Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wierzycie w prawdziwą miłość?

Polecane posty

Gość Gość

I w to, że nawet z największego dupka i dziw*karza mężczyzna może zmienić się na lepsze, kiedy się zakocha? Znacie jakieś przykłady z życia?

Gość Gość

Wierzę w prawdziwą miłość, ale nie w to, że ku.rwa przestanie się kur.wić, a dziw.karz przestanie ruc.hać wszystko co popadnie. Prawdziwa miłość nie zmienia ludzi, a tylko ich wzmacnia, bo dobrym człowiekiem trzeba być zawsze.

Gość Monika

Milosc : ostatnio twierdzilam, ze nie wierze...ale jak niektorzy tak pieknie pisza....to sama nie wiem ;)

W to, ze ludzie moga sie zmienic wierze zawsze...ale musza byc ku temu sposobnosci (zmiana otoczenia, wplywow, stanu zdrowia itp).

Musza miec szanse na to i pomocna dlon.

Gość ...
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wierzę w prawdziwą miłość, ale nie w to, że ku.rwa przestanie się kur.wić, a dziw.karz przestanie ruc.hać wszystko co popadnie. Prawdziwa miłość nie zmienia ludzi, a tylko ich wzmacnia, bo dobrym człowiekiem trzeba być zawsze.

Podpisuję się pod tym!

Gość gość

Byłeś byłaś przy tym? naturalne jest  każdy sobie szuka co mu odpowiada, dla jednych  tylko sex dla innych  nie mam opcji,  ja tam spostrzegam  dusze musi być czysta, nie zepsuta. Większość tylko maskuje aby się dobrze pokazać, są zepsuci do szpiku kości. 

Dobranoc . 

Gość gość

Leżaczek żebyś jeszcze zarabiał, a na rencie to nawet utrzymania kobiecie nie zapewnisz.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Byłeś byłaś przy tym? naturalne jest  każdy sobie szuka co mu odpowiada, dla jednych  tylko sex dla innych  nie mam opcji,  ja tam spostrzegam  dusze musi być czysta, nie zepsuta. Większość tylko maskuje aby się dobrze pokazać, są zepsuci do szpiku kości. 

Dobranoc . 

Jeśli Ty lubisz ostre jazdy i twój partner/ka też i Wam to pasuje, to ok. Nikt nikomu do łóżka nie powinien zaglądać, ale ja cenię sobie wierność i zaufanie, to dla mnie podstawa.

Gość lizaczek
36 minut temu, Gość Gość napisał:

I w to, że nawet z największego dupka i dziw*karza mężczyzna może zmienić się na lepsze, kiedy się zakocha? Znacie jakieś przykłady z życia?

naiwna pipa, młoda i durna, chce badboya w pantofla zmienić, buahahaha

Gość gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli Ty lubisz ostre jazdy i twój partner/ka też i Wam to pasuje, to ok. Nikt nikomu do łóżka nie powinien zaglądać, ale ja cenię sobie wierność i zaufanie, to dla mnie podstawa.

Ukrywam asa to  mòj as z rękawa. 

Gość sylwia s
27 minut temu, Gość gość napisał:

Dobranoc . 

jak jest dobra dusza to sie nie zmienia nigdy bo nie ma potrzeby się zmieniać

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ukrywam asa to  mòj as z rękawa. 

Skoro ostre jazdy to twój as z rękawa, to zdecydowanie muszę Cię unikać.

Gość do 3 razy sztuka

pierwsza miłość mnie rzuciła

drugą miłość ja rzuciłem

za trzecim razem wziąłem kobiete z rozsądku, którą od ręki zapłodniłem aby nie uciekła i jest dobrze

Gość Gość
Przed chwilą, Gość do 3 razy sztuka napisał:

pierwsza miłość mnie rzuciła

drugą miłość ja rzuciłem

za trzecim razem wziąłem kobiete z rozsądku, którą od ręki zapłodniłem aby nie uciekła i jest dobrze

To znak, że trzeba iść spać. Dobranoc

Gość grajdoł
27 minut temu, Gość gość napisał:

Leżaczek żebyś jeszcze zarabiał, a na rencie to nawet utrzymania kobiecie nie zapewnisz.

dlaczego on ma obcą babe utrzymywać? do roboty leniwa cípska

Gość lizaczek
7 minut temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość lizaczek napisał: naiwna pipa, młoda i durna, chce badboya w pantofla zmienić, buahahaha X mnie to nawet już nie śmieszy wszystkie maja ten sam gadzi mózg 

one mają jakiś mózg? gdzie go mają???

Gość gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Skoro ostre jazdy to twój as z rękawa, to zdecydowanie muszę Cię unikać.

Tylko nie wyrzyte baby tak mòwią, mam as w rękawie same to mòwią 😀

Baby jak baby można wyciągnąć z nosa. 

Kobieta nie jest w stanie pokochać faceta na zawsze, nie ma szans.. ona patrzy tylko na korzyści, nic więcej. No i fizycznie wezmie takiego zeby ja podniecal i ja r0chal, jak maz sie znudzi to zdradza

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość lizaczek napisał:

naiwna pipa, młoda i durna, chce badboya w pantofla zmienić, buahahaha

Przecież dziewczyna tylko teoretycznie pyta, a Ty ją od razu wyzywasz. Durniu.

Gość Gość
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

Kobieta nie jest w stanie pokochać faceta na zawsze, nie ma szans.. ona patrzy tylko na korzyści, nic więcej. No i fizycznie wezmie takiego zeby ja podniecal i ja r0chal, jak maz sie znudzi to zdradza

I jeszcze takie chamidło się żali, że nikogo nie ma. Kobiety są mądre, na kilometr wyczuwają frustratów, prostaków, zyêbów umysłowych i meneli. Ale jest dla ciebie jeszcze nadzieja. Napisz wzruszający list do swego idola, prezesa wszystkich prezesów. Może się ulituje i wprowadzi program pisduś plus, jako kolejny już ukłon w stronę swych fanatycznych wyznawców. Będziesz miał jakąś starą  zapijaczoną bladź raz w miesiącu przydzieloną z urzędu😂

Gość abc

Ludzie się nie zmieniają.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

I jeszcze takie chamidło się żali, że nikogo nie ma. Kobiety są mądre, na kilometr wyczuwają frustratów, prostaków, zyêbów umysłowych i meneli. Ale jest dla ciebie jeszcze nadzieja. Napisz wzruszający list do swego idola, prezesa wszystkich prezesów. Może się ulituje i wprowadzi program pisduś plus, jako kolejny już ukłon w stronę swych fanatycznych wyznawców. Będziesz miał jakąś starą  zapijaczoną bladź raz w miesiącu przydzieloną z urzędu😂

ty nie masz tego problemu, wystarczy, ze pojedziesz kawalek na zachod albo do góry do szwecji, to zawsze jakis ciapak sie znajdzie, ktory cie zgwalci analnie ;)

Gość hihihi
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

ty nie masz tego problemu, wystarczy, ze pojedziesz kawalek na zachod albo do góry do szwecji, to zawsze jakis ciapak sie znajdzie, ktory cie zgwalci analnie 😉

ciebie ojciec gwalci codziennie cwelu ; )

1 minutę temu, Gość hihihi napisał:

ciebie ojciec gwalci codziennie cwelu ; )

won p3dalska ruro

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Widze rozmowe na poziomie;)

Niektórzy to nie przebierają w słowa, a mógłabyć taka fajna dyskusja z której każdy wyniósł by coś dla siebie.

Gość gość

Kto się tutaj pyta moja pyta pyta. 

Gość Gość
26 minut temu, Gość Gosc napisał:

Niektórzy to nie przebierają w słowa, a mógłabyć taka fajna dyskusja z której każdy wyniósł by coś dla siebie.

A co Ty wniosłeś/Aś tym postem do dyskusji?

Gość Gość
26 minut temu, Gość Gosc napisał:

Gdy tylko pojawia się prostak i cham Arystochüy, zapomnij o rozmowie na poziomie 😨

10 godzin temu, Gość Gość napisał:

I w to, że nawet z największego dupka i dziw*karza mężczyzna może zmienić się na lepsze, kiedy się zakocha? 

Tak zmieni się, ale tylko na czas zauroczenia, do następnego zauroczenia. Charakteru człowieka nie zmienisz. Owszem, pod jakimś wpływem może na jakiś czas zmienić się jego postępowanie ale nie charakter. 

Wcześniej, czy później to co złe zdominuje całość choćby bardzo starał trzymać się w ryzach.

Gość Monika

Lena to co piszesz przeczy calemu sensowi resocjalizacji - wiem,ze ona daje male efekty, ale glownie przez slaby program i kadre (braki ludzi i ich kwalifikacje) a nie sama idee.

Jest mnostwo przypadkow gdzie przebiegla ona pomyslnie, czlowiek potrzebowal tylko szansy.

Zlo to nie diabel, to wybory, schematy postepowania, ktore mozna modyfikowac wdrazajac nowe wzorce (oczywiscie nie mowie o osobach chorych czy zdeprawowanych calkowicie prze zbrodnie, ktore odciskaja trwale pietno na psychice), ale o pogubionych ludziach, ktorych los zeslal na zla droge, uzaleznieniach itp. (to wielka sila woli pokonac uzaleznienie, ale ludzie tego dokonuja).

Ja ich podziwiam - tych co potrafili zawalczyc o siebie.