Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

brakuje mi Ciebie bardzo

Polecane posty

Gość Gość

dawno nie rozmawialiśmy

Gość gość

Może masz kogoś nowego... nie wiem.nie chcę się narzucać.a może już mnie nie lubisz.

Gość Onsam

Najwieksza karą za napisanie jest milczenie, jak kogos sie lubi albo wiecej. Dzis nie moglem spac i tak po prostu napisalem. Caly dzien cisza. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Najwieksza karą za napisanie jest milczenie, jak kogos sie lubi albo wiecej. Dzis nie moglem spac i tak po prostu napisalem. Caly dzien cisza. 

Jutro się odezwie 

Gość Do was

Jestescie pojje baani myslicie ze wasze polowki tu sa? Powinni was zamknac w psychiatryku .

Gość E.E.E.
20 minut temu, Gość Gość napisał:

dawno nie rozmawialiśmy

Bardzo dawno... Kiedyś było inaczej, rozmawialiśmy codziennie :( E

Gość Onsam
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jutro się odezwie 

Tak? Ale czemu dopuero jutro, jak czytala. Bo tam bylo ze zatesknilem, czy tobylo cos zlego?

Gość Echo
31 minut temu, Gość Gość napisał:

dawno nie rozmawialiśmy

Mi Ciebie też. Tęsknię

Gość Gosc

Tomasz?

Gość Onsam
27 minut temu, Gość Do was napisał:

Jestescie pojje baani myslicie ze wasze polowki tu sa? Powinni was zamknac w psychiatryku .

Ja akurat mowie o sytuacji z realnej znajomosci

Gość Gość
8 minut temu, Gość Onsam napisał:

Ja akurat mowie o sytuacji z realnej znajomosci

Ja też tęsknię za kimś z kim bardzo mocno się przyjaźniłam. Codziennie o nim myślę. A on ma mnie w nosie.

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja też tęsknię za kimś z kim bardzo mocno się przyjaźniłam. Codziennie o nim myślę. A on ma mnie w nosie.

To chyba mamy podobnie. Moja kolezanka zawsze idoisuje, no prawie, czasem trzeba drugi raz napisac. Nigdy nie powiedzialem jej ze ja kocham tylko bardzo lubie i to przyjela normalnie. Teraz sie boje ze zepsukem mowiac ze teskbie jakis i mysle o niej. Schrzanilem, prawda? Cos strasznue niedobrego, bo to boli brak odpowiedzi. Ja rozumiem, rzadko sie odezwac, ograniczac, bo to tylko kolezanka, ale mimo rzadkiego kontaktu jeszcze nie odpowie od razu?

Gość Gość
12 minut temu, Gość Onsam napisał:

To chyba mamy podobnie. Moja kolezanka zawsze idoisuje, no prawie, czasem trzeba drugi raz napisac. Nigdy nie powiedzialem jej ze ja kocham tylko bardzo lubie i to przyjela normalnie. Teraz sie boje ze zepsukem mowiac ze teskbie jakis i mysle o niej. Schrzanilem, prawda? Cos strasznue niedobrego, bo to boli brak odpowiedzi. Ja rozumiem, rzadko sie odezwac, ograniczac, bo to tylko kolezanka, ale mimo rzadkiego kontaktu jeszcze nie odpowie od razu?

Przynajmniej się do niej odzywasz. Ja straciłam kontakt tak po prostu. Po prostu przestał się odzywać. Bardzo mnie to bolało, bo byłam przy nim szczęśliwa, choć nigdy nie powiedziałam, co do niego naprawdę czuję. A teraz to już smietana po obiedzie. Działaj zatem!

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Przynajmniej się do niej odzywasz. Ja straciłam kontakt tak po prostu. Po prostu przestał się odzywać. Bardzo mnie to bolało, bo byłam przy nim szczęśliwa, choć nigdy nie powiedziałam, co do niego naprawdę czuję. A teraz to już smietana po obiedzie. Działaj zatem!

Nie, nie, mi nue wolno dzialac, bo to tylko kolezanka. Jej on jest od tego. Wlasnie sie obawiam, ze lekkim wyzbaniem uczuc (tesknie, mysle) sprawilem sam sobie kopa, mam milczenie. A fajnie czasem pogadalismy i o kuchni i wycieczce, przeslala mi widok na morze ostatnio. Pamietala. Zawsze sie dogadamy po klotni czy niezrozumieniu. A tu nic, cisza, zepsulem chyba. Nie umiem zerwac z nia kontaktu, ale ograniczam wlasnie a tu znow nic, mimo, ze sie dlugo nie odzywalem, bo po cichu czekalem, a moze teraz ona napusze. Rani to kurde niestety, mnie uczucua rania.

Gość gość

Piszecie kontaktach realnych czy wirtualnych?

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Piszecie kontaktach realnych czy wirtualnych?

Realnych. Myślałam, że mam przyjaciela na zawsze. Po roku się skończyła przyjaźń.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Onsam napisał:

Nie, nie, mi nue wolno dzialac, bo to tylko kolezanka. Jej on jest od tego. Wlasnie sie obawiam, ze lekkim wyzbaniem uczuc (tesknie, mysle) sprawilem sam sobie kopa, mam milczenie. A fajnie czasem pogadalismy i o kuchni i wycieczce, przeslala mi widok na morze ostatnio. Pamietala. Zawsze sie dogadamy po klotni czy niezrozumieniu. A tu nic, cisza, zepsulem chyba. Nie umiem zerwac z nia kontaktu, ale ograniczam wlasnie a tu znow nic, mimo, ze sie dlugo nie odzywalem, bo po cichu czekalem, a moze teraz ona napusze. Rani to kurde niestety, mnie uczucua rania.

Daj sobie z nią spokój. Niewarto tracić czasu. 

Gość gość

Gość.E.E.E do kogo piszesz???

Gość Gość

Piotrek odpuść to dawne czasy a i po drodze sporo złego się wydarzyło

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Gość.E.E.E do kogo piszesz???

Eu do Ku

Gość haha

Czyli Endriu do Kunegundy😁

Gość Kochana
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tomasz?

Nie Tomasz!!!

Gość Kochana
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Piotrek odpuść to dawne czasy a i po drodze sporo złego się wydarzyło

Żaden Piotrek!

Gość hehe

Hehehehehe masakra no...

Gość Kochana
2 godziny temu, Gość Onsam napisał:

Gdzie napisałeś?Nic nie wiem o tym

Gość Karol Wielki

Ludzie ogarnijcie sie bo frajerswo tu straszne jest. Banda lamusów co po internetach płączom. 

Gość Kochana
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Może masz kogoś nowego... nie wiem.nie chcę się narzucać.a może już mnie nie lubisz.

2 godziny temu, Gość Onsam napisał:

Gdzie napisałeś?Nic nie wiem o tym Nikogo nie mam.Nie potrafię nawet spojrzeć na nikogo innego.Jak możesz tak myśleć w ogóle.Też mi Ciebie bardzo brakuje.Ja całą noc nie spałam

Gość gość

Piotrek?

Gość gość

Paweł

Gość gość

Ireneusz