Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buffy

Sex analny

Polecane posty

Gość Buffy

Myślę żeby spróbować tylko mój partner ma straszne opory. Niby od niechcenia jak w tv było coś o gejach palnelam ciekawe czy im jest przyjemnie jak się tak w duep ...... No i powiedzial żebym przestała bo nie może tego słuchać. Od jakiegoś czasu te myśli nie dają mi spokoju.

Gość Ijygtfj

Ja też bym chciał zobaczyć ale u mnie zonka się boji-(

Gość Okuhg

Ja też bym chciał zobaczyć ale u mnie zonka się boji-(

Gość Wiem co mówię

Okuhg to dogadaj się z  Buffy, myślę że dwa wykolejeńce szybko znajdą wspólny język :D

Gość Buffy
4 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Okuhg to dogadaj się z  Buffy, myślę że dwa wykolejeńce szybko znajdą wspólny język 😄

Z nikim nie zamierzam się umawiać. Ginekolodzy twierdzą że jest to strefa erogenną i przy dużym rozluznieniu nie ma się czym martwić, że coś się uszkodzi. Poczytaj w necie wykolejeńcy.

Gość Gość 78

Ja uwielbiam wchodzić w tyłeczek mojej kobiety jest cudownie ciasny , tylko na początku trzeba bardzo delikatnie 😉

Gość Buffy
Przed chwilą, Gość Gość 78 napisał:

Ja uwielbiam wchodzić w tyłeczek mojej kobiety jest cudownie ciasny , tylko na początku trzeba bardzo delikatnie 😉

Z tego co czytam facetom się to podoba, nie wiem jak będzie ze mną bo może być różnie. Nawet nie wiem jak zacząć rozmowę żeby go jakoś naprowadzić, może nie wprost żeby go nie spłoszyć.

Gość Kkkkk

Więcej możesz mieć z tego problemow niż to warte, poczytaj sobie. Nie polecam;)

Gość Wiem co mówię
6 minut temu, Gość Buffy napisał:

Z nikim nie zamierzam się umawiać. Ginekolodzy twierdzą że jest to strefa erogenną i przy dużym rozluznieniu nie ma się czym martwić, że coś się uszkodzi. Poczytaj w necie wykolejeńcy.

Twoja ... twoja sprawa, w/g mnie możesz nawet trzonek od łopaty sobie wepchać.  Poczytaj ale mądrych ludzi.

Gość Gość 78
8 minut temu, Gość Buffy napisał:

Z tego co czytam facetom się to podoba, nie wiem jak będzie ze mną bo może być różnie. Nawet nie wiem jak zacząć rozmowę żeby go jakoś naprowadzić, może nie wprost żeby go nie spłoszyć.

Może najpierw zabaw się sama, wypełnij sobie obie dziurki, zobaczysz czy ci się podoba, moja kobieta to lubi.

Gość Buffy

Oprócz moich dwóch palców nic w sobie nigdy nie miałam nie wiedziałabym czym ani skąd to wziąć

Gość Gość 78
4 minuty temu, Gość Buffy napisał:

Oprócz moich dwóch palców nic w sobie nigdy nie miałam nie wiedziałabym czym ani skąd to wziąć

Wiesz co może napisz do mnie na maila, bo tu mi moderator wszysto wyrzuca

trebron78@o2.pl

Postaram się coś ci podpowiedzieć