉

Gość Dthjvcc

Pisze autorka tlumanie cholerny ze nie stac ja na zlobek i nianie. Czytac nie umiesz.....

Gość Dthjvcc

Pisze autorka tlumanie cholerny ze nie stac ja na zlobek i nianie. Czytac nie umiesz.....

Gość Gość gość gość

Dlatego "tłumanie" - pierwsze słyszę takie słowo - napisałam, żeby się "postarała". Autorka wie, że jej ojciec to nie jest dobry opiekun, więc należy zrobić wszystko, żeby jak najrzadziej spotykał się z dzieckiem. Autorko, a może masz koleżankę, która by zajęła się dzieckiem, a Ty np zrewanżujesz się tym samym. Napisałaś, że dziadek do babci też źle się odnosi, więc nawet nie wiesz, ile razy w ciągu dnia dziecko jest świadkiem takich sytuacji. Dziadek Was traktuje jak śmieci, a sam jest śmieciem. Życzę Ci Autorko, żeby udało Ci się coś zdziałać w tej sprawie.