Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrs Kasia

Czy wytrzymałybyście z takim podejściem męża?

Polecane posty

Gość Mrs Kasia

Mam 25 lat, a on już 32. Uparł się, że w ciągu 2 lat chce postawić dom. W zasadzie mamy pieniądze na budowę, ale bez wykończenia. I nasze życie wygląda tak, że do 16 mąż pracuje, a potem jedzie na budowę. Weekendy wyglądają podobnie. Namówiłam go na wakacje i pojechaliśmy do Gruzji. Zero odpoczynku, tylko ciągłe wycieczki, szukanie noclegu. Nie poleżałam nawet jednego dnia na plaży. A wczoraj wieczorem powiedział mi, że jak tylko skończymy dom, to będzie oglądał się za mieszkaniem na kredyt - w większym mieście, żeby syn miał już bazę na studia. Syn ma dopiero 2 lata 😞

Gość Krzysiek z AL

ale masz głupka męża. nawet nie wie czy jutro się obudzi rano ale planuje na dziesięciolecia. myśli że wszystko mu jak po maśle będzie szło w życiu. a taka postawa lubi się mścić. Przyjdzie kalectwo, choroba i wszystko bierze w łeb.

Gość Krzysiek z AL

on weźmie kredyt, wykorkuje a ty będziesz musieć spłacać. co za matoł z tego mężulka

Gość Fgg

Babie nie dogodzisz! 😄 Widziały gały, co brały! Trzeba było wziąć sobie lesera. Siedzielibyście przed telewizorem i popijali piwko. XD

Gość Kiss

Bez problemu.

Gość Żona prawie Idealna

Bez Twojej zgody kredytu nie weźmie. 

Gość haha

jaka tępa k_u_r_w_a z ciebie, masz ciężko pracującego męża który myśli o przyszłości i zabiera cię na wakacje do tego aktywnie spędza czas a nie leży z bebzolem wywiniętym w górę a tobie jeszcze mało - takie to tylko z_a_j_e_b_a_ć.