Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja

jak zaoszczędzić na kosmetykach?

Polecane posty

Gość Kaja

hej, czy wy tez tyle wydajecie na kosmetyki? przerażaja mnie te co miesieczne wydatki, juz nie wiem na czym przyoszczedzic, nie kupuje jakis mega drogich i w niewiadomo jak duzej ilosci :classic_wacko: kupowanie hurtowej ilosci raz w roku tez srednio mi sie podoba. Co wy robicie, jak zredukowac wydatki, lub gdzie kupowac?

Moze zamiast stacjonarnie to w jakis tanich drogeriach internetowych? jakie? ezebra czy cos?

Gość Joa28

WTF, jak lubisz o siebie dbać to niestety to kosztuje. Za darmo chcesz dostawać kosmetyki kobieto? 

Znam dość tania hurtownie na dodatek ze swojego regionu, ale nie po drodze więc też przez internet z dostawą do domu... Jak chcesz mogę napisać jaką

Gość Ala

hej koleżanko 🙂 tak, zdecydowanie porzuć drogerie staconarne, bo to sie totalnie mija z celem. Trzymaj sie tej ezebry - taniej nie znajdziesz, a co istotne, oni mają oryginalne kosmetyki. Z czasem zobaczysz ile zaoszczedzisz 🙂

Gość gość

Sklepy z półproduktami, analiza składów, promocje, zwracanie uwagi na potrzeby skóry (np. nie mam problemu z włosami więc nie kupuję nie wiadomo jakich produktów ale za to mam problemy z suchymi łydkami więc więcej wydam na dobry balsam co ciała itd.). 

Gość Klara

a ja tez uwazam ze ezebra to bedzie najrozsadniejsze rozwiazanie 😉 po pol roku odczujesz ile oszczedzisz na takich zakupach, niz w stacjonarnej sieciowce

Gość aDA

to prawda, na ezebrze ładnie sobie można przyoszczędzić 😄 

Gość Kaja

Hmm, ta ezebra brzmi rozsadnie 😉 faktycznie w asortymancie maja prawie wszystko co inne stacjonarne - z tym ze dwa razy taniej

Gość Laura

ooo ja uwielbiam ezebre! juz nie pamietam nawet kiedy poszlam do sklepu by cos kupic, zawsze zamawiam 😄

Gość Matylda

Ezebra bedzie najlepszym rozwiazaniem 😉 przekonasz sie o tym

Gość gość

da się przyoszczędzić, bo można kupić kosmetyk z podobnym składem tak samo za 20zł jak i za 80 złotych trzeba znać składy, warto też testować nowinki ze średniej pójki i koniecznie wiedzieć jakie składniki nam nie sprzyjają np. ja nie mogę używać niczego z olejkami a np. kwas hilarunowy mi służy czy pantenol.

Gość amaja

tutaj chyba faktycznie nie ma co kombinować, tylko poszukac tanszej drogerii internetowej 😉 tj powyzej pisali, chocby ezebra

Ja ostatnio dużo mniej się maluje, kiedy robiłam pełny makijaż i to codziennie, chodziłam może z jeden dzień bez makijażu w całym tygodniu. Teraz zdecydowanie stawiam na większą naturalność choć nie całkowitą no i do tego też kupuję kosmetyki na ezebrze, żeby zaoszczędzić. Moim zdaniem w internecie człowiek ma więcej czasu, zeby się zastanowić czy faktycznie potrzebuje tych wszystkich rzeczy z koszyka 

Gość Paula

Zawsze nie mam czasu, zeby robic zakupy stacjonarnie. Drogeria internetowa wydała mi się najlepszym rozwiązaniem. E- zebre poleciły mi koleżanki i faktycznie, że żaluję. Wszystko przychodzi na czas, kosmetyki to nie żadne podróbki no i świetne ceny.

Gość KOKO

Kupując więcej za mniej. Dlatego żeby zaoszczędzić kupuję kosmetyki online, dzięki drogerii internetowej ezebra