Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela

Moją siostrę zabił motocyklista

Polecane posty

Gość Hela

Tydzień temu zginęła moja siostra. Została potrącona przez motocykl jadący 100km/h na przejściu dla pieszych. Wszystko stało się na oczach jej dzieci, które odepchnęła przed siebie w ostatniej chwili. Nie mogę do tej pory uwierzyć w to co się stało. 

Daje od siebie ile mogę, ale chcę prosić też o pomoc innych. Szczegóły w opisie zrzutki. Z góry dziękuję za każdą złotówkę, każda najdrobniejsza pomoc się liczy.

https://zrzutka.pl/2z8m86

Gość troche slabo

że siedzisz i dajesz teraz linka na zrzutke... ja po śmierci siostry nigdy bym czegoś takiego na forum nie napisała

Gość Gość

Sprawa była medialna a Hela wygląda mi na naciągaczkę.

Gość Hela
3 minuty temu, Gość troche slabo napisał:

że siedzisz i dajesz teraz linka na zrzutke... ja po śmierci siostry nigdy bym czegoś takiego na forum nie napisała

A ja po śmierci siostry, chce zrobić wszystko żeby pomóc jej dzieciom. Wyobraź sobie, że to one potrzebują najbardziej teraz pomocy i potrzebna jest im bezustanna opieka, a praca w taki stanie, w jakim jest jej mąż jest niebezpieczna. Czasu się nie cofnie, trzeba myśleć o ich przyszłości, a uwierz mi, potrzeba długich lat żeby się pozbierać po takim wydarzeniu. 

Gość A ja myślę że
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Sprawa była medialna a Hela wygląda mi na naciągaczkę.

dla frustratów z forum wszyscy by było naciągaczami nie rozumiesz ze potrzebna jest pomoc dla dzieci?????? 

Gość Ty tak serio???????
10 minut temu, Gość troche slabo napisał:

Ja ... dziewczyna chce pomoc i chce dobrze i jeszcze po niej jedziesz... walnij się w głowę 

Gość Anja135
14 minut temu, Gość troche slabo napisał:

To jesteś krótkowzroczna z lepsza 

Gość Kaśka

Wy tak serio piszecie?

pozzedl przelew... trzymaj się mocno ❤️❤️❤️❤️

Gość sdfs

a kto to haha ?

Gość Gość
23 minuty temu, Gość A ja myślę że napisał:

dla frustratów z forum wszyscy by było naciągaczami nie rozumiesz ze potrzebna jest pomoc dla dzieci?????? 

Nie jestem frustratem. Rozdajesz tak pieniądze na prawo i lewo bez weryfikacji osoby? Jeżeli tak Twoja sprawa.  Ja nie.

Żyjemy w czasach, gdzie jeden wykorzystuje tragedię drugiego dla własnych korzyści.

Gość 0004
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem frustratem. Rozdajesz tak pieniądze na prawo i lewo bez weryfikacji osoby? Jeżeli tak Twoja sprawa.  Ja nie.

Żyjemy w czasach, gdzie jeden wykorzystuje tragedię drugiego dla własnych korzyści.

ja nie moge....a nie przyszlo ci do glowy ze byc moze ludzie nie podaja nazwiska bo dla nich to tez upokorzenie??

co cie zbawi 10zł? karma wraca, jesli ktos cie oszuka to jego rowniez oszukaja, jesli dasz - inni dadza tobie ..

a jesli naprawde chcesz pomoc większą kwotą to napisz na priv i poproś o dowód

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 0004 napisał:

ja nie moge....a nie przyszlo ci do glowy ze byc moze ludzie nie podaja nazwiska bo dla nich to tez upokorzenie??

co cie zbawi 10zł? karma wraca, jesli ktos cie oszuka to jego rowniez oszukaja, jesli dasz - inni dadza tobie ..

a jesli naprawde chcesz pomoc większą kwotą to napisz na priv i poproś o dowód

A nie przyszło Ci do głowy, ze mogła chociaż podać prawdziwe imię?  Potem płacze tego oszukali tamtego oszukali. Jak ludziska sami chętnie dają kasę. Ja nie boje się o swoją karmę bo wbrew pozorom dużo pomagam ludziom. Tylko zawsze wiem komu. Taka różnica.

Gość Gosc

Wszędzie to jest. Na spotted Sosnowiec tez spm.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

A nie przyszło Ci do głowy, ze mogła chociaż podać prawdziwe imię?  Potem płacze tego oszukali tamtego oszukali. Jak ludziska sami chętnie dają kasę. Ja nie boje się o swoją karmę bo wbrew pozorom dużo pomagam ludziom. Tylko zawsze wiem komu. Taka różnica.

Przecież w zrzutce jest podane jej nazwisko

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nwm czy widzisz ale zrzutka jest zweryfikowana 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

To takie osoby jak Ty powinny spotykać takie rzeczy... 

autorko niepotrzebnie to tu dodałaś, siedzą prawie same anonimowe stare baby które plują jadem.. nie przejmuj się, jesteś dobrym czlowiekiem

Gość gość

jak da się zweryfikować jej personalia i ktoś to potwierdzi, to w czym macie problem? niech sobie zbiera, tylko apel do motocykilstów po uj szaleć jak potem ludzie w rozpaczy zrobią wszystko by uratować wam zdrowie?