Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionAAA

czy to normalne

Polecane posty

Gość zagubionAAA

spotykam sie z facetem który rozstał sie pół roku temu z dziewczyną. Dużo o niej pisze . Mówi jaki jest poszkodowany po tym związku, że ona robiła awantury , że uderzyła go kilka razy itp. staram się go pocieszać...Jestem szczesliwą i wesołą dziewczyną  i czasami te jego emocje przenoszą się na mnie.... Do tego gdy się spotykamy on nigdy nie chce decydować. pyta w restauracji co powinien zamówić, albo mówi zamów dla nas obojga ..... dziwne to dla mnie.... do tego mówi ze chce jechać na dyskoteke lub gdzies indziej i potem to ja musze ustalic konkrety , bo on chyba by tylko pisał ze mną .... nie wiem czy jemu na mnie nie zależy i dlatego nie bierze spraw w swoje ręce czy po prostu ma taki charakter?

Gość zagubionAAA

nikt sie nie wypowie czy u facetow to normalne ?

Gość vgość

Zapytaj czy to Ty w spodniach czy on chodzi. Dla mnie to żałosne co napisałaś. Traktuje Ciebie jak chusteczke której może się wyplakac. Pi*** a nie facet. 

Gość zagubionAAA

no dla mnie też to troche dziwne. Może kocha jeszcze byłą skoro tak rozpacza?

niestety to było tak, zycie kur3wsk!e mała..  od zawsze wku.r.wiał mnie swiat , zresztą to juz slyszalas,  ehh ;)i wtedy ten młody ja..

Gość karramba345

No widac kocha tamta i mu tak naprawde wszystko obojetne, dlatego ty musisz o wszystko dbac. 

Gość praff

ja bym też chciał aby to dziewczyna, a właściwie z kilka dziewczyn robiło wszystko dla mnie, no moze nie jedzenie, ale np staranie sie o mnie, ale to zapewne wynika z tego że wszedzie i wobec mężzcyzna ma być facet od zaoferowania wszystkiego taticórci