Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia

Córka- ściąć włosy czy nie !!!!! Proszę o wasze odpowiedzi!!!!!!

Polecane posty

Gość Mamusia

Witam, moja 14 letnia córka ma. Dylemat  czy ściąć włosy (jej włosy są idealne,zdrowe,piękne,długie za pośladki,ślniące,naturalne,zdrowe,nie ma ani rozdwojonych końcówek ani włosów odstających na długości po prostu każdy się by w nich ,,zakochał”)   Ostatnio zaczęła się zastanawiać czy ich nie ściąć do połowy pleców ? Co wy o tym sądzicie ścinać czy nie ? 

Gość Monika

To jej wlosy i jej decyzja.

Pozwol dziecku podejmowac decyzje i uczyc sie na bledach - bo znajac zycie na pewno bedzie zalowac :)

Na szczescie wlosy odrastaja :)

Gość Mamusia

Przyczyną jej rozmyśleń jest to że  15.07 wyjeżdżamy do Grecji a tak temperatura stała to ok 32 stopnie... a moja córka już w czasie tych polskich upałów ,,nie wyrabiała” 

Gość Mamusia

Moniak- też tak sądzę, i racja ełosy nie ręka- odrosną 

Gość Gość Kaja

Niech ścina, będzie jej wygodniej i lepiej, niech uczy się na błędach 

Gość Olga

Moja ścięła i żałuje... niech nie ścina !!!!

Gość Mamusia

Olga chyba Nie zabronię jej ściąć włosów!!!! One są jej... 

Gość Jolka

Niech zetnie najpierw 6cm zobaczy jak się czuję a wtedy znowu 6 i tak stopniowo- polecam sama tobiłam tak z moją córką 

Gość Olaboga

Jezusmaria! Wlosy za tylek. Ani to praktyczne ani ladne. Zeby nie bylo, uwielbiam dlugie wlosy, ale ostateczną akceptowalna dla mnie dlugością jest długość do łokcia. A optymalną do zapiecia stanika. Widac wtedy, ze włosy sa ladne, zdrowe i dlugie, a nie mam wrazenia, ze to topielica, albo inna rusałka. A z takimi do tylka albo lepiej... no to tylko u dziewczynek do komunii sie sprawdza, potem to juz tylko topielica... Niech zetnie, na chu... jej te kłaki w du pie.

Gość gosc

O rany, nie macie większych problemów? Jak chce to niech ścina a jak nie chce niech nie ścina. Włosy odrastają. Co za ...yzm żeby zakładac o tym temat w internecie. 

Gość Gosc

I my, obce kobiety mamy Ci powiedziec czy ma sciac wlosy ? 

Jak juz pytasz to ja bym obciela min 30 cm i oddala do fundacji rak &roll. 

Po obcieciu nadal beda dlugie. 

Gość Anusa

Do łysa każda pankówa być zgolona, glany przecierane z niebieskim, klipsy metalowe w bransoletce, krzyż ankh na szyi i można jechać na voodoo stock. Tylko dorosłą w samopoczuciu powinna być.

Jeśli chce to może podciąć kilka centymetrów albo więcej oby nie za dużo, dla własnej wygody. Na wielkie zmiany nie na co się szykować bo potem można żałować 😉

10 minut temu, Gość Anusa napisał:

Do łysa każda pankówa być zgolona, glany przecierane z niebieskim, klipsy metalowe w bransoletce, krzyż ankh na szyi i można jechać na voodoo stock. Tylko dorosłą w samopoczuciu powinna być.

Co za bzdury. Młoda dziewczyna niech nosi włosy. Czy komuś to przeszkadza? 

1 godzinę temu, Gość Olaboga napisał:

Jezusmaria! Wlosy za tylek. Ani to praktyczne ani ladne. Zeby nie bylo, uwielbiam dlugie wlosy, ale ostateczną akceptowalna dla mnie dlugością jest długość do łokcia. A optymalną do zapiecia stanika. Widac wtedy, ze włosy sa ladne, zdrowe i dlugie, a nie mam wrazenia, ze to topielica, albo inna rusałka. A z takimi do tylka albo lepiej... no to tylko u dziewczynek do komunii sie sprawdza, potem to juz tylko topielica... Niech zetnie, na chu... jej te kłaki w du pie.

XD Dziewczyna ma przecież 14 

1 godzinę temu, Gość Gość Kaja napisał:

Niech ścina, będzie jej wygodniej i lepiej, niech uczy się na błędach 

Włosy długie to błąd?