Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia

Boje się że jestem lesbijką

Polecane posty

Gość Amelia

Od poniedziałku naszła mnie bardzo dziwna myśl dotycząca mojej orientacji. Boje się że jestem lesbijką. Ta myśl przychodzi nagle i nachodzi mnie w każdej wolnej chwili. Od zawsze podobali mi się chłopcy . Aktorzy ,piosenkarzy.Gdy byłam młodsza ciągle słuchałam miłosnych piosenek ,czytałam cytaty o miłości i nagle to wszystko się urwało. Boje się że jestem lesbijką że nigdy nie założę rodziny .Przykładowo jestem na jarmarku z siostrą i gdy zobaczę dziewczynę w moim wieku to zaraz zaczyna mnie kuć w klatce piersiowej i patrzę na nią od głowy do stóp i mam myśli typu " chcesz z nią być " , chciałabyś się przelizać" "podoba Ci się". Ale wiem że tak nie jest! Nigdy nie podobały mi sie kobiety. Zazwyczaj w takiej sytuacji próbuje się skupić na czymś innym ale to nachodzi mnie nawet gdy odpoczywam. Od tych myśli zaczyna mnie boleć glowa. Jak jestem w miarę spokojna to myślę o chlopakach wymyślam romantyczne sceny i marzę ale to nie to samo co parę tygodni temu. Zwierzyłam się koledze z tego i powiedział że moge być bi. Po tych słowach zaczęła mnie glowa bolec i jeszcze bardziej się bałam. Boje się że jak mi to nie przejdzie to nawet sobie w liceum nie znajde koleżanki.  Dodam że mam 16 lat. Czy waszym zdaniem mi to przejdzie ?

Gość siok

dobra dobra, juz ty nieodgrywaj takiej miłości, bo zainteresowanie kobiece piosenkarzami i doktorami związane jest z prostytucją

Gość Sylwia

Idź na egzorcyzmy do proboszcza ze swojej parafii! Boj się Boga dziewczynko! Moja córka taka nie jest szatanistko 

bo tak naprawdę większość kobiet tak naprawde woli kobiety, tylko z rozsądku zyciowego wiążą się z facetami

Gość Amelia

Nie dodałam że inni chłopcy też. Skąd wiesz że to jest związane z prostytucja? Wspominałam w pytaniu coś o prostytucji?

Gość Natka

Ile tu jadu na tą dziewczynkę.  Zamiast pomóc , wesprzeć to jeszcze bardziej jej niepotrzebnie dowalacie. Nie martw się, ci co piszą nie mają co robić i nie mają się na kim wyżyć.

Gość joks
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

bo tak naprawdę większość kobiet tak naprawde woli kobiety, tylko z rozsądku zyciowego wiążą się z facetami

to jeśli ktoś patrzy na pierwszy plan, kobiece iluzje, kobiety lubią mowic że wolą kobiety i oficjalnie patrzą tylko na kobiety, ale w ukryciu to już hetero

Gość Onsam

Mnie się ostatnio śniło jak jakiś gej mnie zaczepiał i nie chciał się odczepić na mieście. Pogięło go, jakie to namolne potrafi być. Ale nieee nie wiem dlaczego to mi się śniło jak to nie w moim typie. 🙂

Gość gofć
2 minuty temu, Gość Natka napisał:

Ile tu jadu na tą dziewczynkę.  Zamiast pomóc , wesprzeć to jeszcze bardziej jej niepotrzebnie dowalacie. Nie martw się, ci co piszą nie mają co robić i nie mają się na kim wyżyć.

dziwisz sie? same pokrzywdzone dziewczynki, taticórcie, jakbyście miały do zaoferowania cos wiecej po za rozważaniem czy może jestescie less nie bylo by jadu

Gość Elżbieta

2 minuty temu, Gość gofć napisał:

dziwisz sie? same pokrzywdzone dziewczynki, taticórcie, jakbyście miały do zaoferowania cos wiecej po za rozważaniem czy może jestescie less nie bylo by jadu

No to po ...a tu zaglądasz! I tak nie umiesz pomóc! 

Gość Adam

Z orientacja się rodzi A potem wpływają na nią różne czynniki.  Być może to przez dorastanie ale moim zdaniem to są natrectwa . Ten świat chyba schodzi na psy

Gość Gosci
7 minut temu, Gość Onsam napisał:

Mnie się ostatnio śniło jak jakiś gej mnie zaczepiał i nie chciał się odczepić na mieście. Pogięło go, jakie to namolne potrafi być. Ale nieee nie wiem dlaczego to mi się śniło jak to nie w moim typie. 🙂

Czyli jesteś gejem, dlatego jestes tak długo sam bo nie potrafisz przyznać się do swojej prawdziwej orientacji

Gość Anna
3 minuty temu, Gość Adam napisał:

Z orientacja się rodzi A potem wpływają na nią różne czynniki.  Być może to przez dorastanie ale moim zdaniem to są natrectwa . Ten świat chyba schodzi na psy

Nareszcie ktoś madry!

Gość gość

powinnaś się cieszyć bo z kobietami też będziesz się bawić a może i przyszły mąż skorzysta , jeśli jesteś bi .

Gość Ofelia

Te myśli, które masz na widok kobiet, to są natręctwa. 

Nie rozmyślaj o tym tyle. Gdy nad tym się rozwodzisz, karmisz te myśli, a one nawet nie muszą wskazywać na orientację homoseksualną.