Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina

szkola policealna zak technik masazysta

Polecane posty

Gość Kalina

czesc szukam info na temat szkoly policealnej zak, czy jest to dobra szkola? chce sie zapisac na technika masazyste, ale kazda informacja na temat tej szkoły bedzie na wage złota. Dziękuję :))))

Gość Mańka

Nie polecam. Byłam na kursie dwa lata temu, zdarzylo sie ze w ciagu 2 miesiecy tylko 2 razy odbyly sie zajecia a tak to caly czas odwoływali. Szkoda nerwów, lepiej pójść gdzies gdzie cie traktuja jak czlowieka a nie portfel z nogami

Gość Dziobah
Dnia 10.07.2019 o 12:15, Gość Mańka napisał:

Nie polecam. Byłam na kursie dwa lata temu, zdarzylo sie ze w ciagu 2 miesiecy tylko 2 razy odbyly sie zajecia a tak to caly czas odwoływali. Szkoda nerwów, lepiej pójść gdzies gdzie cie traktuja jak czlowieka a nie portfel z nogami

A ja skończyłam kurs u nich rok temu i jestem bardzo zadowolona. Znalazłam pracę w zawodzie po kilku tygodniach, zas sam kurs byl prowadzony sumiennie i naprawde sporo sie z niego nauczyłam. Poza tym poznałam też fajnych ludzi 😛 odwołane zajęcia mieliśmy dwa razy, uważam że to norma w tego typu placówkach. Chodziłam do wrocławia na opiekuna w żłobku